|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jutro właściciel punktu będzie płakał z innego powodu niż zwykle   Kropla w morzu, te pare stówek ale jest satysfakcja bo za dużo peffek wchodziło z LM w tamtej rundzie i we Wtorek.
|
|
|
|
|
Ekstraklasa Typer
|
|
Ekstraklasa Typer
Fechu to chyba przychodzi z wiekiem. Ja pamiętam, że jak byłem szczylem to też kibicowałem Aalborgowi Atletico i Borussi a nie Widzewowi, bo ich nie lubię. Ale teraz kibicuję wszystkim polskim klubom w pucharach bo to z korzyścią dla całej polskiej piłki.
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
Dlaczego kursy na betfair przykładowo w tenisie gdzie wyczytałem,ze przyjęcie zakładu in play trwa 5 sekund kursy po powiedzmy przełamaniu lecą w dół? Ktoś jest w stanie ominąć te 5 sekund i zagrać zakład po sekudzie? Tak samo w piłce nożnej często obserwuję, że tuż po golu kursy lecą w dół tak jakby ktoś zagrał po sekudzie od zdobycia gola. Da się to jakoś ominąć?
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
Fechu to chyba przychodzi z wiekiem. Ja pamiętam, że jak byłem szczylem to też kibicowałem Aalborgowi Atletico i Borussi a nie Widzewowi, bo ich nie lubię. Ale teraz kibicuję wszystkim polskim klubom w pucharach bo to z korzyścią dla całej polskiej piłki. Być możliwe quincy, ale bez przesady starymi dziadami przecież nie jesteśmy  To też chyba kwestia tego kto jak ma poukładane w głowie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dlaczego kursy na betfair przykładowo w tenisie gdzie wyczytałem,ze przyjęcie zakładu in play trwa 5 sekund kursy po powiedzmy przełamaniu lecą w dół? Ktoś jest w stanie ominąć te 5 sekund i zagrać zakład po sekudzie? Tak samo w piłce nożnej często obserwuję, że tuż po golu kursy lecą w dół tak jakby ktoś zagrał po sekudzie od zdobycia gola. Da się to jakoś ominąć? Poważnie pytasz czy jakieś żarty sobie robisz ? zastanów się co by było gdy by można było zagrać na live po sekundzie i nie zadawaj durnych pytań, przecież logiczne że przyjecie zakładu na live musi trwać. Gdy by tak było to buki musiały by być fundacjami charytatywnimi bo każdy by sobie tak na tym zarabiał jak bo to było takie proste.
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
COFNIJ STRONĘ, PYTAM TYLKO O BETFAIR
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nie polska tylko warszawska, wiec z czego mam się cieszyć, nie kibicuje im to ich sukces...
To nie Polska ani mój klub więc mam w dupie ich wygraną wiec po co ciagle o nich mowisz 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
COFNIJ STRONĘ, PYTAM TYLKO O BETFAIR przyjęcie zakładu na live musi trwać, w Betfair również.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Gustavo Lima widze masz kompleks Legii, badz moze wjebales, odpusc sobie zbedne kometarze 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Fechu to chyba przychodzi z wiekiem. Ja pamiętam, że jak byłem szczylem to też kibicowałem Aalborgowi Atletico i Borussi a nie Widzewowi, bo ich nie lubię. Ale teraz kibicuję wszystkim polskim klubom w pucharach bo to z korzyścią dla całej polskiej piłki. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
To co w Sobote wygrywa Górnik? 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
a jak mówiłem ze to dwumecz 50/50 to mnie jakis quasi fachowiec wysmial, gdzie jestes misiu   towarzysz w formie  4 rundę też gładko przejdą w takiej formie i może wyjdą z fazy grupowej jak APOEL 2 lata temu 
|
|
|
|
|
Ekstraklasa Typer
|
|
Ekstraklasa Typer
To co w Sobote wygrywa Górnik?  Kurs @6 Worth a shot  Na jutro tak to widzę: Stjarnan 1X Rosenborg X2 Esbjerg X2 @4,45
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Bramkarze: Jasmin Burić, Maciej Gostomski, Krzysztof Kotorowski
Obrońcy: Tomasz Kędziora, Hubert Wołąkiewicz, Marcin Kamiński, Paulus Arajuuri, Maciej Wilusz, Luis Henriquez, Jan Bednarek, Barry Douglas
Pomocnicy: Łukasz Trałka, Darko Jevtić, Kasper Hamalainen, Gergo Lovrencsics, Szymon Pawłowski, Muhamed Keita, Dariusz Formella
Napastnik: Vojo Ubiparip
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Lech czysta 2, po tej wpadce z Nomme Kalju się ogarnęli na tyle godnie, że poradzą sobie z tym szrotem jak dzisiaj Legia z Celticiem.
W obydwu meczach Lech grał tak samo, lecz niewymuszony błąd Wilusza sprawił, że wtopili.
Tutaj powinno być podobnie, z tym że już Lech sobie poradzi.
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
nikt mnie nie chce jak na razie krytykować bo potem się przestraszy jak Lech wygra 1-4 i będzie tej osobie przykro  a co sądzicie o Ruchu? Wyruchają Esbjerg?
|
|
|
|
|
Marcos Baghdatis
|
|
Marcos Baghdatis
Brawo Legia  Oby dziś reszta wzięła przykład.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Hej,
Czy ktoś może pomóc zweryfikować mi pewną teorię, dotyczącą transferu Teodorczyka(Kowanckiego)
Czy jeśli zawodnik zagra w III rundzie el. LE to blokuje to jego start w innym klubie w tych samych rozgrywkach?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Hej,
Czy ktoś może pomóc zweryfikować mi pewną teorię, dotyczącą transferu Teodorczyka(Kowanckiego)
Czy jeśli zawodnik zagra w III rundzie el. LE to blokuje to jego start w innym klubie w tych samych rozgrywkach? Przy następnym zgłaszaniu zawodnikow do pucharów można go wpisać czyli przed fazą grupową, więc najwyżej zawodnik nie zagra 3-4 spotkan licząc III i IV, a nastepnie klub moze go zglosic do fazy grupowej bo od nowa sklada sie papiery
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|