Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 36 z 36 1 2 34 35 36
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by fechnerinho
Originally Posted by Hellraiser
Jutro właściciel punktu będzie płakał z innego powodu niż zwykle laugh

aplauz

Kropla w morzu, te pare stówek

ale jest satysfakcja bo za dużo peffek wchodziło z LM w tamtej rundzie i we Wtorek.

Bonus: Unibet
Ekstraklasa Typer
Ekstraklasa Typer
Fechu to chyba przychodzi z wiekiem. Ja pamiętam, że jak byłem szczylem to też kibicowałem Aalborgowi Atletico i Borussi a nie Widzewowi, bo ich nie lubię. Ale teraz kibicuję wszystkim polskim klubom w pucharach bo to z korzyścią dla całej polskiej piłki.

N
stranger
stranger
N Offline
Dlaczego kursy na betfair przykładowo w tenisie gdzie wyczytałem,ze przyjęcie zakładu in play trwa 5 sekund kursy po powiedzmy przełamaniu lecą w dół? Ktoś jest w stanie ominąć te 5 sekund i zagrać zakład po sekudzie? Tak samo w piłce nożnej często obserwuję, że tuż po golu kursy lecą w dół tak jakby ktoś zagrał po sekudzie od zdobycia gola. Da się to jakoś ominąć?

F
I love mecz.pl
I love mecz.pl
F Offline
Originally Posted by quincy
Fechu to chyba przychodzi z wiekiem. Ja pamiętam, że jak byłem szczylem to też kibicowałem Aalborgowi Atletico i Borussi a nie Widzewowi, bo ich nie lubię. Ale teraz kibicuję wszystkim polskim klubom w pucharach bo to z korzyścią dla całej polskiej piłki.
Być możliwe quincy, ale bez przesady starymi dziadami przecież nie jesteśmy wink

To też chyba kwestia tego kto jak ma poukładane w głowie smile

D
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
D Offline
Originally Posted by nowynabetfair
Dlaczego kursy na betfair przykładowo w tenisie gdzie wyczytałem,ze przyjęcie zakładu in play trwa 5 sekund kursy po powiedzmy przełamaniu lecą w dół? Ktoś jest w stanie ominąć te 5 sekund i zagrać zakład po sekudzie? Tak samo w piłce nożnej często obserwuję, że tuż po golu kursy lecą w dół tak jakby ktoś zagrał po sekudzie od zdobycia gola. Da się to jakoś ominąć?

Poważnie pytasz czy jakieś żarty sobie robisz ? zastanów się co by było gdy by można było zagrać na live po sekundzie i nie zadawaj durnych pytań, przecież logiczne że przyjecie zakładu na live musi trwać.

Gdy by tak było to buki musiały by być fundacjami charytatywnimi bo każdy by sobie tak na tym zarabiał jak bo to było takie proste.

N
stranger
stranger
N Offline
COFNIJ STRONĘ, PYTAM TYLKO O BETFAIR

1
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
1 Online: Content
Originally Posted by Gustawo Lima
nie polska tylko warszawska, wiec z czego mam się cieszyć, nie kibicuje im to ich sukces...

To nie Polska ani mój klub więc mam w dupie ich wygraną
wiec po co ciagle o nich mowisz laugh

D
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
D Offline
Originally Posted by nowynabetfair
COFNIJ STRONĘ, PYTAM TYLKO O BETFAIR

przyjęcie zakładu na live musi trwać, w Betfair również.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Gustavo Lima widze masz kompleks Legii, badz moze wjebales, odpusc sobie zbedne kometarze smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by quincy
piwo

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
To co w Sobote wygrywa Górnik?

laugh

veteran
veteran
Originally Posted by PROFESOREK
Originally Posted by 11kera11
a jak mówiłem ze to dwumecz 50/50 to mnie jakis quasi fachowiec wysmial, gdzie jestes misiu laugh
laugh

towarzysz w formie laugh

4 rundę też gładko przejdą w takiej formie i może wyjdą z fazy grupowej jak APOEL 2 lata temu laugh

Ekstraklasa Typer
Ekstraklasa Typer
Originally Posted by Hellraiser
To co w Sobote wygrywa Górnik?

laugh

Kurs @6

Worth a shot smile

Na jutro tak to widzę:

Stjarnan 1X
Rosenborg X2
Esbjerg X2

@4,45

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Bramkarze: Jasmin Burić, Maciej Gostomski, Krzysztof Kotorowski

Obrońcy: Tomasz Kędziora, Hubert Wołąkiewicz, Marcin Kamiński, Paulus Arajuuri, Maciej Wilusz, Luis Henriquez, Jan Bednarek, Barry Douglas

Pomocnicy: Łukasz Trałka, Darko Jevtić, Kasper Hamalainen, Gergo Lovrencsics, Szymon Pawłowski, Muhamed Keita, Dariusz Formella

Napastnik: Vojo Ubiparip

veteran
veteran
Lech czysta 2, po tej wpadce z Nomme Kalju się ogarnęli na tyle godnie, że poradzą sobie z tym szrotem jak dzisiaj Legia z Celticiem.

W obydwu meczach Lech grał tak samo, lecz niewymuszony błąd Wilusza sprawił, że wtopili.

Tutaj powinno być podobnie, z tym że już Lech sobie poradzi.

veteran
veteran
nikt mnie nie chce jak na razie krytykować bo potem się przestraszy jak Lech wygra 1-4 i będzie tej osobie przykro laugh

a co sądzicie o Ruchu? Wyruchają Esbjerg?

Marcos Baghdatis
Marcos Baghdatis
Brawo Legia piwo

Oby dziś reszta wzięła przykład.

Pooh-Bah
Pooh-Bah
Hej,

Czy ktoś może pomóc zweryfikować mi pewną teorię, dotyczącą transferu Teodorczyka(Kowanckiego)

Czy jeśli zawodnik zagra w III rundzie el. LE to blokuje to jego start w innym klubie w tych samych rozgrywkach?

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Mak0ss
Hej,

Czy ktoś może pomóc zweryfikować mi pewną teorię, dotyczącą transferu Teodorczyka(Kowanckiego)

Czy jeśli zawodnik zagra w III rundzie el. LE to blokuje to jego start w innym klubie w tych samych rozgrywkach?

Przy następnym zgłaszaniu zawodnikow do pucharów można go wpisać czyli przed fazą grupową, więc najwyżej zawodnik nie zagra 3-4 spotkan licząc III i IV, a nastepnie klub moze go zglosic do fazy grupowej bo od nowa sklada sie papiery

Strona 36 z 36 1 2 34 35 36

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
7 zarejestrowanych użytkowników (Sensei, cigar, rafal08, latajaca_holenderka, $-man, 11kera11, Lukasz111), 2,123 gości, oraz 4 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,278
Posty5,830,307
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025