|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
popatrz lepiej na swoje podworko 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
I już się zaczyna warszawska karuzela, wszyscy fuck UEFA  nie wszyscy - znam osobiscie kilku kibicow Legii z ktorymi rozmawialem dzisiaj przed poludniem i maja inne zdanie - raczej sa wkurwieni na swoj klub niz na Uefe - nie moga uwierzyc ze az tak dali dupy organizacyjnie ...
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
popatrz lepiej na swoje podworko  [Linked Image] [ wstaw.org] 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Tenis Trader
|
|
Tenis Trader
Kto by się spodziewał przed startem eliminacji, że tylko Ruch nam nie narobi wstydu w Europie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
I już się zaczyna warszawska karuzela, wszyscy fuck UEFA  błędem paru urzędasów nie próbuj kamuflować blamażu swoich dzielnych piłkarzyków...
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
Długo będziecie jeszcze z nim sie wdawac w dyskusje?
|
|
|
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
To co odwalił wczoraj Lech to było frajerstwo 100-lecia... To co odwaliła Legia to jest frajerstwo 1000-lecia... Jak można w profesjonalnym klubie nie znać przepisów?! I niech nikt nie mówi/pisze, że zostali okradzeni przez UEFA tylko sami siebie wydymali i to bez mydła. Jeszcze gdyby Bereszyński grał cały mecz ale on wszedł w 87 minucie  No kabaret jakich mało. No niestety, stało się. Takiego czegoś w życiu nie widziałem. Czy tym klubem kierują ludzie z łapanki, przypadkowe osoby bez pojęcia o prowadzeniu klubu?  Pretensje do UEFA to histeria medialna i nic innego. UEFA akurat nie miała innego wyjścia ani innych możliwych sankcji gdyż nie chodziło o gracza nieuprawnionego do gry tylko o zawieszonego: http://www.uefa.org/MultimediaFiles...isCases/02/11/23/49/2112349_DOWNLOAD.pdfArticle 21 - Forfeit
2. A match is declared forfeit if a player who has been suspended following a disciplinary decision participates in the match.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
I już się zaczyna warszawska karuzela, wszyscy fuck UEFA  błędem paru urzędasów nie próbuj kamuflować blamażu swoich dzielnych piłkarzyków... Po czwartkowym meczu nie wiedzialem ze cos tak szybko poprawi mi humorek, dzieku UEFA, dzieki Judasz, dzieku legia 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Człowieku, czy ty naprawdę nie zdajesz sobie sprawy jakie pośmiewisko z siebie robisz.
Wykopki się niedługo zaczną, to może czymś się innym zajmiesz.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Długo będziecie jeszcze z nim sie wdawac w dyskusje? "Mamy głosy wsparcia nawet od tych, którzy nie są naszymi kibicami. Są też głosy ze świata piłki i nie tylko. Może nie w sposób, w jaki byśmy chcieli, ale Legia stała się znanym klubem" musiałem 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Długo będziecie jeszcze z nim sie wdawac w dyskusje? "Mamy głosy wsparcia nawet od tych, którzy nie są naszymi kibicami. Są też głosy ze świata piłki i nie tylko. Może nie w sposób, w jaki byśmy chcieli, ale Legia stała się znanym klubem" musiałem  No szacun, tym razem zaslyneliscie z tego ze macie bande glupoli za stolkami 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
No szacun, tym razem zaslyneliscie z tego ze macie bande glupoli za stolkami  widzę, że tu nadal syndrom braku cieszynki
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
100 lat czekania na sukces, jest jakaś nadzieja to frajerstwo się znajdzie poza grą. Baba pseudokierownik drużyny od dawna mi się nie podobała, po huj te stołki są 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
"Oświadczamy, że z dniem dzisiejszym w starciach z ekipami z całej Polski znika sprzęt i chuligani Wisły Kraków biją się jedynie na pięści. Dotyczy to również wszystkich żydowskich zgód, z wyłączeniem ich samych. Z prostej przyczyny nie dotyczy to jedynie Krakowa i okolicznych miejscowości. Obsrane cioty zza błoń, przyzwyczajone do życia jak szczury, zdające sobie sprawę z dzielącej nas przewagi nigdy nie odważą się stanąć z nami twarzą w twarz na gołe pięści. Oczywistym jest zatem, że póki co sprzęt nie może zniknąć z krakowskich ulic" - poinformowała grupa Sharks.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jak ktoś się jeszcze zastanawia za co Kowalczyk zbiera joby, to niech przeczyta (ze zrozumieniem!) ostatni wywiad na onecie. Jad mu spływa po kolanach, a kocopały pierdoli takie, że ręce opadają. Do tego nie ma odwagi przyznać się co na prawde myśli. No faja bita.
|
|
|
|
|
Marat Safin 
|
|
Marat Safin 
Przeczytałem wywiad z Kowalem i szczerze to 3/4 tego co mówi to prawda więc nie wiem o co kaman. O kwestiach stricte kibicowskich się nie wypowiadam bo daleko mi do Legii i nie wiem co tam w trawie piszczy w tych klimatach więc może w tym fragmencie rzeczywiście mija się z prawdą. Dla mnie ten Leśniodorski to zwykły frajer i typowy przerost formy nad treścią. Zatrudnia jakiś kurwa naturszczyków, a potem płacz i zgrzytanie zębów. Ale chciał być trendy i wynalazł sobie blondynkę bez kwalifikacji na poważne stanowisko to ma za swoje. Szkoda mi Legii jako klubu, ale nie szkoda mi Leśniodorskiego.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|