|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
kolega z PL na BA forum zamieścił takie o to zakłady Cel-Leg:M.Radovic to score @4 Cel-Leg:O.Duda to score @4,7 Cel-Leg:M.Kucharczyk to score @5 Cel-Leg:J.Kosecki to score @5 Cel-Leg:M.Zyro to score @6 Cel-Leg:I. Vdorljak to score @8 Cel-Leg:T.Jodlowiec to score @10 ... ale ten jeden , rzuca sie w oczy  Zajebiste typy.
|
|
|
|
|
Ice Hockey Champion
|
|
Ice Hockey Champion
Najlepiej wybrać 3-4 pozycje i zrobić z nich ako.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Qingdao - Henan po gola do HT!!!  2,10  32` 1:0  Over 2.5 w meczu  1.72  
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Qingdao - Henan po gola do HT!!!  2,10  32` 1:0  Over 2.5 w meczu  1.72   na becie 365 to grałes może ??
|
|
|
|
|
Ekstraklasa Typer
|
|
Ekstraklasa Typer
Uwaga odkrywam karty: APOEL 1 Besiktas 1X Red Bull 1(-1,5) @2,73  Rosenborg 1 Esbjerg 1 Red Bull 1 @3,36 
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
quincy spuscił spodnie  
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Indonezja All Stars - Juventus over 4.5 !!!  1,90  5` i już 1:1  dawać jeszcze 3 bramki !!!  5 Dokładam over 5.5 do HT za drobne!!!  3,10 
|
|
|
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
to ludzie tworza klimat a nie miejsce
wiekszosc lepiej sie czuje na dzialce pod miastem niz w egiptach czy innych kurortach na działce pod miastem z dziesiątką sasiadów i każdy z nich codziennie "chętnie coś chlapnie"? dziękuje nasram  ogólnie im dalej od rodaków tym lepiej, od wielu lat nie korzystam z polskich biur podróży przy zorganizowanych wakacjach, i pomijam standard oferowany np. Niemcom, a nam, jak do tego przychodzi brak rodaków w hotelu to już jest dobrze:)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
 [/quote]na becie 365 to grałes może ?? [/quote] Bwin 
|
|
|
|
|
|
|
kolega z PL na BA forum zamieścił takie o to zakłady Cel-Leg:M.Radovic to score @4 Cel-Leg:O.Duda to score @4,7 Cel-Leg:M.Kucharczyk to score @5 Cel-Leg:J.Kosecki to score @5 Cel-Leg:M.Zyro to score @6 Cel-Leg:I. Vdorljak to score @8 Cel-Leg:T.Jodlowiec to score @10 ... ale ten jeden , rzuca sie w oczy  Zajebiste typy. widzę bardzo wysoką stopę zwrotu (  ) 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
czemu esbjerg? przeciez oni nawet strzalu celnego nie oddali w gliwicach cos mi sie zdaje, ze ruch przejdzie dzieki bramce/bramkom na wyjezdzie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Indonezja All Stars - Juventus over 4.5 !!!  1,90  
|
|
|
|
|
Smakosz jedzenia i alko
|
|
Smakosz jedzenia i alko
najgorsze, ze mialem nagrana czarnogore - podobnoz sliczna ale stwierdzilem, ze wygodniej bedzie przeleciec sie samolotem z nowootwartego lubelskiego airporta do bulgarii zamiast tluc sie do czarnogory samochodem 2 dni no i w nagrode dostalem 2 tygodnie z filetem z kurczaka i swinia podawana na 5 sposobow  kurcze, na tle tych opinii, to wstyd się przyznać, że znowu jadę do Bułgarii..  ale nie do znanych już za czasów PRLu "kurortów" i nie zorganizowane all inclusive - to sobie organizuję sam. Ze względu na moje kulinarne zamiłowania, pogoda mnie nie interesuje, morze jak jest to plus, ale te wielogodzinne biesiadowania szczególnie przy jagnięcinie ( na wiele sposobów ) pljeskavicy i...całej reszcie, to jest to co mnie tam "wzywa" O alkoholu nie wspominam ( ustawa o trzeźwości ), ale czasami już nie mam siły odpowiadać na pytania typu - rakijia ??? nie...no dawaj, malko - o ósmej rano.. 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
widzisz priboj jakbym wiedzial, ze tam tylko pogoda, to bym za chuja nie pojechal, jak przejezdzalismy przez burgas to mialem wrazenie, ze to nieco podrasowany lublin z 89 roku
generalnie jak macie cos ciekawego to z checia poslucham pomyslow na urlop, ja sie wstepnie na przyszly rok zasadzam na dominikane tyle ze to chyba kierunek odpowiedniejszy na zime u nas dam Ci jedną radę, bo się nie da słuchać tego typu narzekania - zacznij sobie sam organizować wakacje, a nie liczyć na wycieczki fakultatywne w autobusie, wystarczy, że sobie wypożyczysz samochód na miejscu i wtedy Sofia nie będzie Twoim marzeniem  PS: a jakbyś kiedyś się jednak wybierał do Czarnogóry (masz rację, jest przepiękna) to polecam wylądować w Dubrowniku - stamtąd do granicy z CG jest 15 km 
|
|
|
|
|
Ekstraklasa Typer
|
|
Ekstraklasa Typer
to ludzie tworza klimat a nie miejsce
wiekszosc lepiej sie czuje na dzialce pod miastem niz w egiptach czy innych kurortach na działce pod miastem z dziesiątką sasiadów i każdy z nich codziennie "chętnie coś chlapnie"? dziękuje nasram  ogólnie im dalej od rodaków tym lepiej, od wielu lat nie korzystam z polskich biur podróży przy zorganizowanych wakacjach, i pomijam standard oferowany np. Niemcom, a nam, jak do tego przychodzi brak rodaków w hotelu to już jest dobrze:) A najlepiej sobie samemu zorganizować. Wtedy się naprawdę poznaje uroki innych miejsc. A z tą działką to mam podobne zdanie jak Biszop. Raczej mnie leczą takie klimaty. Codziennie krowa z sąsiadem i pijackie brednie przy przygaszającym ognisku. Ale kto co lubi.
|
|
|
|
|
Eliminator
|
|
Eliminator
czemu esbjerg? przeciez oni nawet strzalu celnego nie oddali w gliwicach cos mi sie zdaje, ze ruch przejdzie dzieki bramce/bramkom na wyjezdzie  Bitek ten Ruch to w Bielsku 3-0 zebrał. Dla mnie jutro awans Dunczyków główna pozycja oprócz awansu Lecha.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
na becie 365 to grałes może ?? [/quote] Bwin  [/quote]tam na livie jak grasz to masz jakieś statystyki live ?? np strzały celne / niecelne ??
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Indonezja All Stars - Juventus over 4.5 !!!  1,90  5` i już 1:1  dawać jeszcze 3 bramki !!!  5 Dokładam over 5.5 do HT za drobne!!!  3,10  Dawać gola !!! raz raz !!! 
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
działka pod miastem to taki zart ,tak jak piszecie my tworzymy sobie klimat na wakacje jak ktos jest gbur to nawet jakby spadal z nieba deszcz sztabek zlota to bedzie biadolil ze mało
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Siemka.
Na jakim kanale dzisiaj Legia?
|