|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
do tej pory bronilem Legii ale moze juz wystarczy, powoli robi sie posmiewisko, rozpedzili sie juz na dwoch frontach - STOP
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dla mnie granie sparingow gdy liga wystartowala na dobre to kompromitacja tych którzy chocby tylko mysla o zorganizowaniu takiego spotkania
niewazne czy ma przyjechac real, barca czy hercules alicante
albo robimy profesjonalna lige i profesjonalnie traktujemy ligowa rywalizacje albo sie bawimy w nabijanie kabzy gdzie jednorazowy spektakl z "dobrym clownem" jest wazniejszy niz caly sredniej jakosci ligowy sezon 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dla mnie granie sparingow gdy liga wystartowala na dobre to kompromitacja tych którzy chocby tylko mysla o zorganizowaniu takiego spotkania
niewazne czy ma przyjechac real, barca czy hercules alicante
albo robimy profesjonalna lige i profesjonalnie traktujemy ligowa rywalizacje albo sie bawimy w nabijanie kabzy gdzie jednorazowy spektakl z "dobrym clownem" jest wazniejszy niz caly sredniej jakosci ligowy sezon ale powiedz, jakie oni maja szanse na mecz z taka ekipa.. ja bym na miejscu Prezesa Legii pojechał tam młodą ekstraklapa  jakoś walkower z poprzedniego sezonu wiele nie zmienił 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
oczywiście jeśli im bardzo zależy na tym meczu 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
kompromitacja Legii na całej linii, Pani Marto proszę wracać z urlopu i ratować wizerunek
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Tazen zaczynasz pisac jak czlowiek ktory ma na punkcie legii obsesje  wyluzuj  i przestan pisac "wy" "wasze" "macie" bo mi osobiscie legia raczej zwisa natomiast jestem przeciwny temu jak potraktowano mistrza naszego kraju, jestem tez oburzony zenujaca postawa celtow
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ale to kera próbuje mnie sklasyfikować w jakiejś drugiej, gorszej grupie, a 'wy' muszę pisać, bo w żaden sposób nie identyfikuje się z Legią Zresztą, wczoraj już próbowałem uciąć temat, a znów się wkręcam w jakieś dyskusje. Czekam do piątku i czwartku, może połechtam swoje kompleksy 
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
Jestem Szkotem pochodzę z Białegostoku  @Witam codziennie lepsza komedia widzę 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
może i dobrze sie stalo, przy ewentualnym odwolaniu celtów (specjalnie z małej  ) komisja odwolawcza mogla by im przyznac racje, a tak może przyznaja Legii 
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
może i dobrze sie stalo, przy ewentualnym odwolaniu celtów (specjalnie z małej  ) komisja odwolawcza mogla by im przyznac racje, a tak może przyznaja Legii  jak Legię przywrócą do El LM to Tazen wtedy napewno kupi koszulkę FuckUEFA 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jesteś jednym z nielicznych tego forum, z którymi nie powinno się dyskutować. ale to kera próbuje mnie sklasyfikować w jakiejś drugiej, gorszej grupie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
masz mnie, Tazen hipokryta
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
|
|
|
|
|
Ekstraklasa Typer
|
|
Ekstraklasa Typer
Odnośnie jeszcze meczu Real-Fiorentina to się bardzo cieszę, że nie ma zmiany na Legię i że Fiorentina się postawiła. Organizatorki wydygani, bo reklamy w radiu leciały po 200 razy dziennie a bilety się jakoś nie sprzedają. Czyżby wtopa finansowa i ostatni taki "SUPER MECZ GIGANTÓW" w naszym kraju... Oby. Bo meczem Barcelona-Lechia w zeszłym roku żygać mnie się chciało. Ciotki klotki szły, bo to przecież super jest, bo nawet w telewizji śniadaniowej o tym mówią non-stop. Tak to mniej więcej wygląda. Ale jak normalny człowiek chce iść na normalny mecz to już jest kibolem.
|
|
|
|
|
Tenis Trader
|
|
Tenis Trader
Totalna żenada i brak profesjonalizmu ze strony organizatorów. Zanim się najpierw porozumieć z Fiorentiną (wyskakiwać z tym do nich na 5 dni przed meczem to i tak komedia) to ustalają wszystko z Legią, a ta chce mecz ligowy przedkładać, żeby sparing zagrać i poganiać za Kryśką po końcowym gwizdku, żeby wyżebrać koszulkę. Wszystkie media już podały, że zagra Legia a się okazało, że nawet z Fiorentiną nie ustalone nic jeszcze. Co oni myśleli, że im podarują te 2 bańki kary za zerwanie umowy.
Przy tych cenach to raczej bez szans zapełnić cały stadion, 2 stówki za najgorsze miejsca. To Polska-Niemcy będzie taniej.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
kompromitacja nr 2 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a tam od razu kompromitacja, pewnie zwyczajowe niedopatrzenie, drobne formalności
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a tam od razu kompromitacja, pewnie zwyczajowe niedopatrzenie, drobne formalności 
|
|
|
|
|
Ekstraklasa Typer
|
|
Ekstraklasa Typer
Kompromitacja ale nie ze strony Legii tylko organizatorów meczu super gigantów. To znaczy Legia się lekko ośmieszyła tym, że wolała grać z Realem niż mecz o punkty z Jagą. No ale z drugiej strony patrząc wyobraźcie sobie, że jesteście kierowcą MZK i bardzo lubicie swoją pracę i w ogóle samochody. Dzwoni do was firma organizująca jakiś tam event i mówi, że jak chcecie to po jutrze możecie pojeździć sobie bolidem F1 zupełnie za free a jeszcze Wam zapłacą 3-miesięczną pensję i w ogóle będziecie mieć wywiad w dzień dobry tvn z samą Magdą Mołek. Co wybieracie? 6 kursów wysłużonym Solarisem czy F1? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
troszku kiepski przyklad quincy ale intencja najwazniejsza  ja tam legii nie bronie przed sezonem zagrac nawet z druzyna "borat i przyjaciele" ale w trakcie sezonu? szanujmy sie z reszta dla mnie to sciaganie najwiekszych zespolow to strasznie ulomna sprawa, rozumiem chinczykow ktorzy nigdy w zyciu w zadnych rozgrywkach z manchesterem, chelsea czy realem nie zagraja ale u nas? w srodku europy? i co najwazniejsze w srodku sezonu?
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|