|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
ale oczywiście kto co lubi, tylko mi się wydaje, że cały sukces kibicowski tej siatkówki to sprawka superotoczki mediów, która dobrze się sprzedaje no i jakichś tam sukcesów (chyba sporych?), bez tego nie byłoby pełnych hal na wszystkich meczach Równie dobrze można powiedzieć, że piłka ręczna to ch.. nie dyscyplina bo rzuca się do bramki, raz z lewego, rac z prawego skrzydła, czasem ze środka, a nieraz z karnego  Albo koszykówka to też chujnia bo rzuca się piłką przez obręcz cały czas z różnych pozycji.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ale oczywiście kto co lubi, tylko mi się wydaje, że cały sukces kibicowski tej siatkówki to sprawka superotoczki mediów, która dobrze się sprzedaje no i jakichś tam sukcesów (chyba sporych?), bez tego nie byłoby pełnych hal na wszystkich meczach Równie dobrze można powiedzieć, że piłka ręczna to ch.. nie dyscyplina bo rzuca się do bramki, raz z lewego, rac z prawego skrzydła, czasem ze środka, a nieraz z karnego  Albo koszykówka to też chujnia bo rzuca się piłką przez obręcz cały czas z różnych pozycji. 
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
Dzięki, ja mam errora jakiegoś. A chciałem ten niszowy sport pooglądać 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ale oczywiście kto co lubi, tylko mi się wydaje, że cały sukces kibicowski tej siatkówki to sprawka superotoczki mediów, która dobrze się sprzedaje no i jakichś tam sukcesów (chyba sporych?), bez tego nie byłoby pełnych hal na wszystkich meczach Równie dobrze można powiedzieć, że piłka ręczna to ch.. nie dyscyplina bo rzuca się do bramki, raz z lewego, rac z prawego skrzydła, czasem ze środka, a nieraz z karnego  Albo koszykówka to też chujnia bo rzuca się piłką przez obręcz cały czas z różnych pozycji. o każdym sporcie można takie głupoty wymyślać a to po prostu kwestia gustu ps. Serie A jest najlepsza 
|
|
|
|
|
tkliwy nihilista
|
|
tkliwy nihilista
ale oczywiście kto co lubi, tylko mi się wydaje, że cały sukces kibicowski tej siatkówki to sprawka superotoczki mediów, która dobrze się sprzedaje no i jakichś tam sukcesów (chyba sporych?), bez tego nie byłoby pełnych hal na wszystkich meczach Równie dobrze można powiedzieć, że piłka ręczna to ch.. nie dyscyplina bo rzuca się do bramki, raz z lewego, rac z prawego skrzydła, czasem ze środka, a nieraz z karnego  Albo koszykówka to też chujnia bo rzuca się piłką przez obręcz cały czas z różnych pozycji. nie do końca, nie wdając się w te bezsensowne rozważania, trzeba oddać, że z wymienionych dyscyplin drużynowych jest najbardziej statyczna, no i rzecz jasna bezkontaktowa
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ale oczywiście kto co lubi, tylko mi się wydaje, że cały sukces kibicowski tej siatkówki to sprawka superotoczki mediów, która dobrze się sprzedaje no i jakichś tam sukcesów (chyba sporych?), bez tego nie byłoby pełnych hal na wszystkich meczach No i tak wlasnie wypowiadaja sie na temat sportu ludzie nie majacy pojecia o tym. Siatkowka byla popularna w PL tez w latach 90tych. JAko szczyl chodzilem na kazdy mecz AZSu Czestochowa, zawsze pelna hala, jezdzilem na wyjazdy troche, tez pelne hale w kedzierzynie itd. Zainteresowanie bylo zawsze spore nawet jak nie bylo sukcesow. Pierwsze ligi swiatowe rozgrywane w spodku i komplety. A co to samej gry to tylko ktos kto nie rozumie siatkowki moze powiedziec ze jest nudna. Tak samo jak ludzie mowia, ze furbol amerykanski jest nudny bo kurwa obejrza dwa mecze i nie maja pojecia o co chodzi. Nie rozumieja nuiansow. A co takiego specjalnego jest w tenisie? Jak trafisz na ogladanie Isnera co napierdala serwisami i nic wiecej, ciagle to samo. Jak trafisz na ogladanie baloniar co zapierdalaja 2m za linia koncowa i tylko przebijaja? A jak ogladasz takich co graja serv&volley? Nuda, ciagle to samo. Serwis i zapierdala do siatki. W tak durny sposob to mozna zdefiniowac kazdy sport.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
w drukowaniu 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
no nie wiem, jednak większy wachlarz możliwości rozegrania akcji jest w tych sportach, no i zachowana ciągłość gry
a tutaj wszystko wygląda identycznie, przecież jakaś spektakularna akcja/skończenie akcji trafia się raz na 50 meczów
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Dobra skończcie te głupoty
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
Koniec pieprzenia. Jak się nie podoba to wypierdalać na QC Krykiet. 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Polacy jak nie mieli bloku w tych MŚ, tak go dalej nie mają ...
wystarczy gorszy dzień naszych flociarzy i lepsze przyjęcie przeciwnika i nie możemy nic ugrać
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ale oczywiście kto co lubi, tylko mi się wydaje, że cały sukces kibicowski tej siatkówki to sprawka superotoczki mediów, która dobrze się sprzedaje no i jakichś tam sukcesów (chyba sporych?), bez tego nie byłoby pełnych hal na wszystkich meczach No i tak wlasnie wypowiadaja sie na temat sportu ludzie nie majacy pojecia o tym. Siatkowka byla popularna w PL tez w latach 90tych. JAko szczyl chodzilem na kazdy mecz AZSu Czestochowa, zawsze pelna hala, jezdzilem na wyjazdy troche, tez pelne hale w kedzierzynie itd. Zainteresowanie bylo zawsze spore nawet jak nie bylo sukcesow. Pierwsze ligi swiatowe rozgrywane w spodku i komplety. A co to samej gry to tylko ktos kto nie rozumie siatkowki moze powiedziec ze jest nudna. Tak samo jak ludzie mowia, ze furbol amerykanski jest nudny bo kurwa obejrza dwa mecze i nie maja pojecia o co chodzi. Nie rozumieja nuiansow. ale jakie niuanse są w siatkówce?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
pilka - 22 chlopow lata i kopie 1 pilke formula1, zuzel - jezdza w kolko tenis, siatka - przebijajac od lewej do prawej boks - uderzaja sie raz jeden, raz drugi no to ogladajcie szachy albo curling 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
siatka to sport niszowy, zaden powazny dziennik jak bild, lekip, czy gazetta dela sport nie wspomina nic o tych mistrzostwach, tylko w polsce euforia
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Zajebisty challenge teraz pokazali. Nie bylo pilki widac.
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
A gdzie piłka na tym challengu ? 
|
|
|
|
|
#1 WorldSpeedway
|
|
#1 WorldSpeedway
A żużlem jak jest cały czas w kółko jeżdzą  A zabrałem kilka osób ( obojga płci) 1 raz na stadion i po meczu pytanie było jedno. Kiedy następny ? 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|