|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
No akurat NFL oglada w chuj ludzi na swiecie mimo ze w 95% krajach na swiecie nie ma zadnej ligi, nawet amatorskiej.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ile zarabiają siatkarze? jakie są kwoty ich transferów? jakie są budżety klubów siatkarskich na świecie? jaka jest bonifikata za wygranie MŚ? ile jest w pełni profesjonalnych lig na świecie? czy tvp zapłaciło za euro, czy polsat za mś w siatkówce?
Na świecie to sport mocno niszowy, w Polsce TOP5. 1. 1-1,5mln euro najlepsi. 2. Ruskie kluby maja budzety nielimitowane. 3. Nie mam pojecia  4. W chuj. 5. Polsat zaplacil 15mln euro. 1. Śmieszna kasa 4. 150tys $ na głowę? Błagam, piłkarze, koszykarze, hokeiści za taką kasę nawet nie wyjdą z łóżka. 5. No i bang. Gdyby nie kasa od Polsatu to graliby w jakiejś Turcji. Nawet państwo nie miało ciśnienia na ten turniej. Z ciekawostek mogę wam rzucić, że siatkówka we Włoszech istnieje tylko na północy. W Rzymie już nie kumają nawet podstawowych zasad.
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
Komorowski zastał Polskę drewnianą a zostawił odkodowaną ! nie kumam drewniana
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Co Wy tu pierdolicie to bania mała. Co mnie Europejczyka interesują jakieś kurwa śmieszne sporty dla bambusów z usa typu basseball czy futbol amerykański? Kto się tym jara poza nimi? Liczą się piłka nożna, koszykówka, hokej na lodzie, siatkówka i piłka ręczna. To są dyscypliny o charakterze globalnym. No może jeszcze rugby. A wymienianie tutaj jakiś bejsbolów, futbolów amerykańskich czy innych krykietów to są jakieś jaja. Czy fakt, że futbolu amerykańskiego, krykieta czy do niedawna bejsbolu nie ma na Igrzyskach to też przypadek? Chyba nie. Pilka reczna ma mniejszy zasieg niz siatkowka w europie. Nie wspominajac o hokeju. Przed chwila czytalem tu post, ze pilka reczna w Polsce jest na rowni z siatkowka... tez dobry delikwent ten ktory to napisal.
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
ten delikwent to niemiecki pucybut pacyfek ja pisze o naszym kraju i reprezentacji i dla mnie sa na rowni dla ciebie nie i ok
|
|
|
|
|
Marat Safin 
|
|
Marat Safin 
@Bullet
dodalbym jeszcze Tenis ziemny i Kolarstwo mimo wszystko Ja tylko o drużynowych Panie.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
To jesy urok quazi gdyby przegrali bylby hejt ze patalachy i przegrancy a jak wygrali to hejt ze to sport niszowy  retoryka pisowskiego scierwa 
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
No akurat NFL oglada w chuj ludzi na swiecie mimo ze w 95% krajach na swiecie nie ma zadnej ligi, nawet amatorskiej. u mnie na klatce 11 rodzin kazdy ma wykupiony pakiet NFL i ogladamy kazdy mecz wiec zgadzam sie z tym stwierdzeniem
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
rano na 8 blondyna do zaliczenia 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
o lekkoatletyce jeszcze zapomnieliscie 
|
|
|
|
|
Marat Safin 
|
|
Marat Safin 
Biczu skąd wiedziałeś, że mój login jest na cześć tego sympatycznego Pana i jeszcze lepszego filmu z nim w roli głównej? Niezły z Ciebie jasnowidz. Szacun 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
No akurat NFL oglada w chuj ludzi na swiecie mimo ze w 95% krajach na swiecie nie ma zadnej ligi, nawet amatorskiej. u mnie na klatce 11 rodzin kazdy ma wykupiony pakiet NFL i ogladamy kazdy mecz wiec zgadzam sie z tym stwierdzeniem o kur... to grubo - ja osobiscie nie znam nikogo kto to oglada ...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ten delikwent to niemiecki pucybut pacyfek ja pisze o naszym kraju i reprezentacji i dla mnie sa na rowni dla ciebie nie i ok Nie pamietalem kto, wybacz  Patrzac na lige, hale i frekwencje kibicow to siatka bije reczna w Polsce na glowe. O funduszach nie wspominajac...
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
Blacku jak losowania lotto. Spotkania z kochanką we wtorek, czwartek i sobotę.
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
rano na 8 blondyna do zaliczenia  moja żona tez blondyna ale jutro ma na 8 fryzjera takze ulga
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Blacku jak losowania lotto. Spotkania z kochanką we wtorek, czwartek i sobotę. z kochanka w poniedzialki i eewentulanie weeekend jak nie mma szkolenia 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
rano na 8 blondyna do zaliczenia  moja żona tez blondyna ale jutro ma na 8 fryzjera takze ulga tak ci powiedziala? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ile zarabiają siatkarze? jakie są kwoty ich transferów? jakie są budżety klubów siatkarskich na świecie? jaka jest bonifikata za wygranie MŚ? ile jest w pełni profesjonalnych lig na świecie? czy tvp zapłaciło za euro, czy polsat za mś w siatkówce?
Na świecie to sport mocno niszowy, w Polsce TOP5. 1. 1-1,5mln euro najlepsi. 2. Ruskie kluby maja budzety nielimitowane. 3. Nie mam pojecia  4. W chuj. 5. Polsat zaplacil 15mln euro. 1. Śmieszna kasa 4. 150tys $ na głowę? Błagam, piłkarze, koszykarze, hokeiści za taką kasę nawet nie wyjdą z łóżka. 5. No i bang. Gdyby nie kasa od Polsatu to graliby w jakiejś Turcji. Nawet państwo nie miało ciśnienia na ten turniej. Z ciekawostek mogę wam rzucić, że siatkówka we Włoszech istnieje tylko na północy. W Rzymie już nie kumają nawet podstawowych zasad. Mylisz pojęcia. Czym innym jest popularność danego sportu , a czym innym pieniądze. Wiesz dlaczego w nhl , nba , baseball dostają taki kiesz ? Odpowiedź jest prosta. To jest USA. Tam wszystkie gwiazdy zarabiają taką forsę. Klientka prowadząca jeden z najpopularniejszych programów telewizyjnych zarobiła w 1 roku 200 mln , Swift Taylor zarobiła koło 60-70 mln. Tam wszystko jest big. Kumasz ? Największa gospodarka na świecie to dość jasne , że tam sport , kultura we wszystkim zarabia się dużo...
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|