Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 19 z 36 1 2 17 18 19 20 21 35 36
F
I love mecz.pl
I love mecz.pl
F Offline

Bonus: Unibet
W
Dr. Watson
Dr. Watson
W Offline
Powodzenia Wafel piwo
Pogoda brzydka ale zarobki w Funtach wink
Fach też zmieniasz?

T
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
T Offline
dobra Panowie, nie chce mi się kłócić bo przecież i tak do niczego nie dojdziemy, oglądajcie siatkówkę jak lubicie, niech Polska święci sukcesy i za 2 lata zabiera kolejne złoto

ja pójdę do swojego kąta urządzonego w różowych kolorach z literką T i będę się ekscytował jutrzejszym pojedynkiem Wielkiej Jagiellonii z Legendarnym Górnikiem Łęczna piwo

T
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
T Offline
Originally Posted by Tazen
Originally Posted by ssaczu
To jeszcze wspomne o jednym.

Roczne budzety polskich klubow pilkarskich takich jak Piast, Korona, Gornik, Zawisza, Podbeskidzie, Pogon, Cracovia sa mniej wiecej takie jak najlepszych polskich siatkarskich smile
ale nasza liga jest biedniutka jak mysz kościelna, porównaj przynajmniej z jakąś belgijską czy holenderską

Originally Posted by Tigerrr
Poza tym będę bronił na tym forum tego szlachetnego sportu do końca mojego życia.

Tak już to widzę , że w Rzymie nie kumają podstawowych zasad. Ahahha... Sport , który w latach 90 we Włoszech przeżywał boom i nikt nie kuma zasad.

150 tys. $ w hokeja masz na myśl nhl , bo poza tym rejonem to chyba takiej forsy się nie dostaje.
Nie znasz Włochów chyba. To naród podzielony strasznie. I faktycznie siatkówka istnieje tylko na północy, reszta to olewa. Tak samo z zimowymi, rzymianie olewają to ciepłym moczem.

Mam na myśli NHL i KHL, bo reszta lig się nie liczy.

Byłeś w jakmiś kurorcie włoskim ( w górach) ?
Wiesz jak tam rozwijają się sporty zimowe ? Mają specjalne klasy licealne ( mam koleżankę) o profilu narciarskim.

C
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
C Offline
mielewski spiewal jestes szalona laugh

T
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
T Offline
No właśnie kurort włoski w górach, czyli na północy grin . Akurat rozeznanie we Włoszech mam, bo kawał rodziny tam mam, na szczęście spierdalają już z tego bagna.

Reszta jak w poście wyżej, nie ma co się spinać, tu nie chodzi przecież o Legie laugh

W
Wiara Gwarancja Wygranej
Wiara Gwarancja Wygranej
W Offline
spoko Pacyfek, zdrowia również, nie sądziłem że wyjadę z takimi bagażami ciężkimi smile jak np złoto w siatkówce, mniejsza o to, do usłyszenia z wysp...

W
Wiara Gwarancja Wygranej
Wiara Gwarancja Wygranej
W Offline
Biczu zdrowia, tak jadę całkiem na inna robote, wiem tyle że fabryka ciastek smile wracam do zawodu cukiernika haha, nie no powodzenia, zdrowia

F
I love mecz.pl
I love mecz.pl
F Offline
Na wyspach siatkówka popularniejsza od piłki to będziesz miał szacun Wafel na wejściu.

I
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
I Offline
Originally Posted by fechnerinho
Na wyspach siatkówka popularniejsza od piłki to będziesz miał szacun Wafel na wejściu.

laugh

W
Dr. Watson
Dr. Watson
W Offline
laugh laugh laugh
Bywajcie wariaty piwo

T
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
T Offline
Originally Posted by moc_Pierdu
spoko Pacyfek, zdrowia również, nie sądziłem że wyjadę z takimi bagażami ciężkimi smile jak np złoto w siatkówce, mniejsza o to, do usłyszenia z wysp...

Będziemy czuwać nad tobą. Jakby co to dzwoń. Zmontujemy ekipę i Ci pomożemy , gdybyś miał problemy z angolami.

C
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
C Offline
Originally Posted by Inzaghi78
Originally Posted by fechnerinho

laugh
laugh ;D Dojebałeś jak Nasi, Brazylijczykom piwo

F
I love mecz.pl
I love mecz.pl
F Offline
Originally Posted by Tigerrr
Originally Posted by moc_Pierdu
Będziemy czuwać nad tobą. Jakby co to dzwoń. Zmontujemy ekipę i Ci pomożemy , gdybyś miał problemy z angolami.
[Linked Image]

C
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
C Offline
http://www.sport.pl/siatkowka/10,106368,16683077,Polska_mistrzem_swiata___Raz__dwa__trzy__i_ostatni_.html#BoxSlotI3img

S
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
S Offline
Wlazly, Zagumny i Ignaczak oglisili zakonczenie kariery reprezentacyjnej.

Winiarski potwierdzil, ze w przyszlym roku w kadrze na pewno nie zagra a bycm oze juz nigdy.

Kurwa, to kto ma kwalifikacje do Rio zdobyc?

T
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
T Offline

Winiarski potwierdzil, ze w przyszlym roku w kadrze na pewno nie zagra a bycm oze juz nigdy.

Mateusz Mika.

Tenis Trader
Tenis Trader
Ciężko było przebrnąć przez tą burzliwą dyskusję o niszowości siatkówki laugh

Tak na dobrą sprawę to wszystkie sporty drużynowe poza piłką są niszowe na swój sposób smile

Trzeba by było w każdym większym kraju zrobić sondę, żeby ludzie posortowali sporty wg popularności.

Myślę, że biorąc pod uwagę tylko te zespołowe sporty, w których rozgrywane są mistrzostwa świata to wiadomo impreza nr 1 mundial piłkarski, nr 2 koszykówka, nr 3 hokej, nr 4 rugby, nr 5 siatkówka, nr 6 ręczna.

Marat Safin
Marat Safin

No właśnie to są jednak pussiaki (choć za ten turniej wielki szacun). Zamiast poprosić o rok przerwy, a potem zacisnąć ostatni raz poślady aby z Rio wrócić z medalem bo na igrzyskach nie zaistnieli w karierze to idą na łatwiznę jednak smirk

T
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
T Offline
Originally Posted by Goget
Ciężko było przebrnąć przez tą burzliwą dyskusję o niszowości siatkówki laugh

Tak na dobrą sprawę to wszystkie sporty drużynowe poza piłką są niszowe na swój sposób smile

Trzeba by było w każdym większym kraju zrobić sondę, żeby ludzie posortowali sporty wg popularności.

Myślę, że biorąc pod uwagę tylko te zespołowe sporty, w których rozgrywane są mistrzostwa świata to wiadomo impreza nr 1 mundial piłkarski, nr 2 koszykówka, nr 3 hokej, nr 4 rugby, nr 5 siatkówka, nr 6 ręczna.

Nie przesadzajmy z rugby. We Francji i Anglii są popularne. Poza tym w Europie to raczej niszowy sport. Nie przeceniałbym także roli hokeja.
Spójrz sobie na ilość federacji krajowych w siatkówkę , a w rugby.

Strona 19 z 36 1 2 17 18 19 20 21 35 36

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
3 zarejestrowanych użytkowników (rafal08, forty, 11kera11), 2,053 gości, oraz 4 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,278
Posty5,830,277
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025