|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Bardzo dobra linia + niezły kurs CSKA - BAYERN over 9,5 corners @1,925  wchodzisz mocniej ? znaczy grubiej finansowo ? na taśmie wyżej plus wejde na bank coś koło ``pińset`` tylko czekam na ustawienie Bayernu  dam znać  
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
Statystyki na dzisiejszą LM
Roma wygrała wszystkie spotkania w tym sezonie
Sporting Lizbona nie przegrał od 16 spotkań u siebie w Europejskich pucharach Dziękujemy uprzejmie za garść statystyk. [ Linked Image]
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
Pogłębione analizy i dodaje resztę statystyk na LM
CSKA przegrała 5 z ostatnich 7 spotkań w europejskich pucharach u siebie w 7 z ostatnich 8 spotkań z udziałem Schalke obydwie dryżyny zdobyły bramkę PSG niepokonane od 29 spotkań w europejskich pucharach Bilbao nie zdobyło bramki w 4 z ostatnich 5 spotkań Porto wygrało zaledwie 2 z ostatnich 10 wyjazdów w europejskich pucharach Francesco Totti nigdy nie zdobył bramki na angielskich boiskach.Okazji miał 9. No, tutaj już gitara  [ Linked Image]
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dla mnie dzisiaj ładny typek po ładnym kursie to Porto win. Porto gra ładną piłę a Schahtar to już nie ten zespół co rok dwa lata temu. Do tego grają we Lvowie
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
Coś w strone Romy poleci  Czekam na wypowiedź w tej kwestii największego fana trenera Rumaka... 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
dla mnie dzisiaj ładny typek po ładnym kursie to Porto win. Porto gra ładną piłę a Schahtar to już nie ten zespół co rok dwa lata temu. Do tego grają we Lvowie Widziałem Porto w piątek przeciwko Sportingowi i nie zachwycili moim zdaniem - Quaresma grał słabiutko (zmieniony w przerwie) i nie zdziwię się jak dziś wyjdzie Tello. Ale fakt faktem, że Szachtar to zespół zagadka w tej chwili.
|
|
|
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Coś w strone Romy poleci  Czekam na wypowiedź w tej kwestii największego fana trenera Rumaka...  Nie napisze nic konkretnego jesli chodzi o typy, bo po prostu tego nie zagram w sensie 1x2. Roma ma masakryczny bilans gier z wyspiarzami: Jedna wygrana, pięć remisów i jedenaście porażek to bilans Giallorossich w wyjazdowych meczach z zespołami z Anglii. Nie tylko, bowiem od dziewięciu meczów na Wyspach, Roma nie zachowała czystego konta, tracąc w tych spotkaniach 16 bramek.De Sanctis może nie zagrać i wchodzi Skorupski, to bedzie wiadomo przed mecze, w sumie nie mam nic do Skorupskiego, ale sami Włosi sie zastanawiają kto bedzie krzyczał i ustawiał obronę, bo Skorupskiemu to kiepściutko wychodzi, a obrona Romy mimo dobrego startu sezonu potrafi, nawet w takim ustawieniu, wpuścic ze 3 bramki, a strzelic City 4 to byłby wyczyn na miare 4 bramek Lewego z Realem:) over jest zbyt oczywisty, zeby grac po takim kursie, może 1,5 do przerwy albo obie strzelą do ht, kursowo wyglada lepiej. Wierzę, że Roma da radę, ale to tylko moje chciejstwo, bo zdrowo rozsadkowo, ładować pieniądze na taką opcję to chyba nie dla mnie:) Wyłapałem sobie kilka typków na ten mecz, ale to raczej w formie zabawy sobie puszczę, później jak będe miał chwile to wrzucę co wymysliłem:)
|
|
|
|
|
|
|
a tu w stylu Bezdomego, garść ciekawostek zwiazanych z meczem: - spotkanie poprowadzi 41-letni Bjorn Kuipers. Holender prowadził już jeden mecz z udziałem Romy. 3 listopada 2010 roku Giallorossi pokonali w Lidze Mistrzów, na wyjeździe, 3-2 FC Basel. Bramki zdobyli Menez, Totti i Greco. City przegrało z kolei mecz prowadzony przez Kuipersa. Niemal dokładnie rok temu, 2 października 2013, zespół Pellegriniego przegrał u siebie, 1-3, z Bayernem,
- Manchester City przyjmie jutro, po raz pierwszy w historii, Romę. Będzie to piąta włoska drużyna, którą podejmie na własnym boisku. Bilans City jest pozytywny: dwie wygrane, dwa remisy,
- przeciwnie wygląda statystyka Romy. Jedna wygrana, pięć remisów i jedenaście porażek to bilans Giallorossich w wyjazdowych meczach z zespołami z Anglii. Nie tylko, bowiem od dziewięciu meczów na Wyspach, Roma nie zachowała czystego konta, tracąc w tych spotkaniach 16 bramek,
- podobnie wygląda statystyka Romy w Lidze Mistrzów. Giallorossi tracili w ostatnich dziewięciu meczach Champions League co najmniej jednego gola (łącznie 18). Czyste konto zachowali po raz ostatni w tych prestiżowych rozgrywkach, 11 marca 2009 roku, w zakończonym wynikiem 1-0, pojedynku z Arsenalem,
- remis 1-1 z 11 marca 2003 roku z Arsenalem, jest jedynym pozytywnym wynikiem Romy w Lidze Mistrzów, jeśli chodzi o występy w Anglii. Pozostałe sześć meczów kończyło się porażkami.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Over 3 azjat do gry w city nie widzę nic lepszego po 1.91
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
Coś w strone Romy poleci  Czekam na wypowiedź w tej kwestii największego fana trenera Rumaka...  Nie napisze nic konkretnego jesli chodzi o typy, bo po prostu tego nie zagram w sensie 1x2. Roma ma masakryczny bilans gier z wyspiarzami: Jedna wygrana, pięć remisów i jedenaście porażek to bilans Giallorossich w wyjazdowych meczach z zespołami z Anglii. Nie tylko, bowiem od dziewięciu meczów na Wyspach, Roma nie zachowała czystego konta, tracąc w tych spotkaniach 16 bramek.De Sanctis może nie zagrać i wchodzi Skorupski, to bedzie wiadomo przed mecze, w sumie nie mam nic do Skorupskiego, ale sami Włosi sie zastanawiają kto bedzie krzyczał i ustawiał obronę, bo Skorupskiemu to kiepściutko wychodzi, a obrona Romy mimo dobrego startu sezonu potrafi, nawet w takim ustawieniu, wpuścic ze 3 bramki, a strzelic City 4 to byłby wyczyn na miare 4 bramek Lewego z Realem:) over jest zbyt oczywisty, zeby grac po takim kursie, może 1,5 do przerwy albo obie strzelą do ht, kursowo wyglada lepiej. Wierzę, że Roma da radę, ale to tylko moje chciejstwo, bo zdrowo rozsadkowo, ładować pieniądze na taką opcję to chyba nie dla mnie:) Wyłapałem sobie kilka typków na ten mecz, ale to raczej w formie zabawy sobie puszczę, później jak będe miał chwile to wrzucę co wymysliłem:)  Dzięki 
|
|
|
|
|
rzut rozny
|
|
rzut rozny
|
|
|