|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
nie chce wylewac tutaj na nikogo kubla zimnych rzygow, ale dla takiego skrilla polacy jako klienci to smiecie, generujemy niewiele wieksze obroty niz rumunii
luc nilis ktory wie co w trawie piszczy, ze wzgledu na to gdzie robi i wie jednak wiecej od przecietnego gracza
jak myslicie taki szef stsa czy innego naziemnego buka nie wie co to skrill?
z niecierpliwoscia czekam na wypowiedz agasiego i jego wizje na obecna sytuacje
|
|
|
|
|
|
|
17 700 tylu graczy zidentyfikowali jako wygrywajacych z 24 646. Czyli mozna domniemywac ze mają grubo nie pelne dane bo osob obstawiajacych,gry hazardowe, poker itp w PL jest ponad 100k. Zapewne dane maja od jednego slawetnego buka BAH? slawnego dosc w Polsce. Zreszta skad maja dane to i tak sie okarze wkrotce. Zreszta same posiadanie konta i granie w interenetowym bukmacherze to nie przestepstwo. MF bedzie musialo jeszcze udowodnic szereg dowodow ze taki gracz grał z terenu PL a to juz idzie w setki milinow zl jezeli kazdy gracz nie pojdzie na ugode i nie zaplaci grzywny+ wygranych u buka co bedzie grozic rozprawa sądowa.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Tak się zastnawiam jeżeli jest coś na rzeczy ( a sam nie wiem co już o tym myśleć) czy taki STS nie mógł sprzedać swoich klientów, mają przecież dostęp do pełnych danych i numerów kont bankowych.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jeśli tak to ich punkty naziemne zapłoną bądź będą grabione. Ekhm znaczy już są http://www.portel.pl/artykul.php3?i=77490Gorzej, że w tym przypadku bardzie oberwie się franczyzobiorcom... niż samej firmie.
|
|
|
|
|
Marat Safin 
|
|
Marat Safin 
Powtarzam kolejny raz nie absolutnie żadnych podstaw prawnych aby Skrill bez wyroku udostępnił jakiekolwiek konta, a gdyby to zrobił to jest to strzał w stopę. Jeżeli tego nie robi to mogą skoczyć tym co wpłaty i wypłaty za pośrednictwem skrilla robią. I druga sprawa - nie dziwi Was, że jakoś na żadnym liczącym się u nas formum nie napisała jeszcze choćby jedna osoba, że dostała jakieś wezwanie czy była przesłuchiwana. Tyli zidentyfikowali przecież podobno...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Tak się zastnawiam jeżeli jest coś na rzeczy ( a sam nie wiem co już o tym myśleć) czy taki STS nie mógł sprzedać swoich klientów, mają przecież dostęp do pełnych danych i numerów kont bankowych.  przecież to chodzi o zagraniczne internetowe buki STS, totolotek ,fortuna są legalne
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ale chodzi chyba o to, ze polskie legalne buki mogly izbie celnej udostepnic dane ich graczy a wiadomo, ze jak ktos gra u polskiego legalnego to na bank gr/gral tez u zagranicznych.
Jesli nic sie nie wydarzy w tej sprawie to paru delikwentow stad powinno miec obite mordy i naruzone zwieracze za sianie zametu i straszenie uzytkownikow.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ale chodzi chyba o to, ze polskie legalne buki mogly izbie celnej udostepnic dane ich graczy a wiadomo, ze jak ktos gra u polskiego legalnego to na bank gr/gral tez u zagranicznych. chyba, że ewentualnie tak i wówczas zwracam honor @Kura
|
|
|
|
|
too much love will kill you 
|
|
Jeśli tak to ich punkty naziemne zapłoną bądź będą grabione. większość grających jest uzależniona od obstawiania, jak zsumują stawki z wygranymi na pewno będzie minus, im koniec końców starczą stsy i to tam, do naziemnych, trafią jak ziści się to co w kuluarach się gada, sam się obawiam bo nic poza skrilem więcej nie wymyślałm a obroty miałem dość solidne, pozdrawiam i mam nadzieję że skończy się jak zawsze na straszeniu...
|
|
|
|
|
|
|
I druga sprawa - nie dziwi Was, że jakoś na żadnym liczącym się u nas formum nie napisała jeszcze choćby jedna osoba, że dostała jakieś wezwanie czy była przesłuchiwana. na forum bukmacherskim 2 osoby juz sie ujawniły to raz a dwa to chyba mylisz mechanizmy kolego, to ty przed np US musisz udowodnić legalność wpłat na swoje konto a nie odwrotnie, tak to działa
|
|
|
|
|
|
|
Jesli nic sie nie wydarzy w tej sprawie to paru delikwentow stad powinno miec obite mordy i naruzone zwieracze za sianie zametu i straszenie uzytkownikow. po tym wpisie ja już w tym temacie słowa nie napisze bo mi potem taki kretyn napisze że robię to w złej wierze,
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
ale sie podnieciliście . spokojnie .to podpucha
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
jak ziści się to co w kuluarach się gada Szkoda, że tak lakonicznie Ale chodzi chyba o to, ze polskie legalne buki mogly izbie celnej udostepnic dane ich graczy a wiadomo, ze jak ktos gra u polskiego legalnego to na bank gr/gral tez u zagranicznych. Nie bardzo rozumiem. To IC może sobie sprawdzać, ot tak, dowolne konta? Czyli ja mogę podesłać konto losowej osoby i oni je przetrzepią pod kątem hazardu? Coś chyba przesadzacie.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Józef Małolepszy - dokladnie chodziło mi o to co napisał ssaczu
Luc Nilis - mógłbyś podać link odnośnie tych osób które dostały wezwanie, bo ja jakoś tego nie widzę
|
|
|
|
|
|
|
Luc Nilis - mógłbyś podać link odnośnie tych osób które dostały wezwanie, bo ja jakoś tego nie widzę nie będę tu Conradowi linkował konkurencyjnego forum, sory, jak Cie to ciekawi to sobie poszukaj
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
|
|
oby skończyło się to na gadaniu jak zawsze, napewno moim skromnym zdaniem jak ktoś wpłcał i wypłacał grosze poniżej 1000 zeta nawet nie ma o czym gadac ale ci grający grubo i bardzo grubo mają zgryz jak robili to z polskich banków i naszego terytorium, tyle o demnie w tym temacie.
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
Panowie pozwólcie ,że napiszę kilka słów od siebie. Jestem graczem legalnych bukmacherów STS , millenium , totolotek nie dlatego ,że boję się tego cwaniaka Kapicy , który uważa się niemal za Boga , bo ktoś go kiedyś przypadkiem zrobił wiceministrem , ale dlatego , że szanuję prawo polskie nawet jak jest uchwalane przez totalnych debili nie szanujących publicznych pieniędzy . To po pierwsze. Po drugie wiadomo było już od dawna ,że planowana jest na przełom grudnia i stycznia potężna akcja mająca na celu zastraszyć fanów internetowej bukmacherki , pokera czy kasyn . Nawet głupi goryl by się tego domyślił jak STS rozpoczął współpracę z kalekami od piłki kopanej . Tego typu wiadomości i artykuły nie są niczym nowym . Podobnie działali Komuchy chcąc przynajmniej części ludzi zastraszyć . Każdy psycholog wie ,że taka strategia nie daje 100% sukcesu , ale częściowo może być skuteczna. Prawdopodobnie w styczniu część ludzi dostanie z US wezwania do zapłaty podatku , po prostu odmawiajcie płacenia niech kierują sprawę do sądu . Zakładając ,że w tym komicznym kraju sądy są niezawisłe to efekt taki będzie ,że wszystkie sprawy będą umarzane. Kto za to zapłaci ? Jeżeli Polacy płacą za ośmiorniczki , wina po 500pln za butelkę to niech płacą także duże pieniądze za nikomu niepotrzebna awanturę z bukmacherami i tak to się wszystko skończy. Panowie sami wiecie ,że sytuacja gospodarcza Polski jest katastrofalna , Pinokio narobił potężnego długu wewnętrznego , który już niebawem da o sobie znać , polskie dzieci maja bardziej popsute zęby niż ich koledzy z Wietnamu , gdyż stomatolgia nie istnieje , ludzie na byle jaką operację w szpitalu czekają wiele lat i płaczą z bólu , a wy tutaj podniecacie się takimi pierdołami . Grajcie dalej w bwin , Hillach włos wam z głowy nie spadnie . Pozdrawiam.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Według mnie SC mogła uzyskać dane z banku mającego siedzibę w Polsce.
Kapica mówił wyraźnie, że buki zagraniczne są "poza zasięgiem oddziaływania". Ale w jakim sensie? W takim, że nie mogą im się dobrać do tyłka - z pewnością tak. Ale czy w takim, że nie mogą przed sądem wskazać go jako potencjalnego "przestępcę" według polskiego prawa i w ten sposób uzykać listę rachunków, kóre miały wpłaty/wypłaty do/od przestępcy ?
A propos. Ta różnica między grającymi i tymi, którzy uzyskali wygrane..., czy to właśnie nie jest różnica między tylko wpłacającymi a wpłacającymi i wypłacającymi ?
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Luc jesteś bardzo tajemniczy  Jeśli możesz napisz mi proszę na priv coś niecoś więcej o tym co się mówi w kuluarach.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|