Biczu ale mówiłeś, że wyrywasz w klubach, a nie, że tak przepłacasz byle dziwkom
a czy ja piszę że latam co tydzień na dziwki jak sie w klubie nic nie trafi to zostają odloty te w klubach to tez dziwki tylko darmowe i nie raz są później kłopoty bo dzwonią piszą chcą się umawiać... jedzcie sobie kiedyś w weekend do fair play na taśmową niby klub a same ryczące kobiety szukające bolca ja nikogo do prostych-tutek nie namawiam
prawda jak ktoś lubi bez problemowo idzie na kurwiny
Wy macie tutaj jakieś moda czy wolna amerykanka panuje ?
nie pasuje nie zaglądaj mod jest aktualnie na odlotach Kun Prze KOOT
dokładnie, jeżeli nie masz skończone 18 lat to niech mamusia Ci zrobi kakałko i do łóżeczka
Wystarczy wejść na to forum , przeczytać kilka takich komentarzy i człowiek rozumie dlaczego w kraju mamy taki burdel. Poziom poniżej 0. Postarałbyś się chociaż bardziej i coś mądrzejszego wymyślił , bo tego typu teksty to zarzucali wieśniacy dwadzieścia lat temu.
Jeden kumpel taki trochę pryszczaty umówił sie z jedną cichodajką z odlotów. Dzwoni do dzwi, dziwka mu otwiera i stwierdza: "sorry ale jesteś brzydki, nie jestem dla Ciebie za żadne pieniądze" i zamyka mu drzwi przed nosem. Kumpel dostał takiego doła że przez miesiąc nie umieliśmy go wyciągnąć na jakąś impreze
o kur... nieźle
a ciekawe jak ona wygłądała nie dość że puszczają się to jeszcze wybrzydzają
Jakie to ma znaczenie jak wyglądała ? Spójrz w lustro i zobacz jaki ty jesteś piękny. Przeraża mnie stosunek niektórych osób do płci pięknej.
Matekk one też tam trzeźwe nie są, w klubach ogólnie się spożywa na trzeźwiaka człowiek spięty , promile luzują barki nie mówię żebyś najebany jak szpadel tam wpadł i tarzał się po parkiecie 0.7 pod zagryzkę na bazę i można zaczynać
Jeden kumpel taki trochę pryszczaty umówił sie z jedną cichodajką z odlotów. Dzwoni do dzwi, dziwka mu otwiera i stwierdza: "sorry ale jesteś brzydki, nie jestem dla Ciebie za żadne pieniądze" i zamyka mu drzwi przed nosem. Kumpel dostał takiego doła że przez miesiąc nie umieliśmy go wyciągnąć na jakąś impreze
o kur... nieźle
Jakie to ma znaczenie jak wyglądała ? Spójrz w lustro i zobacz jaki ty jesteś piękny. Przeraża mnie stosunek niektórych osób do płci pięknej.
człowieku a jaki ma być stosunek do kurwiszona. Płacisz, bierzesz na co sie umówiłeś i wychodzisz. Jeżeli kobita ma cos w głowie to jeszcze w tym czasie mozesz z nią pogadać np. czy wybory były fałszowane czy nie i tyle. Wyniosły stosunek o którym piszesz do płci pieknej to możesz mieć do swojej mamy czy swojej dziewczyny oraz kumpeli (nie wszystkich)
o kur... nieźle
Tu większość do płci pięknej ma stosunek prawidłowy, ale do kurw również odpowiedni
Wy macie tutaj jakieś moda czy wolna amerykanka panuje ?
nie pasuje nie zaglądaj mod jest aktualnie na odlotach Kun Prze KOOT
dokładnie, jeżeli nie masz skończone 18 lat to niech mamusia Ci zrobi kakałko i do łóżeczka
Wystarczy wejść na to forum , przeczytać kilka takich komentarzy i człowiek rozumie dlaczego w kraju mamy taki burdel. Poziom poniżej 0. Postarałbyś się chociaż bardziej i coś mądrzejszego wymyślił , bo tego typu teksty to zarzucali wieśniacy dwadzieścia lat temu.
gościu, nie narzekaj. nikt Ci nie karze tu siedzieć. masz jeszcze konkurencyjne forum... jakiś nieszczęśliwy jesteś,że tak narzekasz?
Ludzie nie dajmy się zwariować najstarszy zawód świata zawsze będzie istniał są przeciwny są zwolennicy dla mnie chujowe to jest jak kręcisz z laską a ona ci daje dupy jak jej kupisz smartfona...
Matekk one też tam trzeźwe nie są, w klubach ogólnie się spożywa na trzeźwiaka człowiek spięty , promile luzują barki nie mówię żebyś najebany jak szpadel tam wpadł i tarzał się po parkiecie 0.7 pod zagryzkę na bazę i można zaczynać
ja wybijam w ten weeksend na miasto, to może "spotkamy" się w tym klubie a jak nie to wpadaj do de lite
człowieku a jaki ma być stosunek do kurwiszona. Płacisz, bierzesz na co sie umówiłeś i wychodzisz. Jeżeli kobita ma cos w głowie to jeszcze w tym czasie mozesz z nią pogadać np. czy wybory były fałszowane czy nie i tyle. Wyniosły stosunek o którym piszesz do płci pieknej to możesz mieć do swojej mamy czy swojej dziewczyny oraz kumpeli (nie wszystkich) [/quote]
OOOO. Teraz zacząłeś już mniej więcej dobrze prawić.