Dobranoc Pany, Biczyk przygotuj dla mnie na jutro ofertę z jakimiś ofermami z Twoich rejonów, tylko takie sprawdzone Będę niebawem w stolycy także skosztuję mazowieckiej soli
Dobranoc Pany, Biczyk przygotuj dla mnie na jutro ofertę z jakimiś ofermami z Twoich rejonów, tylko takie sprawdzone Będę niebawem w stolycy także skosztuję mazowieckiej soli
tymczasem
gocław bukowskiego
fiu fiu - moje okolice- tam sie dzieje non stop 7 dni w tygodniu. ( okolice "malego tesco"
zeby bylo smieszniej - w tym samym bloku nauka jazdy
Para nowożeńców leży w łóżku wieczorem, kiedy facet nabrał ochoty na seks, pochyla się w stronę żony i puka ją lekko w ramię. Ona odwraca się do niego i mówi: - Nie możemy się dzisiaj kochać, rano idę do ginekologa i chcę być świeża. Facet odwraca się i po chwili mówi do żony: - Ale przecież nie idziesz jutro do dentysty.
tymczasem
gocław bukowskiego
konkretne namiary Biczu, w GPSie numeru tel do kurwy mi nie pokaże
PM jak coś, bo wiara drzwiami i oknami będzie walić i jeszcze ja się nie załapię hehe
Zawsze wejdę tutaj i pełen luz na tym forum. U mnie najniższa warstwa to te laski co kręcą z dziadkami 60-letnimi. Masakra. To już trzeba mieć nieźle narąbane.
Bez przesady, nie wrzucajmy wszystkiego do jednego wora. Ja w chwilach słabości (jak rozstałem się z laską) założyłem sobie tam konto, wrzuciłem dobrą fotę, a że nie grzeszę urodą (kilka lat na siłce) to też kilka zajebistych lasek do mnie pierwsze napisało. Z dwoma się spotkałem i w obu przypadkach zakisiłem ogóra, płacąc przy tym tylko za gumy Prosty-tutki z roksy czy odlotów to ostateczność, ale jak komuś natura poskąpiła urody to nie ma wyjścia Grunt to mieć przyjemność