|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jutro poczatek biathlonowego PS  zdecydowanie moj ulubiony sport zimowy  lubie obstawiac ale po odejsciu Tomka Sikory juz nie to samo..
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
I co? larsson rzucił pomówienie i uciekł jak szczur.  nie uciekam nigdy, nie w mojej naturze. Za duzo stron, nie chce mi sie szukac. Nalegam żebyś jednak poszukał. Albo od razu odszczekał te brednie. nie cpam i nie pije w duzych ilosciach wiec swoje pamietam. a szczekac nie potrafie. Dobra, szkoda pary na ciebie. Pierdolisz głupoty i nie potrafisz się przyznać, że walnąłeś gafę. Bez odbioru.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
i po tym co dzis widzialem sklaniam sie ku Bjoergen z Kowalczyk To koronny dystans Justyny który na olimpiadzie wygrała ze złamanym palcem e to ja myslalem ze to co dzis.. justyna wygra
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Lyon x2 to faktycznie wyglada apetycznie a ja za drobne sobie wejdę nawet w czystą 2. Lyon tam od 14 lat nie przegrał aker mieszkalem w chorzowie  gdzie? wynajmowalem kolo atrii czy cos takiego ul. dabrowskiego/hajducka tylko ze czynsz 2,900 wiec tylko pol roku to gdzieś km od mojego domu. Ja mieszkam na Jasnej (poprzeczna ulica od dąbrowskiego na wysokosci cmentarza)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
i po tym co dzis widzialem sklaniam sie ku Bjoergen z Kowalczyk To koronny dystans Justyny który na olimpiadzie wygrała ze złamanym palcem e to ja myslalem ze to co dzis.. justyna wygra jakby się nie potknęła o kopiec kreta to kto wie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
to gdzieś km od mojego domu. Ja mieszkam na Jasnej (poprzeczna ulica od dąbrowskiego na wysokosci cmentarza) [/quote]wydaje mi sie ze mieszka tam moj kolega  tam jak sie szlo w strone stadionu to po prawej stronie byla piekarnia tak ladnie pachnialo zawsze potem wlasnie byl ten cmentarz i dalej stadion
|
|
|
|
|
5 minut po czasie
|
|
5 minut po czasie
to na jutro tak : lech 1 lion x2 (2) dolcan 1 dortmund 2 mc x2 (2)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
*po lewej jakbym szedl od siebie z domu byla ta piekarnia 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
i po tym co dzis widzialem sklaniam sie ku Bjoergen z Kowalczyk To koronny dystans Justyny który na olimpiadzie wygrała ze złamanym palcem Juz olimpiada sie dawno skonczyla a to nowy sezon. Po sezonie miala byc przerwa od startow a tu nagle zmiana i przygotowania nie byly maxymalne a czy nie obilo mi sie o uszy ze ta noga jeszcze nie na 100% wyleczona  Dystans jej ? styl to i owszem ale to taki dluszy spirnt a sprinterka napewno lepsza jest norwezka . Ja tam na dopingowiczke bym nie stawial 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jutro poczatek biathlonowego PS  zdecydowanie moj ulubiony sport zimowy  lubie obstawiac ale po odejsciu Tomka Sikory juz nie to samo.. moj wogole ulubiony a nie jakas smiesznaa pilka czy koszykowka 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
lech gornik na tvp1? pewnie sie skonczy 0-0 znajac moje szczescie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
to gdzieś km od mojego domu. Ja mieszkam na Jasnej (poprzeczna ulica od dąbrowskiego na wysokosci cmentarza) wydaje mi sie ze mieszka tam moj kolega  tam jak sie szlo w strone stadionu to po prawej stronie byla piekarnia tak ladnie pachnialo zawsze potem wlasnie byl ten cmentarz i dalej stadion [/quote] no dobrze kumasz, mieszkam na osiedlu Ruch, jak włączą "świeczki" na stadionie to mam jasno w ogródku
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Linc to jutro peffy szykuj ze sztafety 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
to gdzieś km od mojego domu. Ja mieszkam na Jasnej (poprzeczna ulica od dąbrowskiego na wysokosci cmentarza) wydaje mi sie ze mieszka tam moj kolega  tam jak sie szlo w strone stadionu to po prawej stronie byla piekarnia tak ladnie pachnialo zawsze potem wlasnie byl ten cmentarz i dalej stadion no dobrze kumasz, mieszkam na osiedlu Ruch, jak włączą "świeczki" na stadionie to mam jasno w ogródku [/quote] ja mieszkalem tam na poddaszu to i u mie z okna bylo widac swieczki wiatr wial to lataly 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
to gdzieś km od mojego domu. Ja mieszkam na Jasnej (poprzeczna ulica od dąbrowskiego na wysokosci cmentarza) wydaje mi sie ze mieszka tam moj kolega  tam jak sie szlo w strone stadionu to po prawej stronie byla piekarnia tak ladnie pachnialo zawsze potem wlasnie byl ten cmentarz i dalej stadion no dobrze kumasz, mieszkam na osiedlu Ruch, jak włączą "świeczki" na stadionie to mam jasno w ogródku ja mieszkalem tam na poddaszu to i u mie z okna bylo widac swieczki wiatr wial to lataly  [/quote] no no dalej latają hehehe a teraz gdzie mieszkasz?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
to się ciekawych rzeczy można dowiedzieć, że Fech zawsze musi swoje dogadać to oczywiste, ale że konfitura i do admina leci
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a troche sobie kopie i tak roznie to bywa nie chce za bardzo pisac  teraz 250km od chorzowa w centrum polski  a slawka pacha znasz?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
to się ciekawych rzeczy można dowiedzieć, że Fech zawsze musi swoje dogadać to oczywiste, ale że konfitura i do admina leci konfitura.. powazny zarzut
|
|
|
|
|
5 minut po czasie
|
|
5 minut po czasie
i celta tez sie spłukała ,cisła i 0-1
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a troche sobie kopie i tak roznie to bywa nie chce za bardzo pisac  teraz 250km od chorzowa w centrum polski  a slawka pacha znasz? znam z boiska  ale nie osobiscie. to Ty?
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|