|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Każde miasto ma swoje lepsze i gorsze dzielnice - aker. Ten stereotyp " złej " Pragi jest już ugruntowany w świadomości ludzi, ale to głównie wśród słoików.  dokładnie to już nie te czasy kiedy dorwali cię w bramie to wracałeś w samych gaciach do domu  A słoik jak przyjeżdza to szuka mieszkania wszędzie tylko aby nie na pradze  Fakt wychowałem się na bródnie ale kamienice stare na pradze nie są mi obce hehe Jeszcze jakbyś wymienił ulicę np. Grochowska albo Ząbkowska to można byłoby się ustosunkować do tego co piszesz. Kolega chyba studenciak ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
to osoby z poza wawy mieszkajace w niej ktora przywozi z domow sloiki z jedzeniem  
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
zaczolem nowe studia 2 zjazd i wyladaowalem z panna na ostatnim pietrze uniwerku:)tylko kurde tez mezatka..
|
|
|
|
|
Wiara Gwarancja Wygranej
|
|
Wiara Gwarancja Wygranej
CO jak co ale słoiki z ogórkami kiszonymi z "pola " " Podkarpacia " smakują dobrze na dworze.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Każde miasto ma swoje lepsze i gorsze dzielnice - aker. Ten stereotyp " złej " Pragi jest już ugruntowany w świadomości ludzi, ale to głównie wśród słoików.  dokładnie to już nie te czasy kiedy dorwali cię w bramie to wracałeś w samych gaciach do domu  A słoik jak przyjeżdza to szuka mieszkania wszędzie tylko aby nie na pradze  Fakt wychowałem się na bródnie ale kamienice stare na pradze nie są mi obce hehe rozumiem że jakbym tam zabłądził i zapytał się kogoś po śląsku "kaj mom sam iść" to dostaję w czapę i wracam goły do domu 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
zaczolem nowe studia 2 zjazd i wyladaowalem z panna na ostatnim pietrze uniwerku:)tylko kurde tez mezatka.. to nie zaczynaj lepiej..
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Każde miasto ma swoje lepsze i gorsze dzielnice - aker. Ten stereotyp " złej " Pragi jest już ugruntowany w świadomości ludzi, ale to głównie wśród słoików.  dokładnie to już nie te czasy kiedy dorwali cię w bramie to wracałeś w samych gaciach do domu  A słoik jak przyjeżdza to szuka mieszkania wszędzie tylko aby nie na pradze  Fakt wychowałem się na bródnie ale kamienice stare na pradze nie są mi obce hehe rozumiem że jakbym tam zabłądził i zapytał się kogoś po śląsku "kaj mom sam iść" to dostaję w czapę i wracam goły do domu  To już tylko ubarwione historyjki. Na Pradze już nie jest tak strasznie jak kiedyś.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
zaczolem nowe studia 2 zjazd i wyladaowalem z panna na ostatnim pietrze uniwerku:)tylko kurde tez mezatka.. widzę że kolega cały czas utrzymuję formę. ciekawe czy Twoja żona robi Ci podobne boki 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
zaczolem nowe studia 2 zjazd i wyladaowalem z panna na ostatnim pietrze uniwerku:)tylko kurde tez mezatka.. to nie zaczynaj lepiej.. calyczas mnie prowokuje mam rzucic studia? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
zaczolem nowe studia 2 zjazd i wyladaowalem z panna na ostatnim pietrze uniwerku:)tylko kurde tez mezatka.. to nie zaczynaj lepiej.. Ma rację. Odpuść.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Blacku guma to podstawa 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Każde miasto ma swoje lepsze i gorsze dzielnice - aker. Ten stereotyp " złej " Pragi jest już ugruntowany w świadomości ludzi, ale to głównie wśród słoików.  dokładnie to już nie te czasy kiedy dorwali cię w bramie to wracałeś w samych gaciach do domu  A słoik jak przyjeżdza to szuka mieszkania wszędzie tylko aby nie na pradze  Fakt wychowałem się na bródnie ale kamienice stare na pradze nie są mi obce hehe rozumiem że jakbym tam zabłądził i zapytał się kogoś po śląsku "kaj mom sam iść" to dostaję w czapę i wracam goły do domu  wtedy zostalaby tylko po Tobie "abszicfajer"
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
to co mam zroic udawac ze jej nie widze ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
zaczolem nowe studia 2 zjazd i wyladaowalem z panna na ostatnim pietrze uniwerku:)tylko kurde tez mezatka.. to nie zaczynaj lepiej.. zaczonć to łatwo, puźniej tylko skończyć cienżko.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Blacku guma to podstawa  
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
zaczolem nowe studia 2 zjazd i wyladaowalem z panna na ostatnim pietrze uniwerku:)tylko kurde tez mezatka.. to nie zaczynaj lepiej.. zaczonć to łatwo, puźniej tylko skończyć cienżko. czepiasz sie
|
|
|
|
|
5 minut po czasie
|
|
5 minut po czasie
czy borusia jest tak słaba ?? ze nie potrafią meczu wygrać ??
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nie wiem ja naprawde nie jestem jakims lovelasem a gdzie nie pojde to pozniej jest w cos wjebie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Blacku guma to podstawa   Blacku wiem , że porządny z Ciebie forumowicz , ale jest różnicy pomiędzy zaczołem ,a poprawną wersją tego czasownika.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
piszczek out ramos in ofens
|
|