|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a kto pamięta gościa który dawał typy z niższych lig angielskich i szkockich? na bank nie był to rafałek związany z ligą walijska. Na bank gość dawał typy z niższych lig angielskich. kefir70? też nie. Gość mieszkał na wyspach z tego co kojarze i robił tam solidny przegląd lokalnej prasy
|
|
|
|
|
I see dead people
|
|
I see dead people
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
otóż to właśnie mi przyszedł na myśl Bzyku ale już rozwiałeś moje wątpliwości
|
|
|
|
|
Marat Safin 
|
|
Marat Safin 
A jak się nazywał ten typ co w PP miał swój temat i chyba z 20 typów pod rząd trafiał? A co do typerów to mi najbardziej brakuje aktywności na forum w tematach: Tenis - Włodar, Goget, Llama, emrod, Kameleon, Dominix, Haku, Fro Lech, T-error i jego debelki Piłka nożna - WNN, Mura, mtudor i jego PP, Prem i jego francuska, Eldo i jego pojedynek z O'Yamą, Amkwish i jego live + kosz, chłopaki od angielksiej Kefiry, Konstruktory i hpc Siatka - Korver, Misiek, Giertyszek, Sławek KK czy nawet Mario 100 ziko i dzida Hokej - Terrorist I jeszcze Rivaldinho, Marcin1908, Skrzypo, Al Capone, Vendetta, Gooniek, Szczypior, Ignorator, Sebkos, Nawoj, Travis, Wojtas, Buczy i wielu wielu innych... Inne czasy, inny poziom userów, inaczej wyglądały działy. Sam może bym wrócił do pisania (choć praca, żona, dziecko mocno mnie ograniczają) jakby kilku z tych osobników powyżej wróciło. Ciekawe czy gdzieś się jeszcze udzielają i w ogóle bawią w bukmacherkę. Obecnie to nawet najstarszy konkurs na forum jest nieczynny (Conrad zrób coś z tym play off bo to wstyd). Słabo to wszystko wygląda. Ehhhh stare dobre czasy 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
chyba zapomnieliscie o Kevinie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jak nazywał się gość który dawał typy z ameryki południowej. Jego temat był ibero coś tam. Lubiłem ten temat. Fan Colo Colo chyba 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Tomo rzadzil, a pozniej sie sprzedal...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jak nazywał się gość który dawał typy z ameryki południowej. Jego temat był ibero coś tam. Lubiłem ten temat. Fan Colo Colo chyba  El_Darro ? Jako słynne taśmy z Argentyny i polowanie na AKO 100, 200 etc.
|
|
|
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Jak nazywał się gość który dawał typy z ameryki południowej. Jego temat był ibero coś tam. Lubiłem ten temat. Fan Colo Colo chyba  El_Darro ? Jako słynne taśmy z Argentyny i polowanie na AKO 100, 200 etc. bcn 
|
|
|
|
|
Io sono Interista
|
|
Io sono Interista
Jak nazywał się gość który dawał typy z ameryki południowej. Jego temat był ibero coś tam. Lubiłem ten temat. Fan Colo Colo chyba  El_Darro ? Jako słynne taśmy z Argentyny i polowanie na AKO 100, 200 etc. bcn  bcn1899, znał się gość na rzeczy 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wielu takich bylo, ktorych forum mecz.pl napedzilo do dalszej 'kariery' w tym biznesie. Ale co bylo, nie wroci. 
|
|
|
|
|
Ana <3
|
|
Ana <3
to se ne vrati. pozdro dla starych pierdzieli, co dziś w krawatach dzieciaki i wnuki ([T]-error) przewijają.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a ktoś kojarzy czy funkcjonuje jeszcze forum iberocośtam? bo pamietam że sporo typerów uciekło z mecz.pl właśnie tam bo się poobrażali na siebie userzy 
|
|
|
|
|
|
|
a ktoś kojarzy czy funkcjonuje jeszcze forum iberocośtam? bo pamietam że sporo typerów uciekło z mecz.pl właśnie tam bo się poobrażali na siebie userzy  nie funkcjonuje bo sie poobrazali na siebie userzy 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a kto pamięta gościa który dawał typy z niższych lig angielskich i szkockich? na bank nie był to rafałek związany z ligą walijska. Na bank gość dawał typy z niższych lig angielskich. kefir70? też nie. Gość mieszkał na wyspach z tego co kojarze i robił tam solidny przegląd lokalnej prasy Formic i jego temat liga szkocka niczym szkocka z lodem
|
|
|
|
|
2fast 2furious
|
|
2fast 2furious
Wystarczy założyć taki oto temat i od razu widać, kto jeszcze ze starej ekipy zagląda na m.pl  Czasy bukmacherskiej świetności tego forum już nigdy nie wrócą, z wielu powodów. Wiele osób już nie gra, część gra "od święta", jedni trade`ują, inni pozakładali swoje zamknięte, często płatne fora, następni się na siebie poobrażali, a ci ostatni mają dość bluzgów zakompleksionych małolatów. Jest oczywiście wyjście, aby to forum stało się znów głównie bukmacherskim, ale to wielu osobom musi na tym naprawdę zależeć.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wystarczy założyć taki oto temat i od razu widać, kto jeszcze ze starej ekipy zagląda na m.pl  Czasy bukmacherskiej świetności tego forum już nigdy nie wrócą, z wielu powodów. Wiele osób już nie gra, część gra "od święta", jedni trade`ują, inni pozakładali swoje zamknięte, często płatne fora, następni się na siebie poobrażali, a ci ostatni mają dość bluzgów zakompleksionych małolatów. Tak, w pełni się zgadzam z tymi wnioskami. Wprawdzie zarejestrowałem się prawie 5 lat temu, ale jako " gość " jestem tutaj od ok. 2002 roku i znam wszystkie " historyczne " postacie tego forum. Na różnych forach byłem, ale tu jest to " coś ", co powoduje że mam mecz pl w zakładkach. Ale to głównie swego rodzaju sentyment, bo jest jakaś grupa userów, której " częstotliwości " nadawania są w moim paśmie przenoszenia. Jest oczywiście wyjście, aby to forum stało się znów głównie bukmacherskim, ale to wielu osobom musi na tym naprawdę zależeć. Czy ja wiem...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
@majner mam nadzieje ze nie masz na mysli zeby zamknac forum i zrobic platne?
w takim przypadku forum jako forum umrze z powodu braku naplywu nowych czytaczy i ogladaczy reklam
w zamian moglby powstac ciekawy wehikul inwestycyjny, co jest abrdzo fajnym pomyslem ktory wspieralbym, niestety raczej niezgodny z prawem
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
to se ne vrati. pozdro dla starych pierdzieli, co dziś w krawatach dzieciaki i wnuki ([T]-error) przewijają. "to se ne vrati..." lubie to powiedzenie i dawno dawno temu go słyszałem. Szkoda tylko Llama, że mnie nie pozdrowisz. Życie tak sie poukładałao, że ani dzieciaka ani tym bardziej wnuka nie mam. Ale sercem za mecz.pl jak najbardziej 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|