|
|
veteran
|
|
veteran
mam taki problem zweryfikowalem sobie karte aby moc miec wiekszy limit .. odciagaja kwote i odciagaja mi w zlotowkach a ja musze im do potwierdzenia podac ta kwote w euro:D:D ale nie wiem jaki maja przelicznik aby przeliczyc..
Moze ktos wie albo juz to robil??
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Hmm, ostatnio kasa mi szla tydzien, a dzis szok. Mam juz kase na koncie, ktorej wyplate z MB zlecilem wczoraj.
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Czy w MB można zmienić walute konta?? Tak da sie zmienic- musisz napisac do nich maila ze chcesz zmienic walute- musza Ci zamknac obecne konto a Ty otworzyc nowe- na inny mail, nr tel i nr konta bankowego i z waluta ktora Cie interesuje. Wazne- limity konta sie zeruja wiec znowu bedziesz musial weryfikowac konto
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
dzięki Legol, widze, że troche kłopotu ze zmianą waluty jest.
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Nie ma sprawy- jak napiszesz do nich konkretnie co maja zrobic to zalatwisz to w 2-3 dni- niestety ich support nie nalezy do najszybszych
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
mam konto w bph chce wplacic kase do menybookers ile mniejwiecej kasa bedzie szla z mojego banku
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
mam konto w bph chce wplacic kase do menybookers ile mniejwiecej kasa bedzie szla z mojego banku tyle ile idzie zwykły przelew do innego banku
|
|
|
Link skopiowany do schowka