|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
gdybysmy tylko mieli takich skrzydlowych jak Gajic, niesamowicie gosciu gra A czy my kiedykolwiek mielismy dobrych skrzydlowych procz Jurasika? Nawet z nim to i tak wszystko srodkiem szlo przewaznie. oj kilka lat temu pamietam Kuchczynski gral na bardxo dobrym poziomie, ze nie wspomne o "Tłuczku" Tłuczyńskim czy o Jachlewskim, oni tez dawali rade, teraz duzo duzo gorzej to wyglada
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
o Jurasiku to nie wspominam, bo to legenda 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
eh macedonia to samo co Polska... zenua z karnych, brak skutecznosci z czystych pozycji 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
MAcedonia  hahahahah
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Katary 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
bramkarz zrobil swoje, jutro to samo musza zrobic Kasa z Wyszomirskim
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Lijewski niestety nie wystapi ze Szwecja
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
No coz Polacy przynamniej niesa jedynymi frajerami MS... Macedonia dzis do nich dolaczyla.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
eh macedonia to samo co Polska... zenua z karnych, brak skutecznosci z czystych pozycji  Dajcie spokoj z tymi karnymi, przeciwnik byl taki , ze zero koncentracji u chlopakow
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dokladnie a sie kurwa spuszczaja bo nie rzucili pare karnych jakims brudasa
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Panowie, jak miałem handi +2 na Macedonie to zwrot czy porażka?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Panowie, jak miałem handi +2 na Macedonie to zwrot czy porażka? Dwudrogowo zwrot, trzydrogowo porażka
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Panowie, jak miałem handi +2 na Macedonie to zwrot czy porażka? Dwudrogowo zwrot, trzydrogowo porażka dwutorowo, thx szkoda, bo w ostatniej akcji Macedonczyk w słupek
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dokladnie a sie kurwa spuszczaja bo nie rzucili pare karnych jakims brudasa przeciez to nie chodzi o mecz z Arabami, odkad Biegler objal kadre nie ma etatowego wykonawcy karnych i z tym jest cały czas problem, a nie tylko w tym jednym meczu czytam wlasnie, ze szpital u nas Jurkiewiczowi Orzechowskiemu i Grabarczykowi cos tam dolega, Lijek w ogole nie zagra.. blado to wyglada 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nie ma takich reprezentacji ktore by wszystko konczyly z karnych takze ja bym nie dramatyzowal Oslabienia Nas niestety dopadly no ale najgorzej szkoda Lijka Grabar zagra a JurkiewicA zatejpuja i bedzie dobrze Licze jutro na Bieleckiego
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nie ma takich reprezentacji ktore by wszystko konczyly z karnych takze ja bym nie dramatyzowal Oslabienia Nas niestety dopadly no ale najgorzej szkoda Lijka Grabar zagra a JurkiewicA zatejpuja i bedzie dobrze Licze jutro na Bieleckiego mzslisz ze chlop z jednym okiem co wali na oslep z daleka bedzie naszym wybawieniem z taka gra w ataku mozemy grac ale w pliszki
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nie ma takich reprezentacji ktore by wszystko konczyly z karnych takze ja bym nie dramatyzowal Oslabienia Nas niestety dopadly no ale najgorzej szkoda Lijka Grabar zagra a JurkiewicA zatejpuja i bedzie dobrze Licze jutro na Bieleckiego Dobra trzeba wkroczyc bo debili sie czytac nie da. Ktos Ci łosiu tu pisze, ze maja wykorzystywac kazdego karnego? Nie widzisz problemu, ze nie rzucaja w meczu nie wazne z kim 7 karnych pod rzad? Jakby rzucili 3/7, 4/7 nikt by problemu nie robil ale 0/7?? Really? I to jeszcze jak do prawie kazdego karnego podchodzi kto inny... Jak nie widzisz tu zadnego problemu zwazywszy na to, ze od poczatku pracy szwaba nie ma stalego wykonawcy rzutow karnych to znaczy ze powinienes opuscic ten dzial i przeniesc sie do Qc inne dyscypliny o ktorej masz jakiekolwiek pojecie. Nie da sie wygrywac spotkan z dobrymi ekipami napierdalajac 99% akcji srodkiem rozegrania i to w sporym procencie po indywidulanych akcjach. Nie ma skrzydel, nie ma karnych... Taka jest nasza reprezentacja w chwili obecnej a Wy kurwa zyjecie jeszcze w czasach Wenty i myslicie ze oni po medale przyjezdzaja.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Czy ja Cie kurwa lamusie obrazam? Czy te karne co spierdolili zadecydowaly o wyniku meczu...bo moze inne spotkania ogladalismy Podniecaj sie dalej bo nie rzucili 6 karnych z Arabusami  Jakos Jurecki wczoraj nie spierdalal na 6 metrach I nie pisz mi co mam robic
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Nie ma takich reprezentacji ktore by wszystko konczyly z karnych takze ja bym nie dramatyzowal Oslabienia Nas niestety dopadly no ale najgorzej szkoda Lijka Grabar zagra a JurkiewicA zatejpuja i bedzie dobrze Licze jutro na Bieleckiego Dobra trzeba wkroczyc bo debili sie czytac nie da. Ktos Ci łosiu tu pisze, ze maja wykorzystywac kazdego karnego? Nie widzisz problemu, ze nie rzucaja w meczu nie wazne z kim 7 karnych pod rzad? Jakby rzucili 3/7, 4/7 nikt by problemu nie robil ale 0/7?? Really? I to jeszcze jak do prawie kazdego karnego podchodzi kto inny... Jak nie widzisz tu zadnego problemu zwazywszy na to, ze od poczatku pracy szwaba nie ma stalego wykonawcy rzutow karnych to znaczy ze powinienes opuscic ten dzial i przeniesc sie do Qc inne dyscypliny o ktorej masz jakiekolwiek pojecie. Nie da sie wygrywac spotkan z dobrymi ekipami napierdalajac 99% akcji srodkiem rozegrania i to w sporym procencie po indywidulanych akcjach. Nie ma skrzydel, nie ma karnych... Taka jest nasza reprezentacja w chwili obecnej a Wy kurwa zyjecie jeszcze w czasach Wenty i myslicie ze oni po medale przyjezdzaja. A Ciebie można? No troche sie wkurzyles, nie Ty jeden. Poczekajmy jutro. Fakt mamy duzo kontuzji i to trzeba wziac pod uwage. Szwedzi sie nas boja. To bedzie jeden mecz i nie ma zlituj sie. Wierze w Naszych chlopakow
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|