|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wiecie co jest najśmieszniejsze? Że wszyscy jadą po Legii jak po burej suce, a na koniec sezonu na 95% (te 5% na Lecha zostawiam) będą pod nimi w tabeli. Co nie zmienia faktu, że już rozumiem to kurwowanie na Milika. Czuli pismo nosem  co ma miejsce w tabeli do niechęci danej liczby osób do tego klubu?
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
Sensei i kera [ Linked Image]
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Wiecie co jest najśmieszniejsze? Że wszyscy jadą po Legii jak po burej suce, a na koniec sezonu na 95% (te 5% na Lecha zostawiam) będą pod nimi w tabeli. Co nie zmienia faktu, że już rozumiem to kurwowanie na Milika. Czuli pismo nosem  to jakieś osiągnięcie, dla drużyny o tym budżecie ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
 Tylko tyle - poruczniku. I aż tyle. Ty też cały na biało ? no wlasnie dzis to jestem Waszym najlepszym przyjacielem bo moglbym kurwami rzucac na tych smieci i mialbym racje - zenada i banda chuja tylko tyle Ja w takich momentach nie przestawalem byc kibicem ale tez nie szczedzilem kurew dla takich patalachow
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Swoja droga zal patrzec jak miliony na L3 umieraly za Kowala a on dzis jest wiekszym hatem niz niejeden Widzewiak  Kowal sie po prostu zajebiscie cieszy a sam znam chlopakow od nas ktorym to chociazby zwisalo 
|
|
|
|
|
Marat Safin 
|
|
Marat Safin 
Wiecie co jest najśmieszniejsze? Że wszyscy jadą po Legii jak po burej suce, a na koniec sezonu na 95% (te 5% na Lecha zostawiam) będą pod nimi w tabeli. Co nie zmienia faktu, że już rozumiem to kurwowanie na Milika. Czuli pismo nosem  co ma miejsce w tabeli do niechęci danej liczby osób do tego klubu? To, że kibicując na codzień jeszcze większym miernotom wypada zachować klasę w krytykowaniu innego (lepszego) klubu. A u niektórzy się zachowaują jak siusiomajtki ze smarkami w nosie.
|
|
|
|
|
Ekstraklasa Typer
|
|
Ekstraklasa Typer
No dobra przekonaliście mnie. Kontra poszła.
Ale kursy na Romki poleciały tak BTW.
|
|
|
|
|
Io sono Interista
|
|
Io sono Interista
Dzięki 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
podoba mi sie stadion i atmosfera w Rotterdamie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Sporting @2.80 
|
|
|
|
|
Marat Safin 
|
|
Marat Safin 
Wiecie co jest najśmieszniejsze? Że wszyscy jadą po Legii jak po burej suce, a na koniec sezonu na 95% (te 5% na Lecha zostawiam) będą pod nimi w tabeli. Co nie zmienia faktu, że już rozumiem to kurwowanie na Milika. Czuli pismo nosem  to jakieś osiągnięcie, dla drużyny o tym budżecie ? Nie w tym kontekście to piszę to raz. A dwa Zagłębie z 4-5 budżetem spadało z ligi, a Lechia z trzecim budżetem dramatycznie walczy o utrzymanie. Nie wystarczy mieć kasę, trzeba ją jeszcze jako tako wydać.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Roma @2.60 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
tylko tyle Ja w takich momentach nie przestawalem byc kibicem ale tez nie szczedzilem kurew dla takich patalachow nie wiem czy sie ucieszysz czy nie ale mamy ze soba wiele wspolnego 
|
|
|
|
|
Ekstraklasa Typer
|
|
Ekstraklasa Typer
Bullet to że kasa nie gra to już wiadomo nie od dziś. Vide zadłużone Atletico vs. Barcelona i Real z niebotycznymi budżetami.
Legia jest budowana z głową. Przynajmniej widać jakąś politykę i strategię w działaniach.
A to, że dzisiaj została zgwałcona to nie podlega dyskusji. I przestańcie się już kurwa tak napinać.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Feye - Roma over 0,5 do HT można coś myślec, ale poki co za mały kurs... Murawa mokra 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Bullet to że kasa nie gra to już wiadomo nie od dziś. Vide zadłużone Atletico vs. Barcelona i Real z niebotycznymi budżetami.
Legia jest budowana z głową. Przynajmniej widać jakąś politykę i strategię w działaniach.
A to, że dzisiaj została zgwałcona to nie podlega dyskusji. I przestańcie się już kurwa tak napinać. Z głową jeśli chodzi o szkolenie, na pewno nie o transfery
|
|
|
|
|
Marat Safin 
|
|
Marat Safin 
A to, że dzisiaj została zgwałcona to nie podlega dyskusji. I przestańcie się już kurwa tak napinać. Panie ale ja nie jestem, nie byłem i nigdy nie będę kibicem Legii. I napinatorów od nich też pierdolę, ale trzymajmy poziom wszyscy.
|
|
|
|
|
Ekstraklasa Typer
|
|
Ekstraklasa Typer
No i luz. Ja nigdy nie kibicowałem Arce. Ale się nie napinam jak ta dziwka bo nie o to w tym wszystkim chodzi.
|
|
|
|
|
Smakosz jedzenia i alko
|
|
Smakosz jedzenia i alko
zakończyłem lekturę, zaległych kilkunastu stron z tego działu...fjuuuuu..ileż się tu żółci wylało i wzajemnych "uprzejmości"...jak na jakimś lajfie, okupowanym przez tych co to przy kompie siedzą dopóty, dopóki rodzice nie wrócą z pracy.. [img] http://tinyurl.com/a6lm7an[/img] pora wziąć się do roboty...Bimbało i Wolfki dobry wieczór Państwu
|
|
|
|
|
Marat Safin 
|
|
Marat Safin 
|
|
|