Oryginalnie wysłał SebaS.... ...:
[qb]Wiesz co DODONI nic bym nie mówił gdyby Savio przed meczem nie napisał:
"Ja wiem ze nie sa moze w najwyzszej formie ale nie sa tez samobójcami od 3 do 6 -0 jak w banku"
Prognoza Savio też sie nie sprawdziła i nie rozumiem dlaczego z tego powodu sie cieszy, gdyby to napisała inna osoba to spoko, a nie Savio który twierdził że Legia to wygra minimum 3:0.[/qb]
Bo nie chodzi mi o sam rezultat bramkowy (chociaż z przebiegu meczu Legia zasłużyła na trzybramkowe prowadzenie) ale o fakt szukania jakiś śmiesznych układów , że Legia położy się przed tym meczem bo zagrała u buka. A dlatego śmiesznych układów , że jak ktoś mi pisze , że obstawia X2 bo Legia gra u buka to jest dla mnie conajmniej dziwne bo
jak prezesi Legi mieliby grać u buka ( a wtedy by już chodziło o kupę $ ) to napewno nie postawili by x2 albo x tylko samo 2.
Wyobrażmy sobie , że taka Legia stawia swój budżet na X i na niego gra a tu raptem w 90 min. niechcąco traci bramkę , więc nikt z nich by tak nie ryzykował. Więc po co stawiać X , a jak już jest taki przekręt to się idzie na całość i nie wali dużo razy mniejszego kursu jakim jest X2 tylko czystą 2. Poprostu dajemy sobie strzelić bramkę a sami strzelamy panu Bogu w okno z jak największym aktorstwem.