|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
Zabrze jeszcze pojedzie z Wisla
Wisla gra jak za Smudy
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
mooru dzisiaj wyplata i nawet przypomniał sobie geografie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
coś bym zagrał grubiej ale, nie mam mocy ...znaczy intuicji
|
|
|
|
|
pewny piniądz
|
|
pewny piniądz
PSV to jednak cioty i patalachy
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
nie ma nie ma BKS ,na slepo nie ma co walic
trzeba byc cierpliwy jak akagi
|
|
|
|
|
pewny piniądz
|
|
pewny piniądz
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
byłem ostatnio na śląsku, dokładnie we wrocławiu, pierwszy raz w życiu bo od małego słyszałem że tam to bród, smród i śmierdzi zakiszonym chujem. Rozmawiałem z paroma osobami, rodowitymi ślazakami, nie tylko z wro. Nasłuchałem się takich opowieści i wymądrzania się między innymi o tej Waszej całej śląskiej autonomi itd. Stwierdziłem że nie bywałem jeszcze wśród tak zarozumiałych i porąbanych , nieprzyjemnych i bezczelnych ludzi jak ślązacy. Nawet warszawiacy wydają mi się mniej pierdolnięci  Wrocław to raczej Górny Śląsk.. Chłopie Wrocek to całkiem inna bajka, gdzie tam do Śląska,bo o Górnym Śląsku trwa dyskusja
|
|
|
|
|
specjalista
|
|
specjalista
byłem ostatnio na śląsku, dokładnie we wrocławiu, pierwszy raz w życiu bo od małego słyszałem że tam to bród, smród i śmierdzi zakiszonym chujem. Rozmawiałem z paroma osobami, rodowitymi ślazakami, nie tylko z wro. Nasłuchałem się takich opowieści i wymądrzania się między innymi o tej Waszej całej śląskiej autonomi itd. Stwierdziłem że nie bywałem jeszcze wśród tak zarozumiałych i porąbanych , nieprzyjemnych i bezczelnych ludzi jak ślązacy. Nawet warszawiacy wydają mi się mniej pierdolnięci  no i skoro jesteśmy tacy wredni, bezczelni i zarozumiali to dajcie nam swoje bagienko w którym będziemy rządzić sami. zobaczymy po paru latach kto na tym lepiej wyjdzie. Śląsk był od wieków dojną krową a teraz jak powoli dochodzi do słowa to wielkie halo ... sluchaj ja tm nie mam nic przeciwko żebyście tworzyli tę swoją autonomie tylko róbcie to poza granicami polski kurwa mać! Tu jest POLSKA i obowiązują jakieś zasady, mimo że kulawe jak już ktoś tam wcześniej wspomniał to jednak są i powinny być dla każdego człenia uważającego się za POLAKA odbierane jako norma naszego społeczeństwa. Jednoczyć to się możecie z cyganami i szukajcie sobie skrawka ziemi na tej planecie gdzie będziecie sobie mogli rządzić i robić co Wam się podoba. Niech Wam nawet na myśl nie przychodzi że w granicach POLSKI będziecie sobie urządzać kpiny i przekreślać POLSKIE zasady a tym bardziej bezcześcić tradycje, przywiązanie do kultury (większości z POLAKÓW, tych prawdziwych, nie z folksdojczów) PS. Tylko uważajta na głębsze wzajemne stosunki i bratanie się z cyganami bo też dobre kurwy są i prędzej czy później Was wydymają i znowu staniecie się dojną krową 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
beks ktory jestes rocznik? 81'
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
trzeba byc cierpliwy jak akagi To tak jak przy układaniu, wiesz czego. 
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
trzeba byc cierpliwy jak akagi To tak jak przy układaniu, wiesz czego.  prawda
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
beks ktory jestes rocznik? 81' a czemu pytasz ? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Selekcje Nr Selekcje Zdarzenie Data zdarzenia Zasady Wygrana/miejsce Kursy Wynik 1 (1-1) - Powyżej 2.5 Wisła Kraków v Górnik Zabrze (Alternatywna azjatycka suma goli) 10/04/2015 Brak 1.625 Odbędzie się 2 (0-0) - Powyżej 0.5 Hannover 96 v Hertha Berlin (Azjatycka suma goli - na żywo) 10/04/2015 Brak 1.900 Odbędzie się Zakłady akumulowane
|
|
|
|
|
specjalista
|
|
specjalista
byłem ostatnio na śląsku, dokładnie we wrocławiu, pierwszy raz w życiu bo od małego słyszałem że tam to bród, smród i śmierdzi zakiszonym chujem. Rozmawiałem z paroma osobami, rodowitymi ślazakami, nie tylko z wro. Nasłuchałem się takich opowieści i wymądrzania się między innymi o tej Waszej całej śląskiej autonomi itd. Stwierdziłem że nie bywałem jeszcze wśród tak zarozumiałych i porąbanych , nieprzyjemnych i bezczelnych ludzi jak ślązacy. Nawet warszawiacy wydają mi się mniej pierdolnięci  Wrocław to raczej Górny Śląsk.. raczej DOLNY SLĄSK !!! Panowie, czytajta ze zrozumieniem. Jeden chuj, dolny, górny, prawobrzeżny czy lewostronny wszędzie tam na śląsku śmierdzi zakiszonym chujem!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
byłem ostatnio na śląsku, dokładnie we wrocławiu, pierwszy raz w życiu bo od małego słyszałem że tam to bród, smród i śmierdzi zakiszonym chujem. Rozmawiałem z paroma osobami, rodowitymi ślazakami, nie tylko z wro. Nasłuchałem się takich opowieści i wymądrzania się między innymi o tej Waszej całej śląskiej autonomi itd. Stwierdziłem że nie bywałem jeszcze wśród tak zarozumiałych i porąbanych , nieprzyjemnych i bezczelnych ludzi jak ślązacy. Nawet warszawiacy wydają mi się mniej pierdolnięci  Wrocław to raczej Górny Śląsk.. raczej DOLNY SLĄSK !!! Panowie, czytajta ze zrozumieniem. Jeden chuj, dolny, górny, prawobrzeżny czy lewostronny wszędzie tam na śląsku śmierdzi zakiszonym chujem! co Ty , Wrocław zajebiste miasto i ludzie spoko ni chu... nie ma co ich z typowymi hanysami łączyć
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
trzeba bedzie kiedys zorganizowac turniej w pile 1na 1
widze ze duzo osob pogrywa po godzinach co bardzo cieszy
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
trzeba byc cierpliwy jak akagi To tak jak przy układaniu, wiesz czego.   to co, w armii w boksie..? a chciałem coś za adimirała ?
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
co ty chudy brałes
nie mozna ludzi dzielic kazdy to indywidualna sprawa
|