|
|
a.k.a. "croydoncabman"
|
|
a.k.a. "croydoncabman"
Koniec gry w pinnacle dla mieszkancow UK 
|
|
|
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
|
|
Dziwne, że woleli opuścić rynek niż dopasować się do nowych reguł gry. Chyba, że wysiłek wprowadzenia tego przewyższał potencjał angielskiego rynku dla Pinny, który generalnie wywodzi się z amerykańskiego rynku.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Conrad, to nie o to chodzi. Aplikując o licencję UK musieliby pokazać szczegóły wyników finansowych z innych rynków, a jeśli większość z nich jest z grey markets to po primo nie dostaliby licencji UK, a po secundo narobiliby sobie pewnie dalszych kłopotów.
PinnacleSports woleli zatem w ogóle nie aplikować. Znając zaplecze ten firmy zrobiłbym tak samo na ich miejscu.
Na szczęście Polacy mogą tam grać. To świetny bukmacher.
|
|
|
|
|
|
|
Nie sądzę. Wiele buków z UK działa w podobnych rynkach.
Mogliby też z łatwością oddzielić angielski rynek w ramach osobnej firmy, która obsługiwałaby tylko rezydentów UK i nie miałaby żadnych wyników z innych rynków.
Widocznie nie jest to dla nich warte świeczki. Pinnacle nie zarabia z zakładów tylko z... trzymanych u nich depozytów. Pod tym względem Anglia nie będzie dla nich interesującym rynkiem. Dopóki nie wymagało to większego wysiłku to obsługiwali ich tak samo jak obsługują większość świata.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Pinnacle pobiera opłatę 3% za wypłatę bez uprzedniego 5 krotnego obrotu depozytem? Kiedyś tak było tylko z bonusami, a teraz nawet jak grasz za swoje to cię skasują... Schodzimy na psy.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Przepraszam za post pod postem, ale zapomniałem wkleić powyżej Fees and charges may apply to customer deposits and withdrawals. For complete details about fees and charges for each payment type offered, please refer to our Payment Options page. For your reference a link to the Payment Options page is provided at the top of this page.
Please note that any deposit made to an account which is not rolled over (risked) five times will incur a 3% processing fee and any applicable withdrawal fee. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Polska wersja serwisu to dobry znak. Pozdrawiamy pana Kapicę 
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
Przecież jak pamiętam to oni mieli od dawna polską wersję?
|
|
|
|
|
Porucznik
|
|
Porucznik
Jak u nich z wypłatami na Skrill obecnie? Ogarniają szybko? 
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Jak u nich z wypłatami na Skrill obecnie? Ogarniają szybko?  Przeważnie w 15-20 minutach się wyrabiają.
|
|
|
|
|
Porucznik
|
|
Porucznik
Dzięki, czyli za wiele się nie zmieniło. Zobaczymy jak będzie 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Witam, ktoś z Was miał taką informację na koncie przy próbie wypłaty?
Please note that no Bank Wire, ClickandBuy, Credit Card, China Debit Card, E-Cheque, EntroPay, iDebit, INSTADEBIT, Instant Bank Wire, KPAY, Maestro/Delta, Moneta, Moneybookers, Moneybookers DD, NETELLER, NETELLER (1-PAY), POLi, Przelewy24, QIWI Wallet, E-Payment, Skrill 1-Tap, Sofortüberweisung, Ukash, Visa Electron, Webmoney withdrawals are accepted for your account.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Prawdopodobnie chcą Cię zweryfikować, sprawdź maila.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Właśnie na mailu nic nie było, ale dopytałem i rzeczywiście chcą dokumentów. Byłem pewny, że już jakieś 8 lat temu zweryfikowałem konto ;] Dzięki za szybką odpowiedź.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Witam. Jakie dokumenty potrzeba do weryfikacji konta w tej firmie? Chodzi o rachunki czy tylko dowód?? I jak ktoś bedzie wiedział to również poprosze o odpowiedz ale jezeli chodzi o Unibet. Z góry dzięki za odpowiedz 
|
|
|
|
|
La Furia Roja
|
|
La Furia Roja
witam. czyzby nie bylo bonusu powitalnego u nich?
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Bonus jest przy każdej wizycie, najwyższe kursy.
|
|
|
|
|
|
|
Tak jest, jak spojrzysz na ich niskie marże to w tym jest "stały bonus".
Do tego błyskawiczne wypłaty, aczkolwiek są gratis tylko raz w miesiącu kalendarzowym.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
[quote=Poljot]Witam, ktoś z Was miał taką informację na koncie przy próbie wypłaty?
Please note that no Bank Wire, ClickandBuy, Credit Card, China Debit Card, E-Cheque, EntroPay, iDebit, INSTADEBIT, Instant Bank Wire, KPAY, Maestro/Delta, Moneta, Moneybookers, Moneybookers DD, NETELLER, NETELLER (1-PAY), POLi, Przelewy24, QIWI Wallet, E-Payment, Skrill 1-Tap, Sofortüberweisung, Ukash, Visa Electron, Webmoney withdrawals are accepted for your account. [/quote]
Witam wszystkich forumowiczów. Dostałem też takiego mejla. Czy ktoś wie ile trwa weryfikacja ? "Dopadli" mnie po sześciu latach grania u nich
|
|
|
|
|
#1 WorldSpeedway
|
|
#1 WorldSpeedway
Ja ci odpowiem bo tez miałem weryfikację. Wysłałem im dokumenty które zadali w mailu w poniedziałek popołudniu i juz we wtorek rano była odpowiedź mail z podziękowaniem , ze weryfikacja przebiegła pomyślnie.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|