|
|
Io sono Interista
|
|
Io sono Interista
Ostatnio na samorządowych jak byłem głosować to było puściuuutko. Teraz nawet trochę ludzi mijałem. Poszło na Kukiza  U mnie również Kukiz 
|
|
|
|
|
specjalista
|
|
specjalista
@BKS sory ale to na prawdę trzeba być co najmniej upośledzonym żeby oddać głos na bronka i patrzeć na to i udawać że jest OK! Nie można takich spraw rozgraniczać i patrzeć przez pryzmat "mniejszego zła". Trzeba kurna walczyć o lepsze i starać się coś w końcu kurna zmienić, jesli tego nie zmienimy to nadal będziemy pod młotkiem rządów głupców a w kraju będzie panowała pseudo zgoda i bezpieczeństwo sory że musiałem Cię obrazić tym razem 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ostatnio na samorządowych jak byłem głosować to było puściuuutko. Teraz nawet trochę ludzi mijałem. Poszło na Kukiza  U mnie również Kukiz  Rośnie lider w głosach na tym forum ; )
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
cisza jest wyborcza za glupie wpisy Conrad moze zaplacic kary
po 21 bedzie mozna pisac co sie chce
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
po 21 bedzie mozna pisac co sie chce Condziu ma z czego płacić 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
@BKS sory ale to na prawdę trzeba być co najmniej upośledzonym żeby oddać głos na bronka i patrzeć na to i udawać że jest OK! Nie można takich spraw rozgraniczać i patrzeć przez pryzmat "mniejszego zła". Trzeba kurna walczyć o lepsze i starać się coś w końcu kurna zmienić, jesli tego nie zmienimy to nadal będziemy pod młotkiem rządów głupców a w kraju będzie panowała pseudo zgoda i bezpieczeństwo sory że musiałem Cię obrazić tym razem  a czy ja napisałem, że na Bronka / 2 turze, jeśli będzie Bredzisław i duda, to głos na Bronka
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
@BKS sory ale to na prawdę trzeba być co najmniej upośledzonym żeby oddać głos na bronka i patrzeć na to i udawać że jest OK! Nie można takich spraw rozgraniczać i patrzeć przez pryzmat "mniejszego zła". Trzeba kurna walczyć o lepsze i starać się coś w końcu kurna zmienić, jesli tego nie zmienimy to nadal będziemy pod młotkiem rządów głupców a w kraju będzie panowała pseudo zgoda i bezpieczeństwo sory że musiałem Cię obrazić tym razem  wierzysz, że Kukiz coś zmieni ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
po 21 bedzie mozna pisac co sie chce 
|
|
|
|
|
specjalista
|
|
specjalista
@BKS sory ale to na prawdę trzeba być co najmniej upośledzonym żeby oddać głos na bronka i patrzeć na to i udawać że jest OK! Nie można takich spraw rozgraniczać i patrzeć przez pryzmat "mniejszego zła". Trzeba kurna walczyć o lepsze i starać się coś w końcu kurna zmienić, jesli tego nie zmienimy to nadal będziemy pod młotkiem rządów głupców a w kraju będzie panowała pseudo zgoda i bezpieczeństwo sory że musiałem Cię obrazić tym razem  a czy ja napisałem, że na Bronka / 2 turze, jeśli będzie Bredzisław i duda, to głos na Bronka a co jeśli w drugiej turze Kukiz zastąpi Dude ? też wspomożesz bredzisława?
|
|
|
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
dajcie sobie siana, po 21.00 podyskutujecie o tym gównie
|
|
|
|
|
specjalista
|
|
specjalista
Wierzę w to że może być lepiej, wszystko zależy tylko od tego kim Paweł otoczył by się gdyby zdobył urząd. Wiadomo że sam nic nie zmieni chociaż narzędzia jakimi dysponuje prezydent mogą zatrzymać eskalację nieprawidłowej polityki rządzu.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wierzysz, że Kukiz coś zmieni ? [/quote] Tak, wprowadzi zakaz grania overów, bo traci na tym obronność kraju. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dajcie sobie siana, po 21.00 podyskutujecie o tym gównie Nie i chuj!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
@BKS sory ale to na prawdę trzeba być co najmniej upośledzonym żeby oddać głos na bronka i patrzeć na to i udawać że jest OK! Nie można takich spraw rozgraniczać i patrzeć przez pryzmat "mniejszego zła". Trzeba kurna walczyć o lepsze i starać się coś w końcu kurna zmienić, jesli tego nie zmienimy to nadal będziemy pod młotkiem rządów głupców a w kraju będzie panowała pseudo zgoda i bezpieczeństwo sory że musiałem Cię obrazić tym razem  a czy ja napisałem, że na Bronka / 2 turze, jeśli będzie Bredzisław i duda, to głos na Bronka a co jeśli w drugiej turze Kukiz zastąpi Dude ? też wspomożesz bredzisława? raczej nierealne
|
|
|
|
|
specjalista
|
|
specjalista
do wszystkich tych którzy nie ruszyli jeszcze DUPY i nie oddali głosu na antysystemowca [ Linked Image]
|
|
|
|
|
Io sono Interista
|
|
Io sono Interista
Mihajlovice 
|
|