Nie obejrzałeś jeszcze drugiej serii? Ogólnie ciut gorsza, ale za to drugi odcinek (2/3, "White Bear") był według mnie najlepszy z obu serii.
Tak, widziałem wszystkie odcinki które wyszły Bardzo lubię głębsze, społecznie zaangażowane produkcje w tym stylu. Dużo smaczków i pola do rozkminy. Ciekawe czym głównie inspirowali się twórcy. Ja skojarzeń z miałem multum
Witam i o zdrowie pytam Koniec końców Mad Maxa nie obejrzałem, zwyczajnie zbrakło czasu, komentarza zatem nie będzie, hehe Ale o czym to ja chciałem... Ach tak, Gra o Tron. Muszę przyznać, że dwa ostatnie odcinki były bardzo dobre. Wnoszę po tym, że nic nie przewijałem do przodu, hehe Obejrzałem również ,,Gambler'' z Whalbergiem, jako że członkostwo na mecz.pl niejako zobowiązuje do takiej tematyki. Bardzo dziwny film. Koleś ma wielkie długi u groźnych gangsterów, mówi że nie ma jak oddać i nikt mu niczego nie ucina. Hmmm, cokolwiek zastanawiające. Całości dopełnia zakończenie rodem z bajek Disneya, to jest wszyscy żyli długo i szczęśliwie. Nie kupuję tego wszystkiego. Film broni się jedynie gadkami Marka (na wszystko ma wyjebane chłopak) i jego wizytami w kasynach
Kusi mnie aby wrócić do Archiwum X i 'od dechy do dechy' obejrzeć wszystkie odcinki.
Mam nadzieję, że powrót będzie udany. Szkoda, że Twin Peaks na razie nie spotkało podobne szczęście i brakuje $$$ na porządną reaktywację z Lynchem na czele projektu.
Kusi mnie aby wrócić do Archiwum X i 'od dechy do dechy' obejrzeć wszystkie odcinki.
Mam nadzieję, że powrót będzie udany. Szkoda, że Twin Peaks na razie nie spotkało podobne szczęście i brakuje $$$ na porządną reaktywację z Lynchem na czele projektu.
jakieś pół roku temu skonczyłem oglądać Archiwum X, bardzo fajnie się do tego wraca,. do serialu z lat młodości. Czekam z niecierpliwością na kontynuację
jakieś pół roku temu skonczyłem oglądać Archiwum X, bardzo fajnie się do tego wraca,. do serialu z lat młodości. Czekam z niecierpliwością na kontynuację
Ja tez jakis czas temu obejrzalem wszystkie serie, okazalo sie ze niektorych odcinkow nawet wczesniej nie widzialem bo albo nie byly emitowane w TV albo je przeoczylem. Ten serial jest ponadczasowy i fajnie sie do niego wraca po latach, aczkolwiek jak we wszystkich wielosezonowych serialach trafilo sie tez kilka slabych odcinkow. Fajnie ze bedzie kontynuacja
Tak szanowne Panie i Panowie. To już dziś. Nowy sezon Detektywa o godzinie 22.00 na HBO stanie się ciałem. Oglądaj bez abonamentu! - tak nas zachęcają do pierwszego odcinka. Niżej 10 powodów dla których warto rzucić okiem (ponoć jakieś spoilery są, więc ostrożnie): http://www.serialowa.pl/100975/10-powodow-aby-zobaczyc-2-sezon-detektywa/
Wczoraj natomiast połakomiłem się na Dick'a Trayce'go. Film z 1990 roku i zaprawdę powiadam Wam, grzech to wielki dla każdego szanującego się miłośnika kina nie zapoznać się z tym dziełem. Ot choćby dla fenomenalnie ucharakteryzowanego i grającego Ala Pacino. Film niesamowicie plastyczny, aż trudno uwierzyć że to nie komputery odwalają całą robotę. Do tego specyficzny, mający swój niepowtarzalny klimat, który niekoniecznie wszystkim podpasuje.
Chappie - obejrzałem ostatnio (co prawda na małym ekranie samolotowym) i film generalnie jest mniej poważną i bardziej zabawną wersją wątku o przeniesieniu świadomości w cyfrowy świat niż film Transcendencja. Dobrze spędzone 2 godziny (można też się nieźle pośmiać), główne role odgrywali nieznani aktorzy a duże nazwiska były jedynie uzupełnieniem, do tego idealny miks akcji i normalnych scen nie blokujących fabułę (czego nie można powiedzieć o Elysium gdzie cała fabuła zeszła na drugi plan). Może ten film nie przejdzie do historii jako klasyka sci-fi, ale warto było obejrzeć.
The Killing od połowy 2 sezonu jest lepszy ? Utknąłem na połówce drugiego i trochę nudą wieje.
Amerykańska wersja? Tak, warto dociągnąć do końca bo cała sprawa się rozstrzyga na przestrzeni dwóch sezonów, tak więc 3/4 wszystkiego obejrzałeś i masz przed sobą najważniejsze odcinki. Do tego 3 sezon jest całkiem dobry.
Chappie - obejrzałem ostatnio (co prawda na małym ekranie samolotowym) i film generalnie jest mniej poważną i bardziej zabawną wersją wątku o przeniesieniu świadomości w cyfrowy świat niż film Transcendencja. Dobrze spędzone 2 godziny (można też się nieźle pośmiać), główne role odgrywali nieznani aktorzy a duże nazwiska były jedynie uzupełnieniem, do tego idealny miks akcji i normalnych scen nie blokujących fabułę (czego nie można powiedzieć o Elysium gdzie cała fabuła zeszła na drugi plan). Może ten film nie przejdzie do historii jako klasyka sci-fi, ale warto było obejrzeć.