Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 4 z 63 1 2 3 4 5 6 62 63
E
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
E Offline
Dobre do niedzielnego obiadu zamiast familiady czy Złotopolskich .

Bonus: Unibet
M
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
M Offline
Originally Posted by Conrad
Nie obejrzałeś jeszcze drugiej serii? smile Ogólnie ciut gorsza, ale za to drugi odcinek (2/3, "White Bear") był według mnie najlepszy z obu serii.

Tak, widziałem wszystkie odcinki które wyszły smile Bardzo lubię głębsze, społecznie zaangażowane produkcje w tym stylu. Dużo smaczków i pola do rozkminy. Ciekawe czym głównie inspirowali się twórcy. Ja skojarzeń z miałem multum smile

-
veteran
veteran
Witam i o zdrowie pytam smile
Koniec końców Mad Maxa nie obejrzałem, zwyczajnie zbrakło czasu, komentarza zatem nie będzie, hehe smile
Ale o czym to ja chciałem...
Ach tak, Gra o Tron. Muszę przyznać, że dwa ostatnie odcinki były bardzo dobre. Wnoszę po tym, że nic nie przewijałem do przodu, hehe wink
Obejrzałem również ,,Gambler'' z Whalbergiem, jako że członkostwo na mecz.pl niejako zobowiązuje do takiej tematyki. Bardzo dziwny film. Koleś ma wielkie długi u groźnych gangsterów, mówi że nie ma jak oddać i nikt mu niczego nie ucina. Hmmm, cokolwiek zastanawiające. Całości dopełnia zakończenie rodem z bajek Disneya, to jest wszyscy żyli długo i szczęśliwie. Nie kupuję tego wszystkiego. Film broni się jedynie gadkami Marka (na wszystko ma wyjebane chłopak) i jego wizytami w kasynach

D
old hand
old hand
D Offline

K
stranger
stranger
K Offline

Boardwalk Empire

C
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
C Offline
Originally Posted by DannY

Kusi mnie aby wrócić do Archiwum X i 'od dechy do dechy' obejrzeć wszystkie odcinki.

Mam nadzieję, że powrót będzie udany. Szkoda, że Twin Peaks na razie nie spotkało podobne szczęście i brakuje $$$ na porządną reaktywację z Lynchem na czele projektu.

Ice Hockey Champion
Ice Hockey Champion

Kusi mnie aby wrócić do Archiwum X i 'od dechy do dechy' obejrzeć wszystkie odcinki.

Mam nadzieję, że powrót będzie udany. Szkoda, że Twin Peaks na razie nie spotkało podobne szczęście i brakuje $$$ na porządną reaktywację z Lynchem na czele projektu.
http://www.wprost.pl/ar/506938/Miasteczko-Twin-Peaks-powraca-Plotki-nie-sa-tym-czym-sie-wydaja/

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel

jakieś pół roku temu skonczyłem oglądać Archiwum X, bardzo fajnie się do tego wraca,. do serialu z lat młodości. Czekam z niecierpliwością na kontynuację

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Dziabor

jakieś pół roku temu skonczyłem oglądać Archiwum X, bardzo fajnie się do tego wraca,. do serialu z lat młodości. Czekam z niecierpliwością na kontynuację

Ja tez jakis czas temu obejrzalem wszystkie serie, okazalo sie ze niektorych odcinkow nawet wczesniej nie widzialem bo albo nie byly emitowane w TV albo je przeoczylem. Ten serial jest ponadczasowy i fajnie sie do niego wraca po latach, aczkolwiek jak we wszystkich wielosezonowych serialach trafilo sie tez kilka slabych odcinkow. Fajnie ze bedzie kontynuacja smile

C
C Offline
Panowie, czy trylogię Hobbita warto obejrzeć w rozszerzonej wersji czy darować sobie i obejrzeć normalne wydanie?

T
TEO Offline
Eliminator
Eliminator
T Offline
Pdrzuciłby ktoś jakąś dobrą stronkę do ściągania filmów i seriali coś na kształt zamkniętej tnt torrent.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Panowie, czy trylogię Hobbita warto obejrzeć w rozszerzonej wersji czy darować sobie i obejrzeć normalne wydanie?

powiem ze ja jestem wielki fanem Wladcy P. i moge ogladac w kolko

ale Hobbit to mega dupa i kamieni kupa jak dla mnie, zrobili z eg przydluga bajke a orki sie tak przyjadly ze nie da sie tego ogladac

na Hobbicie usnalem po 15 min, na Smaugu po 20 ana 5 armiach dotrwalem tylko dlatego ze ogladalem w ciagu dnia

ogolnie szkoda czasu

-
veteran
veteran
Tak szanowne Panie i Panowie. To już dziś.
Nowy sezon Detektywa o godzinie 22.00 na HBO stanie się ciałem. Oglądaj bez abonamentu! - tak nas zachęcają do pierwszego odcinka. Niżej 10 powodów dla których warto rzucić okiem (ponoć jakieś spoilery są, więc ostrożnie):
http://www.serialowa.pl/100975/10-powodow-aby-zobaczyc-2-sezon-detektywa/

Wczoraj natomiast połakomiłem się na Dick'a Trayce'go. Film z 1990 roku i zaprawdę powiadam Wam, grzech to wielki dla każdego szanującego się miłośnika kina nie zapoznać się z tym dziełem. Ot choćby dla fenomenalnie ucharakteryzowanego i grającego Ala Pacino. Film niesamowicie plastyczny, aż trudno uwierzyć że to nie komputery odwalają całą robotę. Do tego specyficzny, mający swój niepowtarzalny klimat, który niekoniecznie wszystkim podpasuje.

F
I love mecz.pl
I love mecz.pl
F Offline
http://www.filmweb.pl/serial/Podejrzany-2015-705579

Fabuła zdaje się klasyczna i banalna, morderstwo, zagadka, dochodzenie...

Serial warty polecenia. 10 odcinków wciągnięte bardzo szybko. wink

C
C Offline
Chappie - obejrzałem ostatnio (co prawda na małym ekranie samolotowym) i film generalnie jest mniej poważną i bardziej zabawną wersją wątku o przeniesieniu świadomości w cyfrowy świat niż film Transcendencja. Dobrze spędzone 2 godziny (można też się nieźle pośmiać), główne role odgrywali nieznani aktorzy a duże nazwiska były jedynie uzupełnieniem, do tego idealny miks akcji i normalnych scen nie blokujących fabułę (czego nie można powiedzieć o Elysium gdzie cała fabuła zeszła na drugi plan). Może ten film nie przejdzie do historii jako klasyka sci-fi, ale warto było obejrzeć.

C
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
C Offline
The Killing od połowy 2 sezonu jest lepszy ? Utknąłem na połówce drugiego i trochę nudą wieje.

C
C Offline
Originally Posted by CFab
The Killing od połowy 2 sezonu jest lepszy ? Utknąłem na połówce drugiego i trochę nudą wieje.

Amerykańska wersja? Tak, warto dociągnąć do końca bo cała sprawa się rozstrzyga na przestrzeni dwóch sezonów, tak więc 3/4 wszystkiego obejrzałeś i masz przed sobą najważniejsze odcinki. Do tego 3 sezon jest całkiem dobry.

addict
addict
Czy ktoś oglądał True detective II sezon? Jeśli tak, to jakie wrażenia? Umywa się ta seria do pierwszego sezonu?

veteran
veteran
Chappie - obejrzałem ostatnio (co prawda na małym ekranie samolotowym) i film generalnie jest mniej poważną i bardziej zabawną wersją wątku o przeniesieniu świadomości w cyfrowy świat niż film Transcendencja. Dobrze spędzone 2 godziny (można też się nieźle pośmiać), główne role odgrywali nieznani aktorzy a duże nazwiska były jedynie uzupełnieniem, do tego idealny miks akcji i normalnych scen nie blokujących fabułę (czego nie można powiedzieć o Elysium gdzie cała fabuła zeszła na drugi plan). Może ten film nie przejdzie do historii jako klasyka sci-fi, ale warto było obejrzeć.
Ja ten film oglądałem tylko z powodu tych aktorów smile

S
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
S Offline
Skusilem sie w koncu na gre o tron. Obejrzalem dwa sezony.

I sie dziwie nad czym tu takie zachwyty i 1 miejsce na filmwebie.

Nie zebym hejtowal bo serial jest dobrze zrealizowany jakna produkcje HBO przystalo ale cala fabula typowo dla gimbazy.

Strona 4 z 63 1 2 3 4 5 6 62 63

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
10 zarejestrowanych użytkowników (latajaca_holenderka, aker, $-man, Sensei, Lukasz111, rymoholik, alfa, betowiec, rafal08, ANZELMO), 997 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,285
Posty5,835,152
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025