|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Azunia set 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Nick Kyrgios, Jerzyk i Del Potro
|
|
Nick Kyrgios, Jerzyk i Del Potro
Myślę, że już można księgować 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
riske brawo za tie brejka 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
podwojny brejk 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Pendolino prawie dojechalo, Kokki niech konczy i zostanie Trocina z Barbora. Ciekawe co ujebie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Pendolino prawie dojechalo, Kokki niech konczy i zostanie Trocina z Barbora. Ciekawe co ujebie  u mnie Kuznetsov i Molteni zostali
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
koniec treningu Viki GSM 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Mannarino -1.5 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Isia się zesrała w 1 rundzie z taką kelnerką  straszny kryzys ma dziewczyna...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Isia się zesrała w 1 rundzie z taką kelnerką  straszny kryzys ma dziewczyna... Czy ja wiem czy kelnerka, ma bardzo fajny styl gry. Na pewno pewien poziom podniósł się u kobiet z tej dolnej półki, a u niektórych lepszych zawodniczek coś opadło jak Azarenka, Isia, Stosur, Sciavone Choć nie stawiam i nie oglądam zbytnio WTA to na pierwszy rzut oka tak to wygląda jak i muszę to dodać że w tym haremie jakim jest na ATP/WTA to chociaż Isia ma oficjalnie Celta to dalej ma wianek na głowie i z roku na roku coraz bardziej brakuje jej faceta...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Siniakova @3.50 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Coż ten Corić odstawia 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Coż ten Corić odstawia  Przy 2:0 mowie sobie czemu go nie zagrałem wiem jak gra, to z takim klocem fajny kurs, a teraz już co innego bym nawijał jakbym go miał...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Choć nie stawiam i nie oglądam zbytnio WTA to na pierwszy rzut oka tak to wygląda jak i muszę to dodać że w tym haremie jakim jest na ATP/WTA to chociaż Isia ma oficjalnie Celta to dalej ma wianek na głowie i z roku na roku coraz bardziej brakuje jej faceta... Celt to eunuch i jej nie zapina?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Choć nie stawiam i nie oglądam zbytnio WTA to na pierwszy rzut oka tak to wygląda jak i muszę to dodać że w tym haremie jakim jest na ATP/WTA to chociaż Isia ma oficjalnie Celta to dalej ma wianek na głowie i z roku na roku coraz bardziej brakuje jej faceta... Celt to eunuch i jej nie zapina? Powiem Ci jakoś tego nie widzę, psychologiem nie jestem ale Isia nie potrafi się odnaleźć w takim życiu nigdy tam nie mówiono że ma jakiegoś fagasa, tylko ten tenis, tenis a wirtuozką też nie jest i nie była i teraz wzieła gościa którego ma pod ręką żeby się od niej odczepili, jeśli się z nim dmucha to chyba z przymusu. Dziewczyna jest strasznie źle pokierowana, mam tych trochę teorii co do niej że mógłbym napisać książkę. Osobiście nigdy nie byłem jej fanem, kiedyś bardzo mocno czekałem aż zleci na pysk z tego TOP10 przyszło to teraz i bardziej mi jest tej dziewczyny szkoda bo jest konkretnie skręcona ze wszystkim.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Isia się zesrała w 1 rundzie z taką kelnerką  straszny kryzys ma dziewczyna... Czy ja wiem czy kelnerka, ma bardzo fajny styl gry. Na pewno pewien poziom podniósł się u kobiet z tej dolnej półki, a u niektórych lepszych zawodniczek coś opadło jak Azarenka, Isia, Stosur, Sciavone Choć nie stawiam i nie oglądam zbytnio WTA to na pierwszy rzut oka tak to wygląda jak i muszę to dodać że w tym haremie jakim jest na ATP/WTA to chociaż Isia ma oficjalnie Celta to dalej ma wianek na głowie i z roku na roku coraz bardziej brakuje jej faceta... nie wiem czy fajny ale w 2015 roku wygrała 3 mecze, więc raczej szału nie robi na kortach 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Choć nie stawiam i nie oglądam zbytnio WTA to na pierwszy rzut oka tak to wygląda jak i muszę to dodać że w tym haremie jakim jest na ATP/WTA to chociaż Isia ma oficjalnie Celta to dalej ma wianek na głowie i z roku na roku coraz bardziej brakuje jej faceta... Celt to eunuch i jej nie zapina? Powiem Ci jakoś tego nie widzę, psychologiem nie jestem ale Isia nie potrafi się odnaleźć w takim życiu nigdy tam nie mówiono że ma jakiegoś fagasa, tylko ten tenis, tenis a wirtuozką też nie jest i nie była i teraz wzieła gościa którego ma pod ręką żeby się od niej odczepili, jeśli się z nim dmucha to chyba z przymusu.Dziewczyna jest strasznie źle pokierowana, mam tych trochę teorii co do niej że mógłbym napisać książkę. Osobiście nigdy nie byłem jej fanem, kiedyś bardzo mocno czekałem aż zleci na pysk z tego TOP10 przyszło to teraz i bardziej mi jest tej dziewczyny szkoda bo jest konkretnie skręcona ze wszystkim. dobre
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|