Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 1 z 15 1 2 3 14 15
#6493207 09/07/2015 11:24
Marcos Baghdatis
Marcos Baghdatis

kasa SPECJALNA PROMOCJA BETANO DLA UŻYTKOWNIKÓW MECZ.PL: 100% EKSTRA AŻ DO 100 ZŁOTYCH GRATIS!!! kasa

----------

1. Kliknij na powyższy, specjalny banner do unikalnej promocji w Betano [betano.com] i zarejestruj się (promocja zostanie przyznana tylko dla osób rejestrujących się po kliknięciu na ten baner).

2. Dokonaj swojej pierwszej wpłaty (min. 20zł).

3. Otrzymaj od Betano [betano.com] dodatkowe 20-100zł GRATIS!

----------

hura hura hura

Kontynuacja tematu

Bonus: Unibet
F
I love mecz.pl
I love mecz.pl
F Offline
Rozumiem Piostar, że dopiero po zwycięstwie nazwiesz temat imieniem Agnieszki wink

Będzie ciężko, ale boks Isia

Marcos Baghdatis
Marcos Baghdatis
W tej kwestii się różnimy...

To będzie ciężki mecz dla Agi i choć życzę jej jak najlepiej, po bukmachersku Hiszpanka dla mnie.

F
I love mecz.pl
I love mecz.pl
F Offline
Wcale się nie różnimy. Jakbym miał obstawiać to skłaniałbym się ku Hiszpance. Liczę, że trafi jej się dzisiaj słabszy dzień co wykorzysta nasza. Jeśli Garbine utrzyma dotychczasowy poziom to Aga musiałaby zagrać swój najlepszy tenis aby wygrać.

Jednak sercem wiadomo będę boksował zwycięstwo Iśki. smile

Umówmy się, że jak wygra to nazywasz temat: "Hejterzy Agi - buda!" grin

A jak nie to będą mieli długo oczekiwane w tym turnieju swoje 5 minut wink

R
Zbanowany
Zbanowany
R Online: Karty
"Hejterzy Agi - buda!"

laugh laugh

J
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
J Offline
do tego jeszcze dochodzi ze jak bedzie trzysetowka to fosia plynie bo kondycyjnie jest cienka jak dupa weza co bylo widac przed wimbledonem i w meczu z keys

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
mertl 4bp na 2-0 i robi się 1-4...

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Może i pytanie się już pojawiło ale zadam jeszcze raz gdzie mozna obejrzeć wimbledon? Ipla odpada bo tylko działa w Pl. Bet365 też bo nie mam konta.

P
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
P Offline
Originally Posted by Rafik 25
Może i pytanie się już pojawiło ale zadam jeszcze raz gdzie mozna obejrzeć wimbledon? Ipla odpada bo tylko działa w Pl. Bet365 też bo nie mam konta.
to 1/2 szlema wiekszosc bukmacherow bedzie miala to na live z przekazem na zywo

P
Sherlock Holmes
Sherlock Holmes
P Offline
Rafik jak masz cyfre to polsat sport news

jak cyfrowy polsat to polsat sport

Tenis Trader
Tenis Trader
Pisia przed Wimbledonem i teraz to dwie różne zawodniczki. Wcześniej waliła po 30 niewymuszonych na mecz, tutaj tylko z Jankovic zrobiła więcej jak 7 ale wiadomo Janka też jak ściana w obronie.

Keys nawet bp nie powąchała w tym ostatnim secie, Aga 7-0 W/UE i 76% trafionego pierwszego.

Zazwyczaj jak Aga pada kondycyjnie to się mnożą niewymuszone i jedzie na drugim serwisie.

Bardziej intensywny był mecz z serbską klaczą, ale tam też nasza dobrze wyglądała fizycznie od początku do końca.

Z Muguruzą wielu długich wymian nie będzie to kondycja nie powinna zdecydować.

Hiszpanka gorszy serwis od Keys, trochę tylko bardziej regularna. Wiadomo jak będzie miała dzień konia to nie będzie co zbierać z Isi, kwestia czy jej perspektywa wejścia do finału nie sparaliżuje trochę.

Kerber, Bacsinszky i Wozniacki operowały dość wysoką piłką (z forhendu przede wszystkim) co Gabi odpowiada bo łatwiej się takie atakuje. Iśka wali często przez środek, ale jednak zmienia regularnie rytm, długość i kierunek i dość płasko bije z góry na dół na niskim koźle. Te wysokie zawodniczki zazwyczaj mają z nimi problem, Keys mnóstwo piłek w siatkę wpakowała i jedynie serwis ją trzymał w tym meczu.

Dla mnie z kursów delikatną faworytką powinna być Polka smile

B
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
B Online: Kasa
Originally Posted by rafal08
"Hejterzy Agi - buda!"

laugh laugh
obecni mogliby sie ujawnic

iti Offline
PLAYOFF WINNER
PLAYOFF WINNER
Ja jestem hejterem Radwanskiej, ale odziwo kibicuje jej dzisiaj, chociaz pogralem Muguruze. Taka sytuacja WIN WIN wink

P
Sherlock Holmes
Sherlock Holmes
P Offline
trzeba miec cos z głowa zeby postawic siana no kobiete x a kibicowac kobiecie y

sory ale pacyfek tak uwaza

M
member
member
M Offline
Ludzie a czemu wy się tak nakręcacie meczem Mugu z Kerber, ze tak super zagrała hiszpanka? Patrząc z drugiej strony jakby Kerber wykorzystała 1/5 okazji to nawet by 3 seta nie było, chyba z 20bp miala jak nie więcej,to kerber przegrala a nie Mugu wygrala ten mecz,z kolei ze Szwajcarką cos było nie tak i to było widać od początku, może kontuzje miala, może ciote, kto wie.Mi osobiście Radwańska imponuje gra na trawie zawsze,a teraz pokazuje ze jest naprawdę mocna, choć jej nie lubię osobiście:) Iska/muray&pers/bophana&mergea/babos&mladenovic V A M O S !

iti Offline
PLAYOFF WINNER
PLAYOFF WINNER
Originally Posted by pacyfista
trzeba miec cos z głowa zeby postawic siana no kobiete x a kibicowac kobiecie y

sory ale pacyfek tak uwaza
Sorry, ale ja mam w dupie zdanie pacyfka.

iti #6493234 09/07/2015 12:40
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by iti
Ja jestem hejterem Radwanskiej, ale odziwo kibicuje jej dzisiaj, chociaz pogralem Muguruze. Taka sytuacja WIN WIN wink

albo LOST LOST

J
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
J Offline
to jest kobiecy tennis tu sie wszystko moze zdarzyc patrzac na poprzednie mecze obu zawodniczek na wimbledonie to hiszpanka zrobila lepsze wrazenie swoja regularnoscia i konsekwencja szczegolnie w meczu z kerber rozrzucala ja po katach jak juniorke ale to nie jest jazda figurowa tu punktow za piekna gre sie nie dostaje zdecyduje wg mnie dyspozycja dnia i glowa jak bym mial stawiac to oczywiscie na hiszpanke bo nasza gwiazda ma problem z czapka i bardzo czesto wali focha

F
I love mecz.pl
I love mecz.pl
F Offline
Originally Posted by Józef Małolepszy
Originally Posted by iti
albo LOST LOST
Wg tej teorii a'la myślenie 15 latka nie ma opcji lost-lost, ewentualnie najgorszą opcją może być zwrot-lost smile

P
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
P Offline
Originally Posted by Goget
Pisia przed Wimbledonem i teraz to dwie różne zawodniczki. Wcześniej waliła po 30 niewymuszonych na mecz, tutaj tylko z Jankovic zrobiła więcej jak 7 ale wiadomo Janka też jak ściana w obronie.

Keys nawet bp nie powąchała w tym ostatnim secie, Aga 7-0 W/UE i 76% trafionego pierwszego.

Zazwyczaj jak Aga pada kondycyjnie to się mnożą niewymuszone i jedzie na drugim serwisie.

Bardziej intensywny był mecz z serbską klaczą, ale tam też nasza dobrze wyglądała fizycznie od początku do końca.

Z Muguruzą wielu długich wymian nie będzie to kondycja nie powinna zdecydować.

Hiszpanka gorszy serwis od Keys, trochę tylko bardziej regularna. Wiadomo jak będzie miała dzień konia to nie będzie co zbierać z Isi, kwestia czy jej perspektywa wejścia do finału nie sparaliżuje trochę.

Kerber, Bacsinszky i Wozniacki operowały dość wysoką piłką (z forhendu przede wszystkim) co Gabi odpowiada bo łatwiej się takie atakuje. Iśka wali często przez środek, ale jednak zmienia regularnie rytm, długość i kierunek i dość płasko bije z góry na dół na niskim koźle. Te wysokie zawodniczki zazwyczaj mają z nimi problem, Keys mnóstwo piłek w siatkę wpakowała i jedynie serwis ją trzymał w tym meczu.

Dla mnie z kursów delikatną faworytką powinna być Polka smile
kursy sa wystawione tak jak powinny po rowno lub lekko faworyzuja Hiszpanke

Strona 1 z 15 1 2 3 14 15

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
10 zarejestrowanych użytkowników (latajaca_holenderka, rafal08, aker, rymoholik, burbon, forty, akagi, Sensei, alfa, betowiec), 1,978 gości, oraz 4 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,280
Posty5,831,804
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025