aker, ale szukasz zaczepki. Boli, że cię ignoruję?
Masz ze mną spory problem widzę. Ale to twój problem. I daruj sobie używanie wyrazów typu "synek".
hehehe ale mnie ubawiłeś. Coś Ci powiem w sekrecie, przez twoje bety nie mogę spać po nocach a tak na poważnie to napisałem grzecznie co myślę a ty się naburmuszyłeś i zacząłeś mnie obrażać. Wiesz nie jest moim celem szukanie zaczepki i obrażanie kogoś naprawdę.(jestem na to za stary) Druga sprawa to mnie źle zrozumiałeś bo może źle się wyraziłem. Jeżeli poczułeś się obrażony lub urażony to przepraszam i na tym skończmy ten bezsensowny konflikt
Jasna sprawa ja również nie szukam konfliktów. Ale znowu mijasz się z prawdą. Napisałeś coś co skomentowałem bardzo grzecznie, później dalej ciągnąłeś wątek pisząc bzdurę co tylko dolało oliwy do ognia. Aha i więcej niż jedna osoba widzi to podobnie jak ja więc coś w tym chyba jest.
Jasna sprawa ja również nie szukam konfliktów. Ale znowu mijasz się z prawdą. Napisałeś coś co skomentowałem bardzo grzecznie, później dalej ciągnąłeś wątek pisząc bzdurę co tylko dolało oliwy do ognia. Aha i więcej niż jedna osoba widzi to podobnie jak ja więc coś w tym chyba jest.
Peace. [/quote]
jaką bzdurę? to był żart a Ty się tak obruszyłeś że szok dobra koniec pieprzenia a naszym konflikcie bo nie o to tutaj chodzi, może i jestem człowiek konfliktowym tzn. człowiekiem który nie da sobie w kaszę dmuchać ale dzisiaj nie było to moim celem
Kibice Ruchu którzy jechali autokarem na mecz zostali celowo zatrzymani przez policje i pozwolono im wjechać na teren stadionu dopiero o godzinie 15:15. To spowodowało dymy pod stadionem - http://www.niebiescy.pl/index.php?id=18548
Stare konie a sprzeczają sie jak dzieci w piaskownicy o zabawki...zenada Panowie!
Proszę Pana, ale to on zaczął!
Nie Panuj mi tu przewrotnie, bo kto ma oczy i łeb ten widzi,że temat powinien dawno się skończyć, a Wy go ciągnięcia z nadzieją, ... Właśnie na co? Przeprosiny? Czy wpisy obrońców ucisnionych... Przez taka dzieciniade forum traci
Stare konie a sprzeczają sie jak dzieci w piaskownicy o zabawki...zenada Panowie!
Nie Panuj mi tu przewrotnie, bo kto ma oczy i łeb ten widzi,że temat powinien dawno się skończyć, a Wy go ciągnięcia z nadzieją, ... Właśnie na co? Przeprosiny? Czy wpisy obrońców ucisnionych... Przez taka dzieciniade forum traci
wiec juz Atman przestan pisac o tym bo sam go ciągniesz. koniec kropka:)
Rzekł użytkownik, który ostatniego posta(oprócz tych 2 ) napisał... kiedy?
Pokaż mądrość pisząc tutaj, dzieląc się typami. I pomóż sprawić aby nie traciło przez takich jak my.