|
|
Ekstraklasa Typer
|
|
Ekstraklasa Typer
Myślałem, że Artek będzie napindalał robinsonady a tu taki ch...
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
45' Piłka w bramce! Lionel Messi (Barcelona) to prawdziwy zdobywca goli!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Myślałem, że Artek będzie napindalał robinsonady a tu taki ch... Jeden celny strzal LFC  ze spalonego.
|
|
|
|
|
specjalista
|
|
specjalista
Biczu, pytanie z dziedziny elektronika/innowacje
Czy śmiga Ci ElevenSports.pl na smartphonie/tablecie (jeśli takowy w ogóle posiadasz) ? śmiga aż miło galaxy s4 andek 5.0.1 lollipop no to git, przedłużam umowę i zastanawiam się czy wziąć jakiegoś smarthona na androidzie, ewentualnie iPhona albo tablet. Muszę mieć jakiś sprzęt na który śmigaja streamy i eleven (obecnie mam lumie na wp7 i kicha bo większości nie mogę oglądać). Niebawem znowu czeka mnie szpital i nie mam zamiaru się nudzić i słuchać opowieści starych pierdzieli. A powiedź mi jeszcze czy możesz oglądać na bet relacje na żywo na adroidzie ?
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Millner o kierwa 
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
Czy śmiga Ci ElevenSports.pl na smartphonie/tablecie (jeśli takowy w ogóle posiadasz) ? śmiga aż miło galaxy s4 andek 5.0.1 lollipop no to git, przedłużam umowę i zastanawiam się czy wziąć jakiegoś smarthona na androidzie, ewentualnie iPhona albo tablet. Muszę mieć jakiś sprzęt na który śmigaja streamy i eleven (obecnie mam lumie na wp7 i kicha bo większości nie mogę oglądać). Niebawem znowu czeka mnie szpital i nie mam zamiaru się nudzić i słuchać opowieści starych pierdzieli. A powiedź mi jeszcze czy możesz oglądać na bet relacje na żywo na adroidzie ? na mobile.bet365 tak jeśli chciał byś oglądać na normalnym bet 365 na andku trzeba instalować dolphina i dodatki co by miał normalnego flasha iPhona i nokii na Windowsie nie polecam aczkolwiek czy działa nie wiem lumie się strasznie pierdolą a iphon sie za bardzo ceni jak na możliwości
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
 Aker wczoraj chyba zażywał Mocarza  nic nie zażywałem i powiem więcej. Podtrzymuję swoje zdanie i opinie
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
Millner o kierwa  za to wykonanie wolnego powinien dostać oskara
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
odważnie Fechu  Ciekawe ile dzisiaj osób namówiłeś na swojego doga  Dokładnie, musze żyć z ta myślą, że dobrzy i uczciwi ludzie dzisiaj stracą przeze mnie sporo kasy  Przecież w końcu jestem "Ekspertem od dogow"  Fechu chcesz znowu wojny??? myślałem ze zakończyliśmy ten temat!
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Sprobujemy ostani typ
Milan under 2.5
@ 2.25 stawka 2.5/10 Tak jak PSG , 2-0 do przerwy, a w 2 połowie granie jak dziady 
|
|
|
|
|
Zuzia Róża
|
|
Zuzia Róża
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
odważnie Fechu  Ciekawe ile dzisiaj osób namówiłeś na swojego doga  Dokładnie, musze żyć z ta myślą, że dobrzy i uczciwi ludzie dzisiaj stracą przeze mnie sporo kasy  Przecież w końcu jestem "Ekspertem od dogow"  Fechu chcesz znowu wojny??? myślałem ze zakończyliśmy ten temat! Przecież rozmawiam z Biczykiem. Nawet nie wymieniłem twojego nicka  Zluzuj aker.
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
 Aker wczoraj chyba zażywał Mocarza  nic nie zażywałem i powiem więcej. Podtrzymuję swoje zdanie i opinie kaŻdy ma prawo do swojego zdania ,ale moim zdaniem trochę cię poniosło , później chciałeś to obrócić w żart wyszło jak wyszło , nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
odważnie Fechu  Ciekawe ile dzisiaj osób namówiłeś na swojego doga  Dokładnie, musze żyć z ta myślą, że dobrzy i uczciwi ludzie dzisiaj stracą przeze mnie sporo kasy  Przecież w końcu jestem "Ekspertem od dogow"  Fechu chcesz znowu wojny??? myślałem ze zakończyliśmy ten temat! Przecież rozmawiam z Biczykiem. Nawet nie wymieniłem twojego nicka  Zluzuj aker. fechu widzę że mistrzem szydery jesteś ty
|
|
|
|
|
specjalista
|
|
specjalista
Czy śmiga Ci ElevenSports.pl na smartphonie/tablecie (jeśli takowy w ogóle posiadasz) ? śmiga aż miło galaxy s4 andek 5.0.1 lollipop no to git, przedłużam umowę i zastanawiam się czy wziąć jakiegoś smarthona na androidzie, ewentualnie iPhona albo tablet. Muszę mieć jakiś sprzęt na który śmigaja streamy i eleven (obecnie mam lumie na wp7 i kicha bo większości nie mogę oglądać). Niebawem znowu czeka mnie szpital i nie mam zamiaru się nudzić i słuchać opowieści starych pierdzieli. A powiedź mi jeszcze czy możesz oglądać na bet relacje na żywo na adroidzie ? na mobile.bet365 tak jeśli chciał byś oglądać na normalnym bet 365 na andku trzeba instalować dolphina i dodatki co by miał normalnego flasha iPhona i nokii na Windowsie nie polecam aczkolwiek czy działa nie wiem lumie się strasznie pierdolą a iphon sie za bardzo ceni jak na możliwości Nie mam kłopotów technicznych z moją lumią, zresztą to moja druga. 2 lata miałem L920 i nie narzekałem, spadała kilkanaście razy, po pijaku zalana, na rybach w wodzie po czym wysuszyłem bez rozbierania i śmigała cały czas, wypucowałem, przykleiłem nową folie na wyświetlacz i jeszcze sprzedałem jako "zadbaną"  Teraz mam L930 i jedyne co mnie wkurwia to to że nie śmiga mi świat internetu tak jakbym tego chciał ale to jedyny mankament.
|
|
|
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
dobry wieczór:) to ja poproszę na trzeci wakacyjny typek golika Bimbało @3,40 i będę kontent:) miłego wieczoru, w pokoju i pogodzie ducha w tych pięknych okolicznościach:)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
 Aker wczoraj chyba zażywał Mocarza  nic nie zażywałem i powiem więcej. Podtrzymuję swoje zdanie i opinie kaŻdy ma prawo do swojego zdania ,ale moim zdaniem trochę cię poniosło , później chciałeś to obrócić w żart wyszło jak wyszło , nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem żartem było zdanie że Fech ma płacić za przegrane bety. reszta to była moja opinia którą wyraziłem o dogach Fecha i tyle w temacie. Mamy demokrację i każdy może wyrażać swoje zdanie
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
Saga "Dogi fecha" ciąg dalszy   bo zaraz wpadnie ten z wczoraj i znowu będzie wykład, że forum traci przez takich jak my.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|