Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 2 z 16 1 2 3 4 15 16
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
ot co, ot co akagi, koledzy mnie uprzedzili

zlodziejstwo w bialy dzien i kpina z ludzi, czystej rasy skurwysynstwo i tyle

Bonus: Unibet
F
I love mecz.pl
I love mecz.pl
F Offline
Originally Posted by quincy
Eeeeh Akagi. Prowadzę działalność gospodarczą.

Potrzebuję nowy samochód. Mówią mi: za taki jak chcesz kosztuje u nas 100k. Ja mówię: no to biorę. Płacę tak jak się umówiliśmy.

Za 3 miesiące wołają mnie do salonu i mówią: bierz pan autko. A ja mówię hola hola. Nie za to płaciłem. Gdzie są "spojlery" i "sportowy wydech"? Za taki to ja mogę zapłacić, ale tylko 50k.

Teraz żeś zakumał?
Dobra metafora smile

Ekstraklasa Typer
Ekstraklasa Typer
Czekam na czasy kiedy będę mógł sobie sam sklecić pakiet. Wtedy miałbym tylko trochę lepiej jak za PRL-u, bo chyba nie wziąłbym więcej niż 5 kanałów.

F
I love mecz.pl
I love mecz.pl
F Offline
Czekam na czasy kiedy będę mógł sobie sam sklecić pakiet. Wtedy miałbym tylko trochę lepiej jak za PRL-u, bo chyba nie wziąłbym więcej niż 5 kanałów.
Chyba więcej niż 5 bo musisz myśleć też o innych smile

Miniminiplus
Teletoon
DisneyJunior

grin

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel

albo jak w Polsce wprowadzą - DIGI Sports

to jest bajka - wszystkie mecze z Europy i Świata w jednym pakiecie ,na który stać normalnego obywatela Chorwacji, Rumunii czy Serbii

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel

Potrzebuję nowy samochód. Mówią mi: za taki jak chcesz kosztuje u nas 100k. Ja mówię: no to biorę. Płacę tak jak się umówiliśmy.

Za 3 miesiące wołają mnie do salonu i mówią: bierz pan autko. A ja mówię hola hola. Nie za to płaciłem. Gdzie są "spojlery" i "sportowy wydech"? Za taki to ja mogę zapłacić, ale tylko 50k.

Teraz żeś zakumał?

Zakumał... grin

Ale po tych 3 miesiącach, gość w salonie mówi Ci :

Panie quincy, nie ma tych cholernych spoilerów i sportowego wydechu dla Pana.
Płać pan 100, bo taką mamy cenę.

Ty wtedy decydujesz,czy bierzesz to czy nie, bo masz taką możliwość.

Teraz żeś zakumał ? grin

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Im blizej wieczora, tym bardziej sobie mysle, że Basel nie wygra dzis. Oni zbyt łatwo sie nadziewaja na kontry. X2 można grac ale niski kurs, albo BTS .

na ten moment widzę na dziś tylko Shahtar do gry, ale też jakoś nie na 90% jestem przekonany.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Fech jakie dogi z LM grasz to wtedy bede wiedzial co omijac (peffki)

Ekstraklasa Typer
Ekstraklasa Typer
Originally Posted by akagi

Teraz żeś zakumał?

Zakumał... grin

Ale po tych 3 miesiącach, gość w salonie mówi Ci :

Panie quincy, nie ma tych cholernych spoilerów i sportowego wydechu dla Pana.
Płać pan 100, bo taką mamy cenę.

Ty wtedy decydujesz,czy bierzesz to czy nie, bo masz taką możliwość.

Teraz żeś zakumał ? grin

Nom zakumał. Wtedy jak to pisze Biszop "wychodzę ze sklepu" a pan z salony niech se szuka jelenia.

Ale zdaje się, że w umowie z C+ abonenci nie mają takiej furtki więc są oszukani czy tam nabici w butelkę.

Ekstraklasa Typer
Ekstraklasa Typer
Originally Posted by fechnerinho

Miniminiplus
Teletoon
DisneyJunior

grin

Dla żony Central Comedy i Domo+ a ja kierwa zostaję bez gaci grin

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
To jest zmiana warunków umowy.

W takich wypadkach furtka jest.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
nie do konca, masz w warunkach umowy liste lig jaka maja prezentowac?

bo jak nie to nei ma zmiany warunkow

w upc moga dodawac i odejmowac kanaly bez konsekwencji

Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Średnia oglądalność ligi hiszpańskiej w C+ to około 10 tys.,
najwyższa to 479 tys. w wiossennym GD, poprzednie GD zgomadziło 414 tys.
absolutny rekord ubiegłej LM w C+ to mecz Bayern - Barcelona 575 tys.
przy tym ekstraklasowy rekord obecnego sezonu padł w spotkaniu Legii z Koroną 214 tys.

średnia widownia w sezonie 13/14 jesli chodzi o ekstraklasę to 187 tys.
za ten sam sezon
angielska 74 tys.
hiszpańska 63 tys.
włoska niespełna 20 tys.
francuska niespełna 9 tys.

dane za zeszły sezon, co prawda z innego źródła, mówią że
angielska 50 tys.
hiszpańska i włoska po 10 tys.
francuska 3 tys.
dziwne troche bo się znacząco różnią od tych z wcześniejszego sezonu, a niby C+ w tym czasie zwiększył liczbę abonentów, inna sprawa, że dane za oba sezony pochodzą z różnych źródeł i mogą się róznić metodą badawczą, nie oceniam tylko wklejam:)

z ciekawostek, ponad 30% abonentów deklaruje, że chce dalej płacić abonament ze względu na polska ekstraklasę,
część dodawała do tego angielska i hiszpańską,
o francuskiej i włoskiej nie wspomniał ani jeden zapytany.

inna sprawa, że każdy powinien przeczytać dokładnie umowę, choć sądzę, że umowy są tak skonstruowane, że możemy im fiknąć.

Z dobrych wiadomości, C+ rozmawia na temat udostępnienia firmie BeiN Sports swojego 38 kanału na potrzeby pokazywania spotkań ligi hiszpańskiej, a jeszcze ciekawsze jest to, że nie są wcale na straconej pozycji, Katarczycy nie mają nic, żadnego zaplecza, mozliwości technicznych, o ludziach nie wspominając, do prowadzenia transmisji na rynek polski, a C+ ma...
liczę, że sie dogadają, choć hiszpańska akurat mnie interesuje mało, to przynajmniej jest szansa, że nie będę się wkurwiał, że cos miałem, a nie mam choć płacę jakbym miał wink

Ekstraklasa Typer
Ekstraklasa Typer
A ja lubiłem hiszpańską chyba też ze względu na komentatorów, którzy ją prowadzili.

Nie no;-)
Na wieczór hiszpańska jak znalazł, w niedzielę wieczorem zostawała tylko ona lub jakis hit z islamskiej Francji i w większości wypadków hiszpańska zdecydowanie lepsza:)

wieczorem wyślę umowę z NC+ do prawnika, jestem ciekaw jak się wypowie, może da się potargać ich o niższy abonament:D

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Maccabi Awans

M
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
M Offline

długo taka tv nie nadejdzie... spośród xxxxxxxx kanałów klient wybiera dowolną ilość o dowolnej tematyce, bez konieczności utrzymania "powiązań tematycznych" pomiędzy nimi i płaci za te konkretnie wybrane przez siebie kanały, a nie za pakiet narzucony przez dostawcę... marzenie smile

F
I love mecz.pl
I love mecz.pl
F Offline
Originally Posted by fechnerinho

Miniminiplus
Teletoon
DisneyJunior

grin
Dla żony Central Comedy i Domo+ a ja kierwa zostaję bez gaci grin
Powiedz jeszcze, że jej ulubione pozycje to 'Cudotwórcy', 'Przyjaciele' i 'Seks w wielkim mieście' to możesz żonce, że ma bratnia duszę w Szczecinie. Moja tez tylko te 2 stacje piluje non stop grin

Swoją drogą szkoda, że nie jesteśmy sąsiadami. Kobiety by oglądały swoje, my swoje przy butelce bezalkoholowego,dzieciaki by się sobą zajmowały. Bajka normalnie wink

F
I love mecz.pl
I love mecz.pl
F Offline
* możesz żonce

F
I love mecz.pl
I love mecz.pl
F Offline
@beks, nic nie gram z LM smile

Strona 2 z 16 1 2 3 4 15 16

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
6 zarejestrowanych użytkowników (aker, latajaca_holenderka, betowiec, forty, Lukasz111, Sensei), 2,272 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,289
Posty5,835,493
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025