|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ot co, ot co akagi, koledzy mnie uprzedzili
zlodziejstwo w bialy dzien i kpina z ludzi, czystej rasy skurwysynstwo i tyle
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
Eeeeh Akagi. Prowadzę działalność gospodarczą.
Potrzebuję nowy samochód. Mówią mi: za taki jak chcesz kosztuje u nas 100k. Ja mówię: no to biorę. Płacę tak jak się umówiliśmy.
Za 3 miesiące wołają mnie do salonu i mówią: bierz pan autko. A ja mówię hola hola. Nie za to płaciłem. Gdzie są "spojlery" i "sportowy wydech"? Za taki to ja mogę zapłacić, ale tylko 50k.
Teraz żeś zakumał? Dobra metafora 
|
|
|
|
|
Ekstraklasa Typer
|
|
Ekstraklasa Typer
Czekam na czasy kiedy będę mógł sobie sam sklecić pakiet. Wtedy miałbym tylko trochę lepiej jak za PRL-u, bo chyba nie wziąłbym więcej niż 5 kanałów.
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
Czekam na czasy kiedy będę mógł sobie sam sklecić pakiet. Wtedy miałbym tylko trochę lepiej jak za PRL-u, bo chyba nie wziąłbym więcej niż 5 kanałów. Chyba więcej niż 5 bo musisz myśleć też o innych  Miniminiplus Teletoon DisneyJunior 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Czekam na czasy kiedy będę mógł sobie sam sklecić pakiet. Wtedy miałbym tylko trochę lepiej jak za PRL-u, bo chyba nie wziąłbym więcej niż 5 kanałów. albo jak w Polsce wprowadzą - DIGI Sportsto jest bajka - wszystkie mecze z Europy i Świata w jednym pakiecie ,na który stać normalnego obywatela Chorwacji, Rumunii czy Serbii
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Potrzebuję nowy samochód. Mówią mi: za taki jak chcesz kosztuje u nas 100k. Ja mówię: no to biorę. Płacę tak jak się umówiliśmy.
Za 3 miesiące wołają mnie do salonu i mówią: bierz pan autko. A ja mówię hola hola. Nie za to płaciłem. Gdzie są "spojlery" i "sportowy wydech"? Za taki to ja mogę zapłacić, ale tylko 50k.
Teraz żeś zakumał? Zakumał... Ale po tych 3 miesiącach, gość w salonie mówi Ci : Panie quincy, nie ma tych cholernych spoilerów i sportowego wydechu dla Pana. Płać pan 100, bo taką mamy cenę. Ty wtedy decydujesz,czy bierzesz to czy nie, bo masz taką możliwość. Teraz żeś zakumał ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Im blizej wieczora, tym bardziej sobie mysle, że Basel nie wygra dzis. Oni zbyt łatwo sie nadziewaja na kontry. X2 można grac ale niski kurs, albo BTS .
na ten moment widzę na dziś tylko Shahtar do gry, ale też jakoś nie na 90% jestem przekonany.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Fech jakie dogi z LM grasz to wtedy bede wiedzial co omijac (peffki)
|
|
|
|
|
Ekstraklasa Typer
|
|
Ekstraklasa Typer
Teraz żeś zakumał? Zakumał... Ale po tych 3 miesiącach, gość w salonie mówi Ci : Panie quincy, nie ma tych cholernych spoilerów i sportowego wydechu dla Pana. Płać pan 100, bo taką mamy cenę. Ty wtedy decydujesz,czy bierzesz to czy nie, bo masz taką możliwość. Teraz żeś zakumał ?  Nom zakumał. Wtedy jak to pisze Biszop "wychodzę ze sklepu" a pan z salony niech se szuka jelenia. Ale zdaje się, że w umowie z C+ abonenci nie mają takiej furtki więc są oszukani czy tam nabici w butelkę.
|
|
|
|
|
Ekstraklasa Typer
|
|
Ekstraklasa Typer
Czekam na czasy kiedy będę mógł sobie sam sklecić pakiet. Wtedy miałbym tylko trochę lepiej jak za PRL-u, bo chyba nie wziąłbym więcej niż 5 kanałów. Chyba więcej niż 5 bo musisz myśleć też o innych  Miniminiplus Teletoon DisneyJunior  Dla żony Central Comedy i Domo+ a ja kierwa zostaję bez gaci 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
To jest zmiana warunków umowy.
W takich wypadkach furtka jest.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nie do konca, masz w warunkach umowy liste lig jaka maja prezentowac?
bo jak nie to nei ma zmiany warunkow
w upc moga dodawac i odejmowac kanaly bez konsekwencji
|
|
|
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Średnia oglądalność ligi hiszpańskiej w C+ to około 10 tys., najwyższa to 479 tys. w wiossennym GD, poprzednie GD zgomadziło 414 tys. absolutny rekord ubiegłej LM w C+ to mecz Bayern - Barcelona 575 tys. przy tym ekstraklasowy rekord obecnego sezonu padł w spotkaniu Legii z Koroną 214 tys. średnia widownia w sezonie 13/14 jesli chodzi o ekstraklasę to 187 tys. za ten sam sezon angielska 74 tys. hiszpańska 63 tys. włoska niespełna 20 tys. francuska niespełna 9 tys. dane za zeszły sezon, co prawda z innego źródła, mówią że angielska 50 tys. hiszpańska i włoska po 10 tys. francuska 3 tys. dziwne troche bo się znacząco różnią od tych z wcześniejszego sezonu, a niby C+ w tym czasie zwiększył liczbę abonentów, inna sprawa, że dane za oba sezony pochodzą z różnych źródeł i mogą się róznić metodą badawczą, nie oceniam tylko wklejam:) z ciekawostek, ponad 30% abonentów deklaruje, że chce dalej płacić abonament ze względu na polska ekstraklasę, część dodawała do tego angielska i hiszpańską, o francuskiej i włoskiej nie wspomniał ani jeden zapytany. inna sprawa, że każdy powinien przeczytać dokładnie umowę, choć sądzę, że umowy są tak skonstruowane, że możemy im fiknąć. Z dobrych wiadomości, C+ rozmawia na temat udostępnienia firmie BeiN Sports swojego 38 kanału na potrzeby pokazywania spotkań ligi hiszpańskiej, a jeszcze ciekawsze jest to, że nie są wcale na straconej pozycji, Katarczycy nie mają nic, żadnego zaplecza, mozliwości technicznych, o ludziach nie wspominając, do prowadzenia transmisji na rynek polski, a C+ ma... liczę, że sie dogadają, choć hiszpańska akurat mnie interesuje mało, to przynajmniej jest szansa, że nie będę się wkurwiał, że cos miałem, a nie mam choć płacę jakbym miał
|
|
|
|
|
Ekstraklasa Typer
|
|
Ekstraklasa Typer
A ja lubiłem hiszpańską chyba też ze względu na komentatorów, którzy ją prowadzili.
|
|
|
|
|
|
|
Nie no;-) Na wieczór hiszpańska jak znalazł, w niedzielę wieczorem zostawała tylko ona lub jakis hit z islamskiej Francji i w większości wypadków hiszpańska zdecydowanie lepsza:)
wieczorem wyślę umowę z NC+ do prawnika, jestem ciekaw jak się wypowie, może da się potargać ich o niższy abonament:D
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Czekam na czasy kiedy będę mógł sobie sam sklecić pakiet. Wtedy miałbym tylko trochę lepiej jak za PRL-u, bo chyba nie wziąłbym więcej niż 5 kanałów. długo taka tv nie nadejdzie... spośród xxxxxxxx kanałów klient wybiera dowolną ilość o dowolnej tematyce, bez konieczności utrzymania "powiązań tematycznych" pomiędzy nimi i płaci za te konkretnie wybrane przez siebie kanały, a nie za pakiet narzucony przez dostawcę... marzenie 
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
Czekam na czasy kiedy będę mógł sobie sam sklecić pakiet. Wtedy miałbym tylko trochę lepiej jak za PRL-u, bo chyba nie wziąłbym więcej niż 5 kanałów. Chyba więcej niż 5 bo musisz myśleć też o innych  Miniminiplus Teletoon DisneyJunior  Dla żony Central Comedy i Domo+ a ja kierwa zostaję bez gaci  Powiedz jeszcze, że jej ulubione pozycje to 'Cudotwórcy', 'Przyjaciele' i 'Seks w wielkim mieście' to możesz żonce, że ma bratnia duszę w Szczecinie. Moja tez tylko te 2 stacje piluje non stop  Swoją drogą szkoda, że nie jesteśmy sąsiadami. Kobiety by oglądały swoje, my swoje przy butelce bezalkoholowego,dzieciaki by się sobą zajmowały. Bajka normalnie 
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
|
|
|