SPECJALNA PROMOCJA BETANO DLA UŻYTKOWNIKÓW MECZ.PL: 100% EKSTRA AŻ DO 100 ZŁOTYCH GRATIS!!!
----------
1. Kliknij na powyższy, specjalny banner do unikalnej promocji w Betano [betano.com] i zarejestruj się (promocja zostanie przyznana tylko dla osób rejestrujących się po kliknięciu na ten baner).
Napoczynam temat i prosto z Mikulovskiego rynku, głoszę - Midtjylland @3,50 Witam wszystkich serdecznie
Jak mi łądnie uzasadnicz czemu mydłoland ma to wygrać to pobieram ,ale biorąc pod uwagę fakt ze grają z angolami którzy mają ten puchar raczej w pupie to może coś z tego być ...ale zastanawiam się równeż nad wygraną gospodarzy
Napoczynam temat i prosto z Mikulovskiego rynku, głoszę - Midtjylland @3,50 Witam wszystkich serdecznie
Jak mi łądnie uzasadnicz czemu mydłoland ma to wygrać to pobieram ,ale biorąc pod uwagę fakt ze grają z angolami którzy mają ten puchar raczej w pupie to może coś z tego być ...ale zastanawiam się równeż nad wygraną gości
W przypadku awansu do fazy grupowej, w piątkowym losowaniu Legia może trafić do grupy np. z : Tottenhamem, Fiorentiną i Augsburgiem.
Równie dobrze może to być : Celtic, APOEL i Skenderbeu.
Możliwości na tym etapie jest multum.
Ale generalnie, większość drużyn która będzie losowana w fazie grupowej LE, jest od Legii albo wyżej w rankingu, albo ich pozycja medialna też jest o dużo wyżej niż vice polski.
Pot 1: Barcelona, Bayern, Chelsea, Benfica, Paris, Juventus, Zenit, PSV Pot 2: Real Madrid, Atlético Madrid, Porto, Arsenal, Manchester United, Valencia, Leverkusen, Manchester City Pot 3: Shakhtar Donetsk, Sevilla, Lyon, Dynamo Kyiv, Olympiacos, CSKA Moskva, Galatasaray, Roma Pot 4: BATE Borisov, Borussia Mönchengladbach, Wolfsburg, Dinamo Zagreb, Maccabi Tel-Aviv, Gent, Malmö, Astana
Czyli Akagi wolisz jeździć FSO1500 niż Mercedesem S63 Amg? każdy ma do tego prawo ja wolę oglądać Ligę Mistrzów nawet bez Polskich drużyn i jakoś mi się wierzyć nie chce ze Ty przez 19 lat nie oglądałeś LM..... ale jeśli tak to moim zdaniem jeszcze parę lat nie popatrzysz