W sensie antypolskich deklaracji, marzy mi sie, zeby wszyscy, ktorzy nie czuja sie Polakami wypierdalali z tego kraju czem predzej.
I bynajmniej nie chodzi mi o typ przeciwko Polsce, bo to akurat jest bukmacherka gdzie na sentymenty jest malo miejsca. Choc przyznaje gdy z glowkowania wychodzi mi typ przeciwko Polsce/Polakowi to odpuszczam po prostu.
mieszkam w swoim Hajmacie i nie zamierzam się z niego ruszać - tyle w tym temacie
Mieszkasz w Polsce i stad moje marzenie skoro juz skladasz jakies deklaracje
Sorka chlopaki, ale chcialem upiec 2 pieczenie przy 1 ogniu, aker zlozyl deklaracje przy okazji meczu Polakow, to podsunalem mu troche bardziej konkretna, ale spenial. No i wrzod na dupie pozostanie ...
Laser powiem Ci też jedno. Dlaczego Niemcy tak się zaangażowały i angażują w Unie Europejska. Dlaczego wykładają w ten sztuczny twór tyle hajsu. Odpowiem Ci: żeby spokojnie, po cichutku bez bomb i śmierci zapanować na większą częścią Europy. Dzisiaj słyszę że rząd polski bedzie miał z góry narzucone ile uchodźców musi przyjąć przez UE. I gdzie tu jest suwerenność?
Nie gniewaj sie aker, ale uczynie zadosc prosbie Bicza. Podsunalem Ci inny pomysl, nie chcesz, nie muisz oczywiscie. A sprawy/problemy Polakow zostaw Polakom i marz o tym swoim Hajmacie.
Nie gniewaj sie aker, ale uczynie zadosc prosbie Bicza. Podsunalem Ci inny pomysl, nie chcesz, nie muisz oczywiscie. A sprawy/problemy Polakow zostaw Polakom i marz o tym swoim Hajmacie.
Marzenie się spełniają o ile się już nie spełniły patrz UE
Wasz? hahahaha Co za tepa pala No to przyjmij pewne FAKTY do wiadomosci - wegiel na terytorium Polski byl Polakow, jest Polakow i bedzie Polakow, czy Ci sie to Hanysie podoba czy nie. A jak sie nie podoba to zapytaj swoich ziomkow z rzeszy, to moze cos wykroja dla takich jak Ty