|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dorzucam cegiełkę. I delikatna próba mobilizacji innych w standardowym stylu: gogogogogogogo 
|
|
|
|
|
member
|
|
member
ja rowniez i tez zachecam do pomocy
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Witam Serdecznie, Chcialbym bardzo podziekowac. Bardzo mi pomogliscie. Dzieki Wam i moim skromnym srodkom udalo sie splacic ta fakture. Jeszcze raz dziekuje  Pojawila sie jednak kolejna z energa na ok 270 zl... wiec w dalszy ciagu licze na Wasza pomoc. Dziekuje Zycze Wesolych i Zdrowych Swiat, i zeby pod Choinka bylo duzo prezentow i milo spedzony czas Pozdrawia Artur
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Witam serdecznie
I bardzo prosze o pomoc w slacie tej faktury za prad. Mam odlozone ok 7 zl, ale ok 200 zl nadal brakuje. W niedziele zagra WOSP - o nich tez nie zapomnijcie...
Pozdrawiam i dziekuje Artur
|
|
|
|
|
Didżej
|
|
Didżej
Panowie, 10-50-100zl nikogo nie zbawi. Pomyslcie ile dziennie oddajecie bukmacherom... moze @Conrad cos wymysli?
Pomozmy facetowi. Conrad czekamy na odzew. Mógłbyś tu chociaż raz coś napisać, bo Arth współtworzył całe #mecz.pl jak i czat piętnaście lat temu przez parę ładnych lat. ...poszło i ode mnie @arthx
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Witam serdecznie,
Bardzo prosze o pomoc, termin juz prawie mina, a jeszcze sporo brakuje
Pozdrawiam Artur
|
|
|
|
|
podwórkowy attaché
|
|
podwórkowy attaché
Potrzebuje kontaktu do Sticha bo na forum żadko bywa, tak więc jak ktoś by mógł pomóc to priv 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Witam serdecznie,
Bardzo bardzo prosze o pomoc, z gory dziekuje Pozdrawiam Artur
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Witam serdecznie,
Bardzo prosze o pomoc. Mialem odlozone pawie 300 zl, ale bylem u lekarza, recepty, apteka i juz nie mam tych pieniedzy. A przyszla znowu faktura za prad na ponad 300 zl. Bardzo prosze o pomoc w jej splacie. Z gory serdecznie dziekuje za pomoc
Pozdrawiam Artur
|
|
|
|
|
member
|
|
member
moge prosic o odblokowanie funkcji wysylania prywatnych wiadomosci? (mam to zablokowane chyba z automatu jako nowy user)
chcialbym napisac do artha
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Witam serdecznie, ????Bardzo prosze o pomoc, termin sie niublagalnie zbliza  Choby i po 10 zl, przy 30 osobach i bede uratowany. Z gory serdecznie dziekuje pozdrawiam, Artur . GG:33350
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
arth jak nie masz zadnej pracy a internet i klawiature to moge Ci zlecic teksty do pisania, nie musisz miec zadnej specjalistycznej wiedzy, tematy to typu "budownictwo". itp.
mam tego sporo do zlecenia, a koles ktory mi to pisal, jest po operacji i nie da rady przez najblizsze tyg. JAk jestes zainteresowany to odezwij sie na priv.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Urzekła mnie Twoja historia arth. Internet potrafi wiele przyjąć.  Ponieważ zauważyłem wpisy osób których też - tak wnioskuję - urzekła Twoja historia, dlatego zadałem sobie pewnego trudu, bo dla mnie czas to pieniądz, i przejrzałem Twoją historię wpisów. Wiesz... Taka konkluzja. Przestań grać na automatach, w ruletkę, bo na tym ZAWSZE przegrasz. Na bukmacherce widzę że też się absolutnie nie znasz. Podczas ponad 15 lat " zrobiłeś " tu od "chuja" postów, a te które napisałeś - przez te z górą 15 lat - to absolutnie nic nie wnosiły A teraz chciałbyś żeby urzekła nas Twoja historia.  Dobra dobra , mogę się również mylić, tak jak każdy, ale...  Zazdroszczę - na swój sposób - takim ludziom jak Ty, że tak potrafią.  W każdym razie życzę zdrowia, bo to jest najważniejsze.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Witaj akagi, Niestety, mylisz sie. Nigdy nie gralem na automatach ani nawet w necie za darmowe jakies spiny itp. Bukmacherka nie zajmije sie juz od 5 lat, a wczesniej mialem maluykie sukcesy i nie wtopilem na kredyt, a to co kiedys wplacilem do buka (100zl) dawno juz wycofalem i potem juz gralem malymi stawkami za pieniadze buka.
Teraz jestem osoba niepelnosprawna w stopniu znacznym, mialem operacje guza muzgu, i zyje dzieki lekom. Gdybym mogl pracowac to bym pracowal a nie mial skromny zasilek z opieki, ktory na nic nie wystarcza.
Tak wiec czlowieku jak nie wiesz to nie pisz.
artur
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Zaraz mnie krew zaleje.
Nie znam artha, to nie moje czasy forum, ale ufam takim userom jak Korver, Biszop czy Piostar i jeśli pozytywnie wyrażają się o arthu to zapewne mają rację.
A tu przychodzi naczelny pojebany filozof i poeta mecz.pl - akagi i pokazuje swoje mądrości.
Ten który napierdolil prawie 19 tys. postów z czego 18 tys. to bezsensowne filozoficzne poematy, których nie da się zrozumieć.
On jest ponad nami wszystkimi, bo ma zajebisty obraz impresjonistyczny w avatarze i słucha 15-minutowych melancholijnych utworów.
Zaraz pewnie wpadnie i mi odpowie wierszem białym nasyconym metaforami, wielokropkami i chuj wie czym jeszcze.
Nie znasz sytuacji artha to się nie wpierdalaj
|
|
|
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Jakaś głupia dyskusja się zrobiła, a temat jest prosty, jest ktoś kto prosi o pomoc, jeśli ktoś ma ochotę pomaga, jeśli ktoś jej nie ma, nie pomaga. Naprawdę nie rozumiem dyskusji, sprawa jest dość klarowna i chyba szkoda zaśmiecać temat. Sam kiedyś potrzebowałem pomocy i naprawdę wiele osób stąd mi pomogło za co jestem ogromnie wdzięczny, a do tego choroba artha jest blizniacza do choroby która trapiła mojego synka, oczywiście to mój punkt widzenia, nikt tutaj nic nie musi i wydaje mi się, że kolega warszawiak trochę się zbędnie rozpędził z rana 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Zgadzam się w 100% z Józefem, ten zaściankowy pajac z Warszawy jest po prostu debilem. Nie poddawaj się Arti 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Sorry arth.
Przyznaje że nie wiedziałem o Twojej sytuacji, a na zasadzie nie do końca przemyślanego odruchu napisałem głupotę.
Jeszcze raz - przepraszam arth.
|
|
|
|
|
|
|
Ładne zachowanie 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|