|
|
addict
|
|
addict
Witam serdecznie,
Przyszla kolejna faktura za prad. Probowalem zaoszczedzic i zebrac na ta fakture, ale nie zdarzylem. Udalo mi sie zebrac ok 100 zl a potrzeba ok 240zl Dzis przyszlo wezwanie do zaplaty i mam tylko 7 dni na zaplate... potem wylacza mi prad. Bardzo prosze o pomoc.
Dziekuje i pozdrawiam, Artur
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Witam serdecznie,
Chcialbym jak najmocniej podziekowac jednej jedynej osobie , ktora i bardzo pomogla. Masz wielke serduszko. Udalo mi sie zaplacioc za ta fakture na poczatu tygodnia minionego.
Bardzo dziekuje i pozdrawiam, Artur
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Witam serdecznie,
Przez prawie rok jakoś dawalem sobie rade, ale nastal trudny czas. Zwracam się z prośbą o pomoc do kolegów forumowiczów. Potrzebuję dość pilnie niecale 200zl na oplacenie zaleglej faktury za prąd. Liczę na Waszą pomoc
Z góry bardzo dziękuję Pozdrawiam, Artur
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Poszła stówka. Pozdrawiam.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Witaj Zaixi,
Bardzo dziekuje, Masz bardzo dobre serce, i bardzo szybko pomogles, Bardzo dziekuje Duzo zdrowia zycze Artur
PS. Peosze o dalsza pomoc, moga byc i drobniejsze kwoty, jest kilka osob moze pomoc, dziekuje
|
|
|
|
|
Marat Safin 
|
|
Marat Safin 
Nie jest to najlepszy okres dla mnie też, ale małe co nieco posłałem. Serdecznie pozdrawiam.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Witam serdecznie,
Bardzo dziekuje, Bullet Wiadomo ze grosz do grosza i sie uda. Rowniez bardzo dziekuje jeszcze jednemu Forumowiczowi. Udalo sie uzbierac cala sume i juz wyslalem zaplate za ta fakture.
Dzekuje bardzo Wszystki, Mozna liczyc na Wasza pooc. Zycze zdrowia, bo bez niego to jest slabo troche,
Pozdrawiam Artur
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Witam serdecznie,
Od lipca jakos dawalem sobie rade, jednak znowu mam problem z oplaceniem faktru za prad (ok199zl) i brakuje mi kilkadziesiac zl za internet.
Prosze o pomoc.
Wiem ze czas jest taki ze glowy zaprzatnietne innymi sprawami, ale moze ktos znajdzie chwilke. A jesli bedzie to kilka osb , to pewne uda sie zebrac potrzebna sume.
Z gory bardzo dziekuje |Dla Wszystkich nalepsze Zyczenia Pozdrawiam, Artur
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Witam serdecznie,
Dziekuje bardzo za pomoc, sporo pomogliscie, i juz niewielka sume musialem dopozyczyc.
Zycze Wesolych i Szczeliwych Swiat dla Darczyncow i Forumowiczow, Duzo Zdrowia zycze
Dziekuje Artur
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Witam serdecznie,
Ponownie posze o pomoc. Jestem zalamany, przyszla faktura za prad az za 3 miesiace i wynosi 366 zl.... Nie mam takich pieniedzy. Odkladalem na prad ile moglem, ale to jest tylko ok polowy potrzebnej kwoty. Bardzo prosze o pomoc. Wiem ze pewnie wiekszosc na majowkach czy innym wypoczynku. Ale jesli bedzie jakas mala chwila na wykonanie przelewu, chocby i malej kwoty - kazda sie liczy.
Bardzo dziekuje Pozdrawiam, Artur
|
|
|
|
|
Marat Safin 
|
|
Marat Safin 
Możesz uznać, że zostało Ci 300 zł do zapłaty. Reszta poszła przed chwilą - rozumiem, że nr konta się nie zmienił. Dużo zdrowia dla Ciebie.
|
|
|
|
|
Zbanowany
|
|
Zbanowany
Po 24 - 25 maja będę w tych okolicach podaj mi adres na PW to podjadę pogadamy
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Możesz uznać, że zostało Ci 300 zł do zapłaty. Reszta poszła przed chwilą - rozumiem, że nr konta się nie zmienił. Dużo zdrowia dla Ciebie. dołożyłem resztę, ale kasę będziesz miał na koncie dopiero jutro. Pozdro, trzymaj się.
|
|
|
|
|
Czy Państwo to widzą?
|
|
Czy Państwo to widzą?
|
|
|
|
|
Zbanowany
|
|
Zbanowany
deltaforce 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Możesz uznać, że zostało Ci 300 zł do zapłaty. Reszta poszła przed chwilą - rozumiem, że nr konta się nie zmienił. Dużo zdrowia dla Ciebie. dołożyłem resztę, ale kasę będziesz miał na koncie dopiero jutro. Pozdro, trzymaj się. szacuneczek 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Witam serdecznie
Bardzo bardzo dziekuje za okazana pomoc a jej szybkosc byla blyslawiczna i przepiekna. Bardzp dzoelike
Ale, tez prosbe, jesli ktos moze przeslac pare zlotych na jedzenie i leki,to bardzo prosze i dziekuje. Z malych sum cos sie uzbiera, dzieki
Pozdrawam Artur
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Witajcie Niestety doszla kolejna faktura za prad, tyle ze juz normalniejsza, za dwa miesiace i na niecale 200zl. Prosze o pomoc, nie mam nawet troche na jej splacenie  a termin mija jutro Z gury serdecznie dziekuj pozdrawiam, Artur
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Witam serdecznie,
Wiem ze jest bardzo goraco, ilepiej jest pojechac np naf morze.
Prosze o pomoc w splacie tej faktury, niecale 200 zl, a termin zaplaty mina 6stego...
Ja mam tylko 63 zl do komca miesiaca, jest bardzo ciezko...
Z gory dziekuje
pozdrawiam, Artur
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Witam serdeczmoe,
Dziekuje wielce serdecznie pierszej osobie za pomooc. Mam 1/4 wartosci faktury, i bardzo prosze o kolejnych darczyncow
Dziekuje
pozdrawia, Artur
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|