|
|
addict
|
|
addict
Witam serdecznie,
Slicznie dziekuje dwugiej osobie za pomoc. Mam juz polowe, brakuje jeszcze 100zl Nadal bardzo peosze o pomoc
Dziekuje bardzo Artur
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Witam serdecznie
Padl mi kompuyer A to jest moje okno na swiat, lacznie ze strimingami TV.
Jesli ktos ma stary, sprawy komputer, laptop, i moze mi go podarowac, badz pozyczyc, bar5dzo prosze o kontakt Sprawa jest pilna
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Witam serdecznie,
Wielka prosba o pomoc, czy to komputer/laptop uzywany, Albo moze ktos mi pomoze4 w zakupie uzywanego laptopa, na raty z allegro, badz moze mi pomoc finasowo. Potrzebne jest ok 700 zl Vardzo prosze o pomoc, Dziekuje, Artur
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Witam serdecznie,
Dzieki uprzejmosci jednego z forumowiczow bede mogl korzystac z latopa z win xp.
Chcialbym w niedalekiej przyszlosci zakupic sprzet polisingowy, za ok 600-700 zl. Nic gamingowego, taki w miare, z gwarancja 1 roku.
Jesli ktos moze pomoc w zakupie, to bardzo prosze, 20, 50 czy nawet 100 zl i wiecej - kazda sume powitam z wielka radoscia Bardzo prosze o pomoc
Dziekuje Artur
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Witam serdecznie
Jestem zalamany, moj PC ktory jakos tam polowicznie dzialal, wlasnie padl calkowicie, pewnie ze starosci. Byl to PC na Core2Duo.
Bardzo prosze o pomoc Nie dosc ze sie opozniaja z zasilkiem (jakas zmiana systemu i potrwa to jeszcze) to jeszcze to moje okno na swiat. Bardzo prosze o pomoc i z gory serdecznie dziekuje Artur
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Witam. Pewnie nie wiesz co Ci w tym pc padło? Mam na zbyciu płytę, procesor, ram. Wystarczy dysk, obudowa, zasilacz, system zainstalować i będzie działać, oczywiście to nic nowego ale do netu na jakiś czas starczy. Jak by co to napisz na priv adres to wyślę. pozdro.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Witam serdecznie,
Dzieki forumowiczowi uda sie pewnie ogarmac sprawe PCeta - bardzo dziekuje
Mam jednak wielki problem z pieniedzmi, przez to opoznienie w wyplacie zasilki nie bylem w sklepie spozywczym juz od paru dni, bo juz nie mam nawet zlotowki . Bardzo prosze o pomoc, naprawde kazda kwota ma duze znaczenie dla mnie w tej sytuacji Dziekuje, pozdrawiam Artur
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Witam serdecznie,
Mnie to jakies fatum dopadlo...
Teraz dla odmiany faktura za prad... niecale 220 zl.
Bardzo prosze o pomoc, nie mam tyle pieniedzy Wplata kazdej kwoty sie liczy bo umozliwi uzbieranie calosci. Jesli ktos moze mi pomoc, bardzo prosze, i bardzo dziekuje
pozdrawiam, Artur
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Witam serdecznie,
Wielkie podziekowania osobie ktora mi pomogla z poprzednia faktura. Ostatnia udalo mi sie ogarnac.zenie nowego komputera Spore pomocy udzielil mi MOPS Jednak brakuje kilkaset zlotych. Oczywiscie nie bedzie to wy[asiony PCet za 10 czy 20 tys zl, bo to jest daleko daleko poza moim zasiegiem, bedzie to maszyna za ok 2100-2300zl.
Stad moja prosba o pomoc, jesli jest kos chetny mi pomoc i dolozyc sie do komputera to z wielka wdziecznoscia przyda sie kazda pomoc Dziekuje
Pozdrawiam, Artur
Mam tez wielka szanse na zlo
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Witam serdecznie,
Kto ma chec pomoc mi w zlozeniu i kupiniu komputera Nie bedzie to jakis wypasiony pc za 3,5 czy nawet 10 tys zl (widzialem tez i drozscze komutery)
Kazda kwota, kazdy datek przyjme z wielkimi podziekowaniani za pomoc.
Dziekuje i pozdrawiam, Artur
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Witam. Właśnie zobaczyłem na profilu artha na fb informacje o jego śmierci. Ma ktoś jakieś info? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Witam Mam pewien problem Założyłem konto na ziomka na Bwinie Ziomek ma konto bankowe w Anglii Chce to konto zweryfikować z tym że kumpel nie ma żadnego dokumentu potwierdzającego tożsamość z tym adresem zamieszkania co został podany na koncie Rachunku na siebie na dany adres tez nie ma bo jak jezdzi do Anglii do roboty to mieszka u ciotki i wujka Ma ktoś jakiś pomysł jak to rozegrać Pewnie mnie zbanuja jak wyslemy dowód Polski Pozdrawian
|
|
|
|
|
Fundator
|
|
Fundator
A co to za adres ? Jakiś kompletnie z dupy ? Można adres na koncie bankowym zmienić, wyciąg online i potwierdzenie adresu jest.
|
|
|
|
|
Zbanowany
|
|
Zbanowany
Aha czyli Ja myśle/kombinuje bo napisales na PW jak Ci pomoc a Ty piszesz na forum przy sytuacji z dupy i jestes calowicie przegrany . Tak ,ale Rafał ma pomoc. Jest to firma,ktorej nie cierpie czyli b.win
Tak czasami nawet jak ktos nagina regulamin danej firmy staram sie pomóc. Tu deko za duza przesada
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Zaczęło się od sporadycznych bólów głowy, które z czasem zaczęły się nasilać i na które zaczęły nie pomagać tabletki przeciwbólowe ogólnie dostępne w aptece. Później dochodziły nowe objawy jak zawroty głowy i wymioty co w końcu przekonało żonę do poddania się badaniom. Rezonans niestety potwierdził najgorsze a umiejscowienie tego gówna powoduje, że leczenie jest możliwe wyłącznie za granicą(USA) a kwota zwala z nóg (3-4 mln) Nigdy nikogo o nic nie prosiłem a w szczególności o kasę ale w tym przypadku podpisał bym pakt z diabłem, żeby tyko uzbierać jak najszybciej wymaganą kwotę pieniędzy bo czas gra tu ogromną rolę. Dlatego też postanowiłem zwrócić się z prośbą o pomoc również do Was. Kto chciałby pomóc to proszę o priva a wyślę dane do przelewu. Z góry wszystkim bardzo dziękuję.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Masz Aker jakieś konto Zbiórka na Siepomaga czy coś ? Zrób tak rozkręcimy sprawę. Trzymaj się 
|
|
|
|
|
|
|
zrzutka.pl chyba najlepsze będzie  Aker walczymy 
|
|
|
|
|
Na pełnejjj kurrr...
|
|
Na pełnejjj kurrr...
siepomaga.pl Aker 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Zwracałeś się już do jakiejś fundacji? O utworzenie zbiórek publicznych itp.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|