kupie 150 zł na MB
nie jestem zweryfikowany ale wpłacam DRUGI i tylko D R U G I. Zweryfikowac moge się przed samą wymianą. Jeśli ktoś mi nie wierzy niech potwwierdzi u piotrasa moje dane bo z nim przede wszystkim robiłęm wymiany.
A pisze to dlatego bo ta weryfikacja JEST NIE POTRZEBNA ponieważ kanciasty i czyżyk mają tak mało czasu że:
1. Weryfikują na szybko i oszuści to wykorzystują.
2. Zostałem oszukany 2 tygodnie temu i dotąd nie mam danych tego osobnika.
Jesteś zainteresowany wplacać pierwszy ? zapraszam gg 1440039. Jakakolwiek wzmianka o weryfikacji, i o tym, że mam wpłacić drugi równa się natychmiastowemu zablokowaniu. Pozdrawiam
Wyjaśnienie okoliczności zajścia sytuacji przez Ciebie ograniczyło się do wiadomości:
"1440039 (10-10-2006 14:52)
informuje ze zostalem oszukany przez osobe zweryfikowana na stronie kanciastego (wplacilem mu pierwszy)"
To niestety zbyt mało, nie raczyłeś wysłać żadnych dowodów i nic nie wyjaśniłeś.
Ad. 1) Nie wiem na czym opierasz swoje wnioskowanie ale jesteś w błędzie. Zweryfikowałem tą osobę od deski do deski tak jak zawsze to robię.
Ad. 2) Wiadomość powyżej, to pierwsza wiadomość jaką od Ciebie dostałem, to nie 2 tygodnie, a tydzień.
Jedno się zgadza - jestem ostatnio trudno dostępny, ale maila i gg (które czasami zawodzi dlatego najlepiej pisać na maila) sprawdzam codziennie. Chętnie pomogę Ci w Twojej sprawie ale daj mi SZANSĘ bo jak na tą chwilę, to kontakt z Tobą ograniczył się właściwie do tej jednej wiadomości powyżej (pomijając wiadomość którą mi zostawiłeś, kiedy się umówiliśmy na rozmowę, a niestety nie miałem neta).