|
|
veteran
|
|
veteran
Nie zachowujcie się jak gościu, który na twittku napsiał:
"i expect my 9 euros to be refunded on the lost scalp on the 14:40 at windsor because of this"
Ja też jestem w plecak ze 25% budżetu po weekendzie przez te awarie. Dzisiaj tylko obserwuję. To nie pierwszy i nie ostatni raz.
Jak się komuś nie podoba, to purpurowa konkurencja czeka na Was z utęsknieniem.
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Postawili ten burdel na nogi, ale lepiej nie szaleć za ostro. Przynajmniej przez kilka dni, aż do kolejnej awarii.
|
|
|
|
|
Marcos Baghdatis
|
|
Marcos Baghdatis
No przecież to jest proste. Zakładu który został przyjęty nie skontrujesz i zostanie rozliczony normalnie. Zakłady które wiszą na ogół są anulowane i tyle. Sęk w tym, że z powodu awarii nie wiedziałem czy zakład był przyjęty czy nie i właśnie chciałem się tego dowiedzieć oraz jak zostanie potraktowany rynek. No i już wiem, że niestety przyjęło i nie poszło po mojej myśli.
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Sporo zależy od tego czy rynek zaczyna się tuż przed awarią itd.
W każdym razie chwilowo działa jak ta lala, więc kontrujcie co możecie, a potem zastanawiajcie się na spokojnie co dalej.
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Teraz niby wszystko jest ok, ale widzę problemy z przechodzeniem rynku z fazy pre-play w in-play.
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Ciekawi mnie ile prawdy w tym rzekomym dedeosie. Wczoraj odświeżało API trzy razy na sekundę do momentu rozpoczęcia meczów Ligi Mistrzów. W trakcie trwania tych spotkań odświeżało ponad sekundę z częstymi przestojami po kilkanaście sekund. Po zakończeniu tych spotkań puchar islandzki babeczek i resztki championship można było już pykać z normalnym odświeżaniem trzy razy na sekundę bez zawieszek.
Dzisiaj może być podobnie, a to by oznaczało, że chwilowo nie radzą sobie z dużym obciążeniem.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Jak się komuś nie podoba, to purpurowa konkurencja czeka na Was z utęsknieniem. na spiffx.com [ banners.spiffxaffiliates.com] lay na barcelonę @2,0  pograłem właśnie Barcelonę @2,0 za 35 EUR 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Średni kurs u buków 1,77, na Betfair lekko ponad 1,80, więc spoko. Na Matchbook [ affiliate.matchbook.com] tak samo.
|
|
|
|
|
solus contra omnes
|
|
solus contra omnes
Hej  Czy robiąc depozyt za pomocą Ukash bądź paysafecard konieczna będzie pełna weryfikacja przy wypłacie ?
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Sposób wpłaty nie ma nic do weryfikacji.
Wystarczy, że jesteś kim jesteś i dostarczyłeś na to papiery. Ogólnie Betfair to jedna z niewielu firm, które mają stosunkowo wyjebane na te różne dziwne ustawy w różnych dziwnych krajach jak Polska, Francja, Włochy, czy gejowska Skandynawia.
Zasada jest tam zawsze jedna, wypłacasz w ten sam sposób w który wpłaciłeś, dopiero nadwyżykę możesz wypłacić inaczej.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Chyba na dobre wyłączyli starą stronę - szkoda :/
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Chyba na dobre wyłączyli starą stronę - szkoda :/ http://soccer.betfair.com/
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Tutaj również wyświetla mi się nowy layout (w 2 różnych przeglądarkach, w tym jednej świeżo zainstalowanej) i nie ma już przełącznika na stary wygląd. Mam na myśli ten stary wygląd: [ Linked Image]
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dzięki Kura, ale z postu Gogeta wynika, że długo się tym nie nacieszę 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Nie ma się już czym przejmować. Nowa wersja ogarnia wszystko. Nie ma już problemów ze znikającymi zdarzeniami in-play, tak jak to było jeszcze rok temu. Ja też mam sentyment do starej wersji strony, ale obiektywnie patrząc, nie powodu by za nią tęsknić. Może tylko graficznie była ciut bardziej przejrzysta.
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Jakiego softu uzywacie do bf? Ja Bet Angel, ale zastanawiam sie nad zmiana, bo w sumie uzywam tylko ladder tam. Jest gdzies tanszy/lepszy/szybszy ladder, czy nie ma co szukac?
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Polecam BA, ale inne http://www.gruss-software.co.uk/Betting Assistant, 6 funtów miesięcznie, bardzo szybki, mnóstwo opcji dostosowania go pod siebie, zajebiste wsparcie techniczne od strony autorów i ruchawe forum z dużą ilością użytkowników programu. Szybko reagują na awarie, problemy itd.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|