|
|
addict
|
|
addict
Witam serdecznie,
Udalo mi sie odzyskac moje konto na mecz.pl Nie moge znalezc tematu zalozonego przez Lodera, ale chcialbym bardzo podziekowac wszystki , ktorzy wowczas mi pomogli. Jesli pamietacie, jestem po operacji usuniecia guza z mozgu. Jestem osoba niepelnosprawna wstopniu znacznym. Guz zniczym mi nerw zrokowy lewego oka i uszkodzil nerw prawego oka, poruszam sie rowniez o kulach (z trudem. Tyle o konsekwencjach fuza, na szczescie nie byl zlosciwy.
Prosze Was o pomoc finansowam. Mam jedynie skromny zasilek z MOPSu, brakuje na leki i czynsz. Co miesiac rosnie mi dlug w spoldzielni... Prosze o pomoc , prosze o datki, jesli ktos moze pomoc, zapradzam na PW. Moze wspolnie uda sie splacic choc czesc dlugu (ktory juz urosl do poland10tys zl w spoldzielni)
Bardzo prosze o pomoc
Dzi8ekuje i pozdrawiam Artur
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Witam serdecznie,
Bardzo prosze o pomoc.
Dziekuje i pozdrawiam Artur
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Panowie, 10-50-100zl nikogo nie zbawi. Pomyslcie ile dziennie oddajecie bukmacherom... moze @Conrad cos wymysli?
Pomozmy facetowi.
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
Podajcie tutaj numer konta. Każdy co jakiś czas może rzucić parę groszy i damy rade. Spróbujcie się postawić na jego miejscu.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Witam serdecznie,
Bardzo dziekuje osobom ktore juz mi pomogly. Niestety byly to tylko 3 osoby. Bardzo prosze o pomoc i zapraszam na PW.
Dziekuje i pozdrawiam Artur
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Witam serdecznie,
Pieknie dziekuje kolejnej osobie ktora ma wielkie serce i mi pomogla.
Ponad 700 wizyt, po 20zl, nawet boje sie pomyslec ile to pieniedzy...
Nadal bardzo prosze o pomoc, kazdego z Was, jak i Waszych znajomych.Bardzo licze na pomoc. Zapraszam na PW
Z gory dziekuje Pozdrawiam Artur
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Witam serdecznie,
Bardzo bardzo dziekuje kolejnej osobie ktora mi pomogla. Napisala ona ze to skromna pomoc, jednak ona jest dla mnie WIELKA, bo z dobrego serca. Licze na wiecej Dobrych Serc Dziekuje Pozdrawiam Artur
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Witam serdecznie, Bardzo dziekuje kolejnej osobie ktora otwarla swoje serce i mi pomogla. Liczne na wiecej Takich Ludzi. Pilnie musze splacic fakture z Energa na ponad 700zl(przez ponad 4 miesiac nie rozliczali i przyslali taaaka fakture, ktorej nie dam rady zaplacic  Bardzo prosze pozdrawiam Artur
|
|
|
|
|
Marat Safin 
|
|
Marat Safin 
Kurwa chłopak ma mega problemy, wszyscy tu na mega plusie podobno, wklejają nie wiadomo jakie wygrane a nie ma komu posłać chociaż kilkanaście/kilkadziesiąt złotych  Ruszać dupy!!! Arth ode mnie dziś poszła mała wpłata. Trzymaj się i walcz 
|
|
|
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Dokładnie tak, ruszyć panowie, ruszyć Ja pamiętam jak ja potrzebowałem pomocy, to po apelu tutaj konto fundacji która zbierała pieniądze zaczęło rosnąć. Nie chodzi o wielkie kwoty, każdy coś rzuci to dla chłopaka będzie akurat, zbieramy drobniaki i 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Witam serdecznie,
Bardzo prosze o pomoc w zaplacie za prad. Mam niecale 300 zl a potrzeba ponad 700zl/ Termin juz minal, i moga mi wylaczyc prad Sprawa jest pilna, bardzo prosze
Dziekuje Pozdrawiam Artur
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
Witaj ARTH !!!
Sredecznie Cie pozdrawiam i zycze duzo zdrowia. Pamietam jak 2006r. przeslales mi srebrna jedna dolarowke z wizreunkiem Jana Pawla II, ktora mam do dzis. Pamietam stare dobre czasy. Pozdrowienia z Grodu Kraka.
ps. Jutro zrobie przelew, zachecam tez innych. Ciekawy jestem czy starzy znajomi z Gorzowa , Zielonej Gory, Poznania i innych miast daja o sobie znac, rowniez ich pozdrawiam.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Przypomnę dane dla leniwych: Artur Bochnia 50 1020 5558 1111 1112 3940 0046Powodzenia 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Witam,
Nawołuje do pomocy arthowi...
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Witam serdecznie,
Bardzo dziekuje za slowa otuchy i zyczenia zdrowia oraz osobom ktore mi pomogly. Mam juz polowe potrzebnej sumy - serdecznie dziekuje. Potrzebne jest jeszcze 350 zl, do konca miesiaca, i bardzo prosze o pomoc. Mialem juz okazje siedzies o swieczce , bez radia netu czy jakies telewizji, nie bylo mi za wesolo...
Bardzo dziekuje i pozdrawiam Artur
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ode mnie poszła kolejna wpłata. Damy radę, nie jesteś sam.  Trzymaj się Kolego.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Witam Serdecznie
Bardzo prosze, pilnie jeszcze polowa faktury potrzebna, prosze
dziekuje, Artur