|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jak ktos na wóde i fajki nie załuje a na 59 pln płacze
to juz nie nasz problem dokładnie jak ktoś lubi sport to ma nc plus czy tam kablówkę z pakietem cplus to wychodzi raptem 2 złote dziennie zamiast ramki fajek masz tydzień oglądania a jak ktoś zarabia 1400 zł i ma do wyżywienia chorą żonę i dziecko to znaczy że co? jemu mecze LM się nie należą?
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
to juz nie nasz problem Wujas mojej żony mówi, że na browar i fajki kasa zawsze się musi znaleźć, ale nie wiem czy akurat on jest dobrym przykładem.
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
trudno jak nie gramy BTSów do HT Fechu  to gram wszystkich faworytów -1.0  Nie ma sensu grać tych BTS-ów w 1 połowie. Szansa, że wejdą chociaż 4 jest tak niewielka, że lepiej by było NC+ wykupić.
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
to juz nie nasz problem dokładnie jak ktoś lubi sport to ma nc plus czy tam kablówkę z pakietem cplus to wychodzi raptem 2 złote dziennie zamiast ramki fajek masz tydzień oglądania a jak ktoś zarabia 1400 zł i ma do wyżywienia chorą żonę i dziecko to znaczy że co? jemu mecze LM się nie należą? powinien znaleźć lepszą pracę , jak ktoś sie decyduje na dziecko to musi mieć byc odpowiedzialny i mieć pracę a jak ją straci to znaleźć drugą. Co można powiedzieć , najłatwiej narzekać ale jak ktos pracuje i mac cos w głowie to nawet mając dzieci zarobi te 59 pln na lige majstrów 
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
trudno jak nie gramy BTSów do HT Fechu  to gram wszystkich faworytów -1.0  Nie ma sensu grać tych BTS-ów w 1 połowie. Szansa, że wejdą chociaż 4 jest tak niewielka, że lepiej by było NC+ wykupić. Pewnie  To nie gramy 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Biczu, a jak się zapatrujesz na dzisiejszy występ zespołu Chelsea z miejscowości Londyn.
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
nie dajmy sie podzielic jak te skurwysyny z parlamentu panowie
to tylko dekoder
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
Biczu, a jak się zapatrujesz na dzisiejszy występ zespołu Chelsea z miejscowości Londyn. Na privie Biczyk mi pisał, że jak Chelsea nie zdobędzie 3 pkt dzisiaj to przerzuca się na kibicowanie Arsenalowi. Czyli jest pewny zwycięstwa The Blues.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Biczu, a jak się zapatrujesz na dzisiejszy występ zespołu Chelsea z miejscowości Londyn. Na privie Biczyk mi pisał, że jak Chelsea nie zdobędzie 3 pkt dzisiaj to przerzuca się na kibicowanie Arsenalowi. Czyli jest pewny zwycięstwa The Blues. Spryciarz!
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
Ja jak ja ale jak Jose to wjebie to skończy się jak po remisie z Rosenborgiem w LM i Jose jedzie jutro na grochowską na pośredniak Roman się wkurwi prze okrutnie
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
Jose ma wyjebane to milioner
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ile było poczatkowo na Chelsea, bo coś czytam że kurs na nich rosnie?
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
jeszcze abramowicz pewnie bedzie płacił Jose do 2027 roku po 100 koła tygodniowo
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
nie dajmy sie podzielic jak te skurwysyny z parlamentu panowie
to tylko dekoder normalna rozmowa pacyfku  wiadomix ze polak sobie poradzi podłączy się do sąsiada do wifi ,z firmowej komórki wyśle sms na weebb.tv i nawet najbiedniejsi maja LM 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
powinien znaleźć lepszą pracę , jak ktoś sie decyduje na dziecko to musi mieć byc odpowiedzialny i mieć pracę a jak ją straci to znaleźć drugą. Co można powiedzieć , najłatwiej narzekać ale jak ktos pracuje i mac cos w głowie to nawet mając dzieci zarobi te 59 pln na lige majstrów  Biczu powiem Ci tylko że znam paru ludzi mądrych i inteligentnych którym życie tak dało w kości że są teraz inwalidami i klepią biedę. Przyjedz i im to co napisałeś wyżej powiedz prosto w oczy!
|
|
|
|
|
Blade Runner
|
|
Blade Runner
Nie ma sensu grać tych BTS-ów w 1 połowie. Szansa, że wejdą chociaż 4 jest tak niewielka, że lepiej by było NC+ wykupić. Ja pograłem odrobinę bezpieczniejszą opcję. Czyli over 1,5 do przerwy w każdym z tych meczów. Rozpisem 5z8. Zobaczymy  Na BTS to jednak przydały by się bardziej wyrównane mecze, a tu na wyjazdach dwie drużyny, w które ciężko uwierzyć, że coś w ogóle strzelą, nie mówiąc o tym, że akurat do przerwy (Maccabi i Bate). Do tego Olympiakos z mocnym Bayernem, który tej klasy rywalom daje 1-2 sytuację w meczu.
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
Ile było poczatkowo na Chelsea, bo coś czytam że kurs na nich rosnie? 1.1 wyjsciowo dzisiaj 1.22 w superofercie 1.25
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ile przed meczem pojawią się składy, pora wybrać kupon ze strzelcami 
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
powinien znaleźć lepszą pracę , jak ktoś sie decyduje na dziecko to musi mieć byc odpowiedzialny i mieć pracę a jak ją straci to znaleźć drugą. Co można powiedzieć , najłatwiej narzekać ale jak ktos pracuje i mac cos w głowie to nawet mając dzieci zarobi te 59 pln na lige majstrów  Biczu powiem Ci tylko że znam paru ludzi mądrych i inteligentnych którym życie tak dało w kości że są teraz inwalidami i klepią biedę. Przyjedz i im to co napisałeś wyżej powiedz prosto w oczy! ja wiem że nie można wszystkich traktować tak samo i zdarzają się takie wypadki o których piszesz wtedy państwo na pewno powinno pomóc ja nie mówię o skrajnych przypadkach
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
Nie ma sensu grać tych BTS-ów w 1 połowie. Szansa, że wejdą chociaż 4 jest tak niewielka, że lepiej by było NC+ wykupić. Ja pograłem odrobinę bezpieczniejszą opcję. Czyli over 1,5 do przerwy w każdym z tych meczów. Rozpisem 5z8. Zobaczymy  Na BTS to jednak przydały by się bardziej wyrównane mecze, a tu na wyjazdach dwie drużyny, w które ciężko uwierzyć, że coś w ogóle strzelą, nie mówiąc o tym, że akurat do przerwy (Maccabi i Bate). Do tego Olympiakos z mocnym Bayernem, który tej klasy rywalom daje 1-2 sytuację w meczu. Dlatego odpuszczamy z Biczykiem  Bzyku, a jakie kursiwa są na over 1,5 gola do ht?
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|