|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jak oceniacie prequel walking dead?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Netflix robi kawal kurewsko swietnej roboty.
Kolejny serial wypuszczony - "Narcos" o Pablo Escobarze. Wciagnalem w poltora dnia. Kapitalny. Polecam.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Witam Panowie podeśle ktoś linka z torenta do polskiego filmu Rezerwat 2007r.Nie moge nigdzie w necie znaleść... z góry dzięki 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Kolejny serial wypuszczony - "Narcos" o Pablo Escobarze. Wciagnalem w poltora dnia. Kapitalny. Polecam. dzieki za polecenie, tak samo, w poltora dnia wlecial, mega dobry, a ta kolumbijska reporterka ooo masakra 
|
|
|
|
|
Eliminator
|
|
Eliminator
Gdzie można ściągnąć ten serial Narcos?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja ogladalem na kinoman.tv
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kolejny serial wypuszczony - "Narcos" o Pablo Escobarze. Wciagnalem w poltora dnia. Kapitalny. Polecam. Świetny! Dzieki za info 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dobra "Czika" w Mission: Impossible - Rogue Nation
|
|
|
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
|
|
Kolejny serial wypuszczony - "Narcos" o Pablo Escobarze. Wciagnalem w poltora dnia. Kapitalny. Polecam. Serial robi furorę i jest o nim głośno wszędzie. Dobry ruch ze strony Netflixa by inwestować we własny 'content', dzięki temu stają się bardziej niezaleźni bo część produkcji mają na wyłączność i to też ściąga kolejnych klientów do nich. Ponoć kolejny ich serial, Sens8, jest także ciekawy, choć nie odnosi takich sukcesów pod względem fanów jak Narcos. Ja ostatnio po Wayward Pines jakoś nie mogę niczego znaleźć dla siebie. Za tydzie z ratunkiem idzie sezon 5 The Walking Dead, choć nie wiem czego się spodziewać po mega-słabym 4 sezonie. Jest jeszcze The Last Ship, oglądał to ktoś? Warto się za to zabrać?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kolejny serial wypuszczony - "Narcos" o Pablo Escobarze. Wciagnalem w poltora dnia. Kapitalny. Polecam. Serial robi furorę i jest o nim głośno wszędzie. Dobry ruch ze strony Netflixa by inwestować we własny 'content', dzięki temu stają się bardziej niezaleźni bo część produkcji mają na wyłączność i to też ściąga kolejnych klientów do nich. Ponoć kolejny ich serial, Sens8, jest także ciekawy, choć nie odnosi takich sukcesów pod względem fanów jak Narcos. Ja ostatnio po Wayward Pines jakoś nie mogę niczego znaleźć dla siebie. Za tydzie z ratunkiem idzie sezon 5 The Walking Dead, choć nie wiem czego się spodziewać po mega-słabym 4 sezonie. Jest jeszcze The Last Ship, oglądał to ktoś? Warto się za to zabrać? The walking dead miało już 5 sezonów teraz wejdzie 6 sezon ;-) Narcos też zacząłem oglądać i pewnie skończę jeszcze w weekend ;-)
|
|
|
|
|
|
|
The walking dead miało już 5 sezonów teraz wejdzie 6 sezon ;-) Chodzi o Netflix. Oni wypuszczają dany sezon kiedy w UK dopiero na płytkach wychodzi.  Stąd w przyszłą niedzielę sezon 5 trafia do flixa w US... a do sklepów w UK. Trochę trzeba kombinować bo różne tytuły są dostępne w zależności od krajowej wersji Netflixa, a mając abonament można w każdej chwili korzystać z któregokolwiek serwisu w zależności od IP. Jeśli ktoś już teraz korzysta z Netflixa to ta strona jest przydatna do zlokalizowania seriali/filmów: http://unogs.com/
|
|
|
|
|
|
|
Tak z ciekawości używa ktoś obecnie Netflixa?
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
sprawdziles to u siebie i dziala?
|
|
|
|
|
|
|
sprawdziles to u siebie i dziala? Pewnie, skaczesz sobie między regionami jak chcesz. Na stronie http://unogs.com/ wyszukujesz to co chcesz obejrzeć i wtedy korzystasz dzięki Getflix z danej wersji krajowej. Np. The Maze Runner czy Interstellar są dostępne tylko przez kanadyjski Netflix. Nowsze sezony jakiegoś serialu też nie wchodzą do wszystkich regionów jednocześnie. Jaki masz net? Stacjonarny ADSL2+ czy głównie mobilny?
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
ja z tego netflixa korzystam rzadko musze przyznac.
mamy jakis stacjonarny, ale jaki to nie wiem bo wynajmuje pokoj i wlasciciel to ogarnia.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|