|
|
stranger
|
|
stranger
Mam pytanie odnośnie www.interwetten.com [ affiliatesys.ads-tracking.com]. Czy to uczciwa firma i bez problemu wypłaci mi pieniądze. Pytam bo skorzystałem z ich promocji w której dostałem 30 euro gratis a teraz dorobiłem się 700. Grałem sure bety z BF, więc jesli mi nie wypłaca to sporo ryzykuję. Bardzo proszę o opinie.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Wyplaca na pewno. Ja korzystalem z promocji gdzie wplacalem 1000E i wyplacili mi bez problemow. Na mBanku mialem kase za 3 dni, na MB w niecala godzinke. Jesli chodzi o wyplaty to solidna firma. Nie zapomnij, ze pierwsza od nich wyplata musi isc na konto bankowe, dopiero pozniej mozesz na MB/Net czy inne cuda:) Pozdrawiam
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
nie kazdemu chca na mb wyplacic...mimo kilku wyplat na konto nie chca mi odblokowac mb :/ ma tez ktos tak?
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
nie kazdemu chca na mb wyplacic...mimo kilku wyplat na konto nie chca mi odblokowac mb :/ ma tez ktos tak? A nic Ci w mailu nie odpisali czemu nie chca zrobic wyplaty na MB? Ich support dziala bardzo sprawnie i dosc szybko odpisuja i to calkiem konkretnie:)
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
tak odpisali: ze wzgledow bezpieczenstwa... hmm jakich wzgledow? ze wplacilem 1000E na promocje przez mb i chce wyplacic? (wczesniej 3 wyplaty na konto juz byly i konto max zlimitowane).....
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Robia tak w przypadku, gdy podejrzewaja ze ktos gra surebety i na nich obraca bonusy. Wyplata na konto bankowe jest bardziej uciazliwa i zapobiega szybkiemu przemieszczaniu gotowki.
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Witam.Moze ktos wrzucic warunki obrotu bonusem 30%? Z gory thx
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
mi zablokowali wypłaty na moneybookers po uzyciu karty kredytowej. Na razie jest to nieodwracalne gdyż takie mają zasady bezpieczeństwa. Rozumiałbym to na miesiąc ale że na stałe, to mnie dziwi.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
mi zablokowali wypłaty na moneybookers po uzyciu karty kredytowej. Na razie jest to nieodwracalne gdyż takie mają zasady bezpieczeństwa. Rozumiałbym to na miesiąc ale że na stałe, to mnie dziwi. czyli mozesz tylko wyplacac na karte? bo ja wplacalem kiedys karta, a teraz z MB
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Maja jeszcze jakies promocje?
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Maja jeszcze jakies promocje? Aktualnie tylko w kasynie 100%
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Robia tak w przypadku, gdy podejrzewaja ze ktos gra surebety i na nich obraca bonusy. Wyplata na konto bankowe jest bardziej uciazliwa i zapobiega szybkiemu przemieszczaniu gotowki. A co ich do cholery obchodzi co kto gra? Przeciez obstawiajac zaklad u nich jest tylko 2 strony obstawiajacy i interwetten - co ich obchodzi ze gramy gdzies jeszcze - wystawili durne kursy to ich problem chyba - poza tym uwazajcie na surebety - POBIERAJA KASE JUZ ZA SAMA WPLATE KARTA NA KONTO - rzyg im w oko
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
wpłacać z moneybookers mogę, tylko wypłaty na konto bankowe.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wpłacać z moneybookers mogę, tylko wypłaty na konto bankowe. napisali ci tak w mailu? ja wyplacam na MB pisze it will be processed as soon as possible, ale od 12h nic sie nie dzieje, kasa dalej na konice, maila nie dostalem..?
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
wpłacać z moneybookers mogę, tylko wypłaty na konto bankowe. napisali ci tak w mailu? ja wyplacam na MB pisze it will be processed as soon as possible, ale od 12h nic sie nie dzieje, kasa dalej na konice, maila nie dostalem..? Pierwszwa wypłata musi zostac dokonana na konto bankowe, nastepne już bezproblemowo moga zostac zlecone przez moneybookers.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wpłacać z moneybookers mogę, tylko wypłaty na konto bankowe. napisali ci tak w mailu? ja wyplacam na MB pisze it will be processed as soon as possible, ale od 12h nic sie nie dzieje, kasa dalej na konice, maila nie dostalem..? Pierwszwa wypłata musi zostac dokonana na konto bankowe, nastepne już bezproblemowo moga zostac zlecone przez moneybookers. byla na konto juz cala wyplata, teraz wplacilem przez MB, wiec nie powinno byuc problemu..?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jednak mi sie pokrecilo, faktycznie 1wsza wyplata, wyslalem skan dowodu i jest ok.. tylko mam pytanie...czy musze cala kwote wyplacac na karte????? czy tyko czesc kase wystarczy ze wyplace na karte a reszte na MB? bo to bez sensu zebym calosc na konto przesylal Jak to wyglada u nich?
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
jeżeli wpłacałeś kartą to podejrzewam że musisz wypłacać na konto bankowe (nie robią zwrotów na kartę). Wcześniej korzystałem tylko z Moneybookers i było ok, ale raz z braku środków wpłaciłem kartą Visa. Od tej pory nawet w menu "payout" mam tylko opcję wypłaty na konto bankowe. Z moneybookers mogę tylko wpłacać.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
No wlasnie okazalo sie ze niewplacalem kartą, tylko moneybookers peirwszy raz wczoraj. Napisali ze peirwsza wplata musi isc na konto bankowe...i nei wiem czy cala kwota czy wystarczy tylko jakas czesc? a reszta na MB? wie ktos,>?
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
wystarczy jakąś część, zdaje się że chodzi im o uwiarygodnienie konta.
A karta radzę nie wpłacać cholernie żałuję że straciłem możliwoścć wypłaty na Moneybookers.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|