|
|
veteran
|
|
veteran
Witam, mam pytanie odnośnie platformy forexowej www.plus500.com [ plus500.com], wpłacał/wypłacał ktoś stamtąd, są wiarygodni, swego czasu były jakieś problemy z licencją, etc, ale wszystko się chyba już wyjaśniło, nie mówię tu o jakiś sporych kwotach, ot platforma do startu/nauki gry na forexsie. byłbym wdzięczny za wszelkie opinie, pozdrawiam dodam jeszcze ze po tygodniu grania wypłaciłem 700 i po 4 dniach doszla, teraz czekam... ...i doszła wyplata?
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Maja dzwignie 1:50 strasznie nie typowo 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Witam! Jeżeli jest ktoś zainteresowany strategią automatyczną na platformę mt4 piszcie [email protected]. Masz strategię manualna i nie masz czasu jej stosować lub opierasz handel na wskazniku - może automat rozwiąże Twój problem. Piszcie i pytajcie . ..... to już ponad 10 lat jak startowalem w temacie Forexu na tym forum.  Pozdrawiam!
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Witam napisałem tutaj, ale usunięto wpis - podajcie gdzie mogę to uczynic - broker forexowy o którym pisałem wymaga kilku zadań by otrzymać 50 $ jest to polubienie na facebboku na gogle+ oraz podanie linku ich do facebooka na jakims forum związanym z forexem - wówczas daja za free 50$ z których to pieniędzy wygrana można sobie wyplacic - wiec proszę o info czy na tym forum mogę wklic gdzies ten link do ich facebboka ???
|
|
|
Link skopiowany do schowka