"Kontaktujemy się z Tobą w sprawie zakładu o numerze ref. ___________ postawionym po kursie 2.675 na (0-0) - Powyżej 0.5 (1. połowa - Azjatycka suma goli Kawasaki Frontale v Gamba Osaka). Zauważyliśmy, że to spotkanie zostało wymienione nieprawidłowo i w związku z tym, zgodnie z naszymi zasadami, selekcja ta została anulowana.
Przepraszamy za wszelkie niedogodności z tym związane.
Pozdrawiamy, Zespół bet365"
dokładnie to samo mnie dziś spotkało tyle że miałem over 2.5 w meczu, pisałem o tym pare postów wcześniej
ja akurat się cieszę z tego powodu bo mi zwrócili 2 stówki a skończyło się 0-2
Koniec przerwy i zaczyna się druga połowa. Miłych wrażeń!
W poprzednich 45 minutach byliśmy świadkami raczej nudnej gry, prawie bez żadnych sytuacji bramkowych i ekscytujących momentów po obu stronach boiska. Goście zdominowali tą połowę, wyglądali na bardziej niebezpiecznych w ataku. Gospodarze próbują pokonać obronę rywala stosując głównie kontrataki. Goście próbują utrzymywać przewagę poprzez grę kombinacyjną.
"Kontaktujemy się z Tobą w sprawie zakładu o numerze ref. ___________ postawionym po kursie 2.675 na (0-0) - Powyżej 0.5 (1. połowa - Azjatycka suma goli Kawasaki Frontale v Gamba Osaka). Zauważyliśmy, że to spotkanie zostało wymienione nieprawidłowo i w związku z tym, zgodnie z naszymi zasadami, selekcja ta została anulowana.
Przepraszamy za wszelkie niedogodności z tym związane.
Pozdrawiamy, Zespół bet365"
dokładnie to samo mnie dziś spotkało tyle że miałem over 2.5 w meczu, pisałem o tym pare postów wcześniej
ja akurat się cieszę z tego powodu bo mi zwrócili 2 stówki a skończyło się 0-2
Ja się zapytałem. I takie info otrzymałem:
"Okazało się że Gamba Osaka była gospodarzem. Więc wszystkie kursy i zakłady były błędnie przygotowne."