|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Grzyb co odjebał hahaha brak słów
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ufffffff grzyb wypierdalaj! kolejny mecz wolny od tego lebiegi
|
|
|
|
|
specjalista
|
|
specjalista
Gergamel dziś ładnie upolował w sieci.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ufffffff grzyb wypierdalaj! kolejny mecz wolny od tego lebiegi to co powiesz o tym osle frankowskim co odjebal przy wybiciu pilki
|
|
|
|
|
Smakosz jedzenia i alko
|
|
Smakosz jedzenia i alko
o to...to... 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ufffffff grzyb wypierdalaj! kolejny mecz wolny od tego lebiegi to co powiesz o tym osle frankowskim co odjebal przy wybiciu pilki obaj siebie warci sa, i mam nadzieje ze w koncu znikna a oprocz tego mecz super, zupelnie sie nie spodziewalem
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Francuzi co nastrzelali to szok, ale górnik to co zrobił to szok (nie wierze się nie podłożyli te osły z Gliwic)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
trzy razy zero zero u zabek przypadek ? nie sadze 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja pierdole, wychodzę z domu przy stanie 1-2. Wracam i kurwa oczom nie wierzę. Ile Górnik oddał celnych strzałów 5? Toż to kurwa mega przewał. Ślązacy ustawieni pod stołem? Piłkarski poker cały czas w modzie. Jak ktoś wierzy w czystość sportu to musi być naiwnym idiotą. Na miejsce fryzjera zawsze przyjdzie następny, może jakiś kurwa hydraulik. Świetnie że pozbyłem się jarania tymi rozgrywkami bo łatwiej mi przyjąć to co się dzieje. Już mnie kurwa nic nie zaskoczy. Pozdro dla ludzi nabijających kabzę tym oszustom i złodziejom. Gdzie kurwa honor? Sport umiera...
|
|
|
|
|
Smakosz jedzenia i alko
|
|
Smakosz jedzenia i alko
Ja pierdole, wychodzę z domu przy stanie 1-2. Wracam i kurwa oczom nie wierzę. Ile Górnik oddał celnych strzałów 5? Toż to kurwa mega przewał. Ślązacy ustawieni pod stołem? Piłkarski poker cały czas w modzie. Jak ktoś wierzy w czystość sportu to musi być naiwnym idiotą. Na miejsce fryzjera zawsze przyjdzie następny, może jakiś kurwa hydraulik. Świetnie że pozbyłem się jarania tymi rozgrywkami bo łatwiej mi przyjąć to co się dzieje. Już mnie kurwa nic nie zaskoczy. Pozdro dla ludzi nabijających kabzę tym oszustom i złodziejom. Gdzie kurwa honor? Sport umiera... czy aby na pewno ? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja pierdole, wychodzę z domu przy stanie 1-2. Wracam i kurwa oczom nie wierzę. Ile Górnik oddał celnych strzałów 5? Toż to kurwa mega przewał. Ślązacy ustawieni pod stołem? Piłkarski poker cały czas w modzie. Jak ktoś wierzy w czystość sportu to musi być naiwnym idiotą. Na miejsce fryzjera zawsze przyjdzie następny, może jakiś kurwa hydraulik. Świetnie że pozbyłem się jarania tymi rozgrywkami bo łatwiej mi przyjąć to co się dzieje. Już mnie kurwa nic nie zaskoczy. Pozdro dla ludzi nabijających kabzę tym oszustom i złodziejom. Gdzie kurwa honor? Sport umiera... czy aby na pewno ?  Aby, aby! Nie oczekuję rzeszy wierzących. Z reszta po chuj się tłumaczyć.
|
|
|
|
|
Smakosz jedzenia i alko
|
|
Smakosz jedzenia i alko
Ja pierdole, wychodzę z domu przy stanie 1-2. Wracam i kurwa oczom nie wierzę. Ile Górnik oddał celnych strzałów 5? Toż to kurwa mega przewał. Ślązacy ustawieni pod stołem? Piłkarski poker cały czas w modzie. Jak ktoś wierzy w czystość sportu to musi być naiwnym idiotą. Na miejsce fryzjera zawsze przyjdzie następny, może jakiś kurwa hydraulik. Świetnie że pozbyłem się jarania tymi rozgrywkami bo łatwiej mi przyjąć to co się dzieje. Już mnie kurwa nic nie zaskoczy. Pozdro dla ludzi nabijających kabzę tym oszustom i złodziejom. Gdzie kurwa honor? Sport umiera... czy aby na pewno ?  Aby, aby! Nie oczekuję rzeszy wierzących. Z reszta po chuj się tłumaczyć. racja..po chuj
|
|
|
|
|
Typer Dnia
|
|
Typer Dnia
Legia Cracovia Bordo Genk aw Sevilla Real u3,5 
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
coz za wynik sensacyjny w zabrzu, zdecydowany lider baty od czerwonej latarni tej elitarnej ligi 
|
|
|
|
|
Typer Dnia
|
|
Typer Dnia
coz za wynik sensacyjny w zabrzu, zdecydowany lider baty od czerwonej latarni tej elitarnej ligi  Piast tankuje przed przerwa zimowa 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
coz za wynik sensacyjny w zabrzu, zdecydowany lider baty od czerwonej latarni tej elitarnej ligi  Ładziak, jestem pod wrażeniem. W meczu na szczycie jebneliście na wyjeździe 2:0 Grom Rózaniec. Macie zatem szanse awansować do 4 ligi. A w 4 lidze to już same poważne zespoły m.i. Powiślak Końskowola, Lutnia Piszczac, czy choćby Kryształ Werbkowice. A Ty nagminnie na coś narzekasz w tej polskiej lidze.. Zacznij wreszcie obrabiać Swoje pole i jak Ci wszystko będzie pięknie rosło, to wtedy narzekaj na pole sąsiada. Wiem, że to trudno bo to tylko Polska, ale wreszcie kiedyś spróbuj.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|