Skandal w PSG. Francuski klub przyznał się, że autografy piłkarzy, widniejące na pamiątkowych kartach, oferowanych kibicom, były... podrabiane. O sprawie poinformował media Brazylijczyk David Luiz, który zorientował się, że na karcie nie widnieje jego odręczny podpis. Włodarze PSG podkreślili, że pracownicy klubu kopiowali autografy w trosce o zawodników, by ci - po forsownych treningach i meczach - nie musieli jeszcze poświęcać czasu na podpisywanie tysięcy pamiątek.
fajny sposób na zarabianie kasy, tylko jest to bardzo nie uczciwe w stosunku do tych co kupili autograf za 50 Euro, który w rzeczywistości jest wart 0 Euro
spocone z chujowym makijażem kobiety ,prostackie zabawy
bieda aż piszczy ale kredyt trzeba brać żeby ciotka Grażyna nie obgadała na fejsie
wiekszość gości to znajomi starych a nie młodych itd
ale jak ktoś lubi to może nawet dymać kozy
A co bys chcial? Bal przy walcach w hotelowych salach?
Takie polskie obyczaje, wiesniacko ma byc a 90% ludu ze wsi mimo, ze w miastach mieszkaja.
Na kazdym weselu znajdziesz zgraje starych pierdzieli, z rodziny blizszej lub dalszej panstwa mlodych, zazwyczaj wlasnie ze wsi, najebani w trzy dupy po godzinie od rozpoczecia, spoceni, wywijaja na parkiecie przy bialym misiu, chamsko zarywaja i oblapiaja mlode panienki a ich stare grube kobyly siedza przy stolach i tylko krzywo sie gapia.
Ja też nie lubię wesel. Na moim weselu zespołowi muzycznemu zabroniłem grania muzyki DP i też się ludzie super bawili od młodych po starszych. Chciałem też zabronić tych głupich konkursów weselnych ale po namowach mojej zony ograniczyliśmy je do minimum.(dwóch) Na koniec wesela nikt nie leżał zarzygany i wszyscy kulturalnie się rozeszli. Można? Jednak można
Ja też nie lubię wesel. Na moim weselu zespołowi muzycznemu zabroniłem grania muzyki DP i też się ludzie super bawili od młodych po starszych. Chciałem też zabronić tych głupich konkursów weselnych ale po namowach mojej zony ograniczyliśmy je do minimum.(dwóch) Na koniec wesela nikt nie leżał zarzygany i wszyscy kulturalnie się rozeszli. Można? Jednak można
To przez disco polo i konkursy weselne ludzie leżą zarzygani?
To przez disco polo i konkursy weselne ludzie leżą zarzygani?