Taaa.. też widziałem te komentarze na onetach, interiach itp.
Też uważam Szpilkę za niezbyt lotnego umysłowo. Typowy prosty kibol, który jara się kumplami siedzącymi w pierdlu. Nie moja bajka. Jednak mu kibicowałem bo jest Polakiem. A to co tam ludzie wypisują... hejt nieprawdopodobny. Trollownia, która przekracza wszelkie granice jakiegokolwiek smaku.
Zresztą tam tak jest zawsze. Powoływanie się na komentarze z takich stron to strzał w kolano.
jestes powazny ? szpilka zapracowal sobie na ten hejt, jest burakiem i kozakiem w necie. dla takich jak on nie ma miejsca w polsce
Ladnym trzeba bym zje.bem zeby krytykowac Szpile za to co pokazal w ringu.Z reszta wystarczy zobaczyc z kim walczyl na takim etapie kariery.To nie jest ruchanie rekordow na nalesnikach,a wybieranie dobrych rywali,nawet Kliczko takich nie mieli przeciwnikow na poczatku.Pokazal serce i wyjebane mam czy jest patusem czy prymusem a tymbardziej co napisaly na onecie janusze wespol z grazynkami
napisz mu to na jakims fejsie, i podaj mu swoj adres, pot ci bedzie jajami splywal
Serio Szpilka jak mu się napisze na jakimś fejsie miejscówkę to wpada żeby nalać jakiegoś anonima? Widziałem jednego takiego na youtube z Rzeszowa co z każdym o każdej godzinie aż się lekami zatruł prawie na śmierć. Mam nadzieję że chociaż Szpilka z lekami uważa i wie że jak pisze 3 x dziennie po 2 tabletki to nie znaczy że trzeba ich wypić 12. No ale od czego w dzisiejszych czasach jest kalkulator w smartphonie.
Ladnym trzeba bym zje.bem zeby krytykowac Szpile za to co pokazal w ringu.Z reszta wystarczy zobaczyc z kim walczyl na takim etapie kariery.To nie jest ruchanie rekordow na nalesnikach,a wybieranie dobrych rywali,nawet Kliczko takich nie mieli przeciwnikow na poczatku.Pokazal serce i wyjebane mam czy jest patusem czy prymusem a tymbardziej co napisaly na onecie janusze wespol z grazynkami
Trzeba krytykować bo nic nie pokazał. Przez 9 rund nie zadał 0 ( słownie ZERO !!) celnych mocnych ciosów. Zresztą on nigdy nie miał ciosu. Po drugie znów wyszła jego szklana szczenna. Pierwszy mocny bum i ojom. Taktycznie też jest słaby. Pokazał to co zawsze, czyli serce do walki, że idzie do przodu, że nie unika konfrontacji. Ale nie pokazał nic, co by mogło go predysponować na przyszłość na sukcesy. Do tego jest dosyć surowy technicznie, bo widać braki gdzie powinien boksować amatorsko. A ring to nie ustawki kiboli w lesie. Dla mnie Szpilka jest tylko pozerem, mocny w gębie ale na ringu ma wielkie braki, za wielkie aby zrobić karierę. Jeszcze może dostanie z 1 dwie szanse a potem skończy na Wojak BN.
Hughie Fury by Decision or Technical Decision @2.3 Andre Ward by KO TKO or Disqualification @3.1 Luke Campbell by Decision or Technical Decision @3 Kell Brook Round 7-12 @3.25