|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
ogolnie napisalem, mam na takie pizdy wyjebane, i nie chcialbym bym byc takim dziadem jak ty, wybacz szczerosc  A ja mam wyjebane na tych śmiesznych Polskich grajków, mam w dupie co oni wygrają w tym turnieju, nie jest to w żąden sposób istotne dla Polski, a Cebulaki się podniecają jak by było czym jakąś niszową dyscypliną, to czy Polska wygra czy przegra niczego nie zmienia nieudaczniku w twoim nędznym życiu więc się tak nie podniecaj, po za tym korzyści dla kraju też nie ma żadnych, pseudo patrioci którzy myślą że kibicując jakiejs gównianej drużynie która de facto spełniają swój patriotyczny obowiązek, myślę że nawet sami szczypiorniści mniej się tym przejmują niż nie kótrzy durnie przed telewizorami.  o qrwa co za pacjent ja prd
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
ogolnie napisalem, mam na takie pizdy wyjebane, i nie chcialbym bym byc takim dziadem jak ty, wybacz szczerosc  A ja mam wyjebane na tych śmiesznych Polskich grajków, mam w dupie co oni wygrają w tym turnieju, nie jest to w żąden sposób istotne dla Polski, a Cebulaki się podniecają jak by było czym jakąś niszową dyscypliną, to czy Polska wygra czy przegra niczego nie zmienia nieudaczniku w twoim nędznym życiu więc się tak nie podniecaj, po za tym korzyści dla kraju też nie ma żadnych, pseudo patrioci którzy myślą że kibicując jakiejs gównianej drużynie która de facto spełniają swój patriotyczny obowiązek, myślę że nawet sami szczypiorniści mniej się tym przejmują niż nie kótrzy durnie przed telewizorami. Najdluzsze zdanie w historii QC  Ale wypierdalac juz naprawde mozesz 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
mafia bałkańska jak zwykle poustawiała wszystkie klocki jak trzeba by kurs był wysoki
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
ogolnie napisalem, mam na takie pizdy wyjebane, i nie chcialbym bym byc takim dziadem jak ty, wybacz szczerosc  A ja mam wyjebane na tych śmiesznych Polskich grajków, mam w dupie co oni wygrają w tym turnieju, nie jest to w żąden sposób istotne dla Polski, a Cebulaki się podniecają jak by było czym jakąś niszową dyscypliną, to czy Polska wygra czy przegra niczego nie zmienia nieudaczniku w twoim nędznym życiu więc się tak nie podniecaj, po za tym korzyści dla kraju też nie ma żadnych, pseudo patrioci którzy myślą że kibicując jakiejs gównianej drużynie która de facto spełniają swój patriotyczny obowiązek, myślę że nawet sami szczypiorniści mniej się tym przejmują niż nie kótrzy durnie przed telewizorami.  tak samo zem zareagowal, tacy ludzie to ból tego narodu, pisze to ze smutkiem i zalem
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
w komentarzach eksperci jednoglosnie podkreslaja, ze to niemozliwe. Sonda pokazuje 90% przekonanie o awansie
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
Komentatorzy w 58.25' przyjęli do wiadomości, że się jednak nie uda...
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Jeszcze nigdy w historii mecz.pl Quasi w dziale pilka reczna nie mial takiego oblezenia  o 3:30 sie przerzuca hejterzy na tenis  dlaczego sam nie wierze w radwanska bo jej szczerze nie lubie nie trawie pamietam ich pyche pewnosc siebie i wiem ze sie nic nie zmienila jak wygra z serena to bedzie najwiekszy sukces w karierze bo mastersa nie licze tak samo nie trawie lewandowskiego a bardziej jego zony za podejscie do zycia szanuje sukcesy ale charakterow nie nawidze
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Przydalby sie popkorn teraz bo szukuje sie ciekawe studio i wywiady po meczu.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nie wiem ile dokładnie ale na win Cro ponad 10 płacili bardzo bardzo grubo, szokda bo miałem przez chwilkę taką zajawkę ze nas tyle pojadą ale z drugiej strony myślę: nie kurwa nie może być aż tyle i zagram max win 10 pkt. A teraz żałuje bo grubo by mogło być
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ogolnie napisalem, mam na takie pizdy wyjebane, i nie chcialbym bym byc takim dziadem jak ty, wybacz szczerosc  A ja mam wyjebane na tych śmiesznych Polskich grajków, mam w dupie co oni wygrają w tym turnieju, nie jest to w żąden sposób istotne dla Polski, a Cebulaki się podniecają jak by było czym jakąś niszową dyscypliną, to czy Polska wygra czy przegra niczego nie zmienia nieudaczniku w twoim nędznym życiu więc się tak nie podniecaj, po za tym korzyści dla kraju też nie ma żadnych, pseudo patrioci którzy myślą że kibicując jakiejs gównianej drużynie która de facto spełniają swój patriotyczny obowiązek, myślę że nawet sami szczypiorniści mniej się tym przejmują niż nie kótrzy durnie przed telewizorami.  tak samo zem zareagowal, tacy ludzie to ból tego narodu, pisze to ze smutkiem i zalem Ale z was naiwne barany, ręce opadają, wszystko można wcisnać jak dzieciom.
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
nawet Lewy i Anja dostała 
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
nawet Lewy i Anja dostała  nie czaisz calosci wypowiedzi ??
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
Co tam Fechu, Radwańską ciśniesz? Nie. I co najgorsze nie obejrzę nawet bo o 5 pobudka i wyjazd do Trójmiasta 
|
|
|
|
|
Krecik
|
|
Krecik
Chorwacja wygra przedziałem 13-16 @13  I Francja za burtą  Aker, czekam na odpowiedź aktualizującą 
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
Jeszcze nigdy w historii mecz.pl Quasi w dziale pilka reczna nie mial takiego oblezenia  o 3:30 sie przerzuca hejterzy na tenis  dlaczego sam nie wierze w radwanska bo jej szczerze nie lubie nie trawie pamietam ich pyche pewnosc siebie i wiem ze sie nic nie zmienila jak wygra z serena to bedzie najwiekszy sukces w karierze bo mastersa nie licze tak samo nie trawie lewandowskiego a bardziej jego zony za podejscie do zycia szanuje sukcesy ale charakterow nie nawidze a lubisz Wojtka Kowalczyka ?
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Jurecki jak zbity pies.Pierwszy raz go takiego widze 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
... teraz tylko pozostało załować ze taki dobry bet Ci co grali nie zagrali grubiej na Chorwatów 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
tera czas na analizy w studio 
|
|
|
|
|
Zuzia Róża
|
|
Zuzia Róża
Hiszpan co zjebal na moje -2.5. ja jebie.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ogolnie napisalem, mam na takie pizdy wyjebane, i nie chcialbym bym byc takim dziadem jak ty, wybacz szczerosc  A ja mam wyjebane na tych śmiesznych Polskich grajków, mam w dupie co oni wygrają w tym turnieju, nie jest to w żąden sposób istotne dla Polski, a Cebulaki się podniecają jak by było czym jakąś niszową dyscypliną, to czy Polska wygra czy przegra niczego nie zmienia nieudaczniku w twoim nędznym życiu więc się tak nie podniecaj, po za tym korzyści dla kraju też nie ma żadnych, pseudo patrioci którzy myślą że kibicując jakiejs gównianej drużynie która de facto spełniają swój patriotyczny obowiązek, myślę że nawet sami szczypiorniści mniej się tym przejmują niż nie kótrzy durnie przed telewizorami.  tak samo zem zareagowal, tacy ludzie to ból tego narodu, pisze to ze smutkiem i zalem uwierz mi żę wielu z tych którym tak kibicujesz ma na Ciebie ( czyli kibica) bardziej wyjebane niż Ci się wydaje, myślisz że oni grają dla Ciebie czy dla Polski, naiwny jesteś, może niektórzy z nich tak, to samo jest w innym sporcie, Radwańska to pewnie też dumnie reprezentuje Polskę, jak tak myślisz to jesteś po poprostu głupi.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|