|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
Witam szanowne zgromadzenie  Nius dnia jest taki że okazało że tatą zostanę  Pochwalić mogłem już wcześniej, ale aby nie zapeszać to trzeba było trochę poczekać  Zdrowia dla małżonki/dziewczyny/narzeczonej! A pogratulujemy już "po" 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Zazwyczaj nie ingeruję ale ... aker czy Ty czytasz uważnie? Skąd to "też" odnośnie zachowania Fecha, tym bardziej, że nie jesteś tutaj jak sądzę (i jak jestem pewien) od wczoraj to Fecha choć trochę mam nadzieję znasz. W żadnej z ww. wypowiedzi Fecha nie widać, ba nie można nawet wnioskować, że traktuje swoją żonę jak Twój wujek, co do Twojego wujka się nie wypowiadam, gdyż temat dewiacji emocjonalnych znajduje się w To i Owo pd. "Polityka". Z wypowiedzi, lekko nawet ironicznych Facha można wyczytać jedynie, że Jego Żona (celowo z dużej) ma tak duży komfort i swobodę, że konto nie jest Jej potrzebne, bo Fech nawet w tym technicznym aspekcie - przekazania, pobrania (po prostu przeniesienia posiadania pieniądza jako środka płatniczego) wyręcza żoną (w żadnej mierze nie ma tu nawet mowy o zmianie własności tego środka płatniczego, gdyż od pierwotnego wejścia w stan posiadania tejże rzeczy jest ona własnością wspólną solidarnie - Fecha i Żony Fecha). Na zdrowie.  i tu odpowiem krótko: na tyle nie znam Fecha żebym mógł to wykluczyć. Nie znam go osobiście a tutaj na forum można pisać wiele rzeczy które z rzeczywistością nie moją za wiele wspólnego co oczywiście nie znaczy że Żona Fecha jest kurą domową.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Witam szanowne zgromadzenie  Nius dnia jest taki że okazało że tatą zostanę  Pochwalić mogłem już wcześniej, ale aby nie zapeszać to trzeba było trochę poczekać  gratki  wiesz już który tydzień?
|
|
|
|
|
Ekstraklasa Typer
|
|
Ekstraklasa Typer
Witam szanowne zgromadzenie  Nius dnia jest taki że okazało że tatą zostanę  Pochwalić mogłem już wcześniej, ale aby nie zapeszać to trzeba było trochę poczekać  Gratulacje  Jak już się urodzi to.wspólne konto z żoną bedziesz musiał założyć 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
do brata jadę jutro do Hull i bagażnik wyładowany polskimi specjałami i boję się że mnie mogą nie puścić na granicy bo tyle tego dobrego 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
w Feye do ht @1.975
7800.00 dokładam @3,400 2500.00
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
w Feye do ht @1.975
7800.00 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
w Feye do ht @1.975
7800.00 dokładam @3,400 2500.00  uffffffffffffffffff
|
|
|
|
|
Ekstraklasa Typer
|
|
Ekstraklasa Typer
do brata jadę jutro do Hull i bagażnik wyładowany polskimi specjałami i boję się że mnie mogą nie puścić na granicy bo tyle tego dobrego  Dasz celnikom po słoiku bigosu i będzie gicio 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Witam szanowne zgromadzenie  Nius dnia jest taki że okazało że tatą zostanę  Pochwalić mogłem już wcześniej, ale aby nie zapeszać to trzeba było trochę poczekać  Zdrowia dla małżonki/dziewczyny/narzeczonej! A pogratulujemy już "po"  żony fechu dzięki wszystkim p.s żona chyba zaczyna robić "nowe porządki" w domu i chyba będę miał z lekka przejebane, ale cóż takie życie
|
|
|
|
|
Ekstraklasa Typer
|
|
Ekstraklasa Typer
BKS  Psychika wysylala już sms-a do kupy o bliskim spotkaniu 3 stopnia w majtkach? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
do brata jadę jutro do Hull i bagażnik wyładowany polskimi specjałami i boję się że mnie mogą nie puścić na granicy bo tyle tego dobrego  Dasz celnikom po słoiku bigosu i będzie gicio  takich to nie wiozę specjałów  ale z tym bigosem to może być niezły pomysł 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
BKS  Psychika wysylala już sms-a do kupy o bliskim spotkaniu 3 stopnia w majtkach?  no... grubo było 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Witam szanowne zgromadzenie  Nius dnia jest taki że okazało że tatą zostanę  Pochwalić mogłem już wcześniej, ale aby nie zapeszać to trzeba było trochę poczekać  gratki  wiesz już który tydzień? aker już trzeci miesiąc
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
To ja piszę Żona Fecha z konta męża.
Chciałam powiedzieć, że mój mężuś traktuje mnie dobrze, tak jak napisał uzupełnia kopertę na bieżąco i to nie banknotami z Mieszkiem I, a Kazimierzem Wielkim. Od czasu do czasu zasili ją nawet Królem Jagiełło, banknotu 200 zł przyznaję nigdy nie wsadził więc nie wiem nawet kto na nim widnieje. Wybaczcie.
Dzieci mąż traktuje dobrze, opiekuje się nimi, dba o bezpieczeństwo, słowem-kocha jak swoje, chociaż nie wie, że nie są jego.
Ja sama otrzymuję trochę grosza ekstra na swoje wydatki. Takie tam pierdoły jak solarium, tipsy i takie takie. Kurą domową nie jestem bo gotować nie umiem. Mąż kupuje jedzenie na mieście i odgrzewamy obiad w domu. Czasem jakieś KFC czy McDonald bo to zdrowe dla dzieci.
Mój mąż to dobry chłop, kocham go, a on kocha mnie. Proszę nie insynuować, że jest jak wujek jakiegoś akera. To obraźliwe dla niego jak i dla mnie samej.
Dziękuję, oddaję komputer mężowi.
Pozdrawiam.
Żona Fecha.
|
|
|
|
|
Io sono Interista
|
|
Io sono Interista
Witam szanowne zgromadzenie  Nius dnia jest taki że okazało że tatą zostanę  Pochwalić mogłem już wcześniej, ale aby nie zapeszać to trzeba było trochę poczekać  
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Witam szanowne zgromadzenie  Nius dnia jest taki że okazało że tatą zostanę  Pochwalić mogłem już wcześniej, ale aby nie zapeszać to trzeba było trochę poczekać  
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
do brata jadę jutro do Hull i bagażnik wyładowany polskimi specjałami i boję się że mnie mogą nie puścić na granicy bo tyle tego dobrego  Dasz celnikom po słoiku bigosu i będzie gicio  I uważaj żeby ci imigrant jakiś do auta nie wskoczył na Krzysia.
|
|
|
|
|
Io sono Interista
|
|
Io sono Interista
Żona fecha na forum, aż żal, że Pacyfek nic nie zajodłował...
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
|
|
|