Chciałam powiedzieć, że mój mężuś traktuje mnie dobrze, tak jak napisał uzupełnia kopertę na bieżąco i to nie banknotami z Mieszkiem I, a Kazimierzem Wielkim. Od czasu do czasu zasili ją nawet Królem Jagiełło, banknotu 200 zł przyznaję nigdy nie wsadził więc nie wiem nawet kto na nim widnieje. Wybaczcie.
Dzieci mąż traktuje dobrze, opiekuje się nimi, dba o bezpieczeństwo, słowem-kocha jak swoje, chociaż nie wie, że nie są jego.
Ja sama otrzymuję trochę grosza ekstra na swoje wydatki. Takie tam pierdoły jak solarium, tipsy i takie takie. Kurą domową nie jestem bo gotować nie umiem. Mąż kupuje jedzenie na mieście i odgrzewamy obiad w domu. Czasem jakieś KFC czy McDonald bo to zdrowe dla dzieci.
Mój mąż to dobry chłop, kocham go, a on kocha mnie. Proszę nie insynuować, że jest jak wujek jakiegoś akera. To obraźliwe dla niego jak i dla mnie samej.
do brata jadę jutro do Hull i bagażnik wyładowany polskimi specjałami i boję się że mnie mogą nie puścić na granicy bo tyle tego dobrego
Dasz celnikom po słoiku bigosu i będzie gicio
I uważaj żeby ci imigrant jakiś do auta nie wskoczył na Krzysia.
spoko jadę do Dunkierki a nie do Calais (tam ponoć tych ciapowatych więcej) a jak im powiem że mam pół bagażniku wódki to raczej ze mną i tak nie pojedzie (bo ponoć muzułmanie nie mogą przebywać w bliskim sąsiedztwie alkoholu)
Fechu przeproś Żonę z mojej strony jeżeli poczuła się urażona przykładem mojego wujka
Resumując teraz już jestem spokojny że Twoja żona nie jest przez Ciebie ubezwłasnowolniona
Nie gniewam się, każdy ma prawo błądzić... Najważniejsze, że sprawa została wyjaśniona, a tymczasem przepraszam, ale muszę zrobić mężowi tajski masaż gdyż po długiej podróży służbowej ma prawo czuć się zmęczony. I robię to z przyjemnością! No!
Tak się zapytam ty co w Anglii obecnie: jak tam obecnie z rynkiem pracy w Anglii? Opłaca się coś tam szukać czy nie bardzo? Ja od ośmiu lat w NL siedzę i od dłuższego czasu nie podoba mi się tutaj i chciałbym coś zmienić. Branża techniczna (mechanika i budowa maszyn).
Tak się zapytam ty co w Anglii obecnie: jak tam obecnie z rynkiem pracy w Anglii? Opłaca się coś tam szukać czy nie bardzo? Ja od ośmiu lat w NL siedzę i od dłuższego czasu nie podoba mi się tutaj i chciałbym coś zmienić. Branża techniczna (mechanika i budowa maszyn).