|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
bo nie moge znalezc tego, nawet nie widze jaki status ma moje konto :/ Ja też nie widzę. Do tego chuje podnieśli opłatę za wypłaty na konto do 3.95 ojro z 2.95  a co w tym dziwnego. Pisiaki u wladzy to podniesli, tak samo jak dolar i euro poszlo w gore
|
|
|
|
|
PLAYOFF WINNER
|
|
PLAYOFF WINNER
O co chodzi? Jestem VIP'em i mnie skasowali za wyplate z bankomatu. WTF?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Mocno niepokojace sa ich problemy techniczne. Strona coraz czesciej nie dziala na wielu IP. DO tego konta zablokowane i nie przyjmuje poprawnie wpisanego hasla. Ciekawe jak szybko otrzymam odp od supportu ale po wielu latach uzytkowania skrill/wczesniej moneybookers ja osobiscie wlasnie zalozylem konto w Neteller i zamierzam sie przeniesc.
|
|
|
|
|
Marat Safin 
|
|
Marat Safin 
Ale przecież Neteller a Skrill to ten sam właściciel jak się nie mylę. A jaka jest różnica w opłatach na netellera i skrill obecnie?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a netteler tez posiada karte bankomatowa?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
torres, tak:
Karta Net+ Prepaid MasterCard® jest podłączona do salda Twojego rachunku NETELLER. Aby doładować kartę, wystarczy wpłacić pieniądze na rachunek NETELLER. Błyskawiczne wypłaty w bankomatach na całym świecie Może być używana wszędzie tam, gdzie są akceptowane karty MasterCard Bez opłat miesięcznych lub opłat za brak aktywności
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
torres, tak:
Karta Net+ Prepaid MasterCard® jest podłączona do salda Twojego rachunku NETELLER. Aby doładować kartę, wystarczy wpłacić pieniądze na rachunek NETELLER. Błyskawiczne wypłaty w bankomatach na całym świecie Może być używana wszędzie tam, gdzie są akceptowane karty MasterCard Bez opłat miesięcznych lub opłat za brak aktywności a ile kosztuje wydanie takiej karty?
|
|
|
|
|
PLAYOFF WINNER
|
|
PLAYOFF WINNER
I ile kosztuje wyplata z bankomatu?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
o co chodzi z tym resetowaniem hasla bo dzis i mnie to spotkalo? dalem zresetuj ale i tak nie idzie zmienic bo jakis internal error. Trzeba to resetowac czy przeczekac?
|
|
|
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Też dziś rano zostałem poproszony o zmianę hasła, musiałem skorzystać z opcji "zapomniałem hasła", dostałem link weryfikacyjny, zmieniłem hasło i działa. Robiłem to na stałym łączu, sprawdzałem na telefonie i też działa bez problemów.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Też dziś rano zostałem poproszony o zmianę hasła, musiałem skorzystać z opcji "zapomniałem hasła", dostałem link weryfikacyjny, zmieniłem hasło i działa. Robiłem to na stałym łączu, sprawdzałem na telefonie i też działa bez problemów. no linka do zmiany dostałem, tyle ze nie dziala . Dziwne bo wszyscy tu pisza o problemach od kilku tygodni a mnie dopiero dzis to spotkalo, wczesniej bylo wszystko OK. Ciekawe z czego to wynika.
|
|
|
|
|
#1 WorldSpeedway
|
|
#1 WorldSpeedway
Ja po tej sobotniej zmianie hasła odpukać codziennie loguję się bez problemów 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Sprawe zglosilem mailem, ale postanowilem zadzwonic tez na polski numer, a tu gosc do mnie po angielsku nawija  no ale dobra, dogadalismy sie, gosc zarzadal ponownie wyslania skanow (mimo ze wysylalem je juz 10 lat temu) w celu manualnego resetu hasla. Na pytanie dlaczego konto zostalo zablokowane dostalem info ze dawno nie zmienialem hasla  Nie wiem co tam sie dzieje
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wcale bym się nie zdziwił, jakby te ostatnie problemy i konieczności zmiany haseł były wywołane jakimś skomasowanym hakerskim atakiem. Na forach ludzie piszą, że poginęły im pieniądze (poszły na rosyjskie maile), a potem skrill pozwracał im kasę.
|
|
|
|
|
PLAYOFF WINNER
|
|
PLAYOFF WINNER
Wcale bym się nie zdziwił, jakby te ostatnie problemy i konieczności zmiany haseł były wywołane jakimś skomasowanym hakerskim atakiem. Na forach ludzie piszą, że poginęły im pieniądze (poszły na rosyjskie maile), a potem skrill pozwracał im kasę. Zapewne stad zwiekszone limity, aby nie trzymac gotowki na koncie tylko wyciagac i wirtualnych $$$ na koncie bylo jak najmniej.
|
|
|
|
|
|
|
Wcale bym się nie zdziwił, jakby te ostatnie problemy i konieczności zmiany haseł były wywołane jakimś skomasowanym hakerskim atakiem. Na forach ludzie piszą, że poginęły im pieniądze (poszły na rosyjskie maile), a potem skrill pozwracał im kasę. Zapewne stad zwiekszone limity, aby nie trzymac gotowki na koncie tylko wyciagac i wirtualnych $$$ na koncie bylo jak najmniej.  serio tak myslisz
|
|
|
|
|
PLAYOFF WINNER
|
|
PLAYOFF WINNER
Patryk Malecki chcialby Ci zadac jedno pytanie, ktore komus tam zadal. Nie wiedzialem o znikajacych pieniadzach z kont do tej pory, wiec do budy z takimi odpowiedziami.
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
prosilbym o podanie numeru do polskiego supportu
mam status karta aktywna
a przy probie podjecia gotowki czy platnosci w sklepie nie mozna zrealizowac zadania
zrobilem listem przypomnienie pinu i okazal sie taki sam jak wbijalem
|
|
|
|
|
sottocapo
|
|
sottocapo
prosilbym o podanie numeru do polskiego supportu
mam status karta aktywna
a przy probie podjecia gotowki czy platnosci w sklepie nie mozna zrealizowac zadania
zrobilem listem przypomnienie pinu i okazal sie taki sam jak wbijalem sprawdź datę ważności karty 221 288 257
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
karta jest wazna
ten numer to polski??
|