|
|
journeyman
|
|
journeyman
tez racja:) i to chyba nawet przy tych samych wplatach?!?
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
no na cale szczescie uznali mi zaklad na mecz lks-polkowice , niespodziewalem sie a jednak , oby wiecej takich firm ktore do sprawy podchodza powaznie
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Wplacam kaske za pomoca ekarty i sa jakies problemy,nie orientujecie sie jakiego typu to moga byc te "problemy" ? Pisza ze "Ze względu na zastosowane przez nas środki bezpieczeństwa wpłata nie mogła zostać przeprowadzona".
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Mam pytanie... Mam na koncie w B&W troszke kaski w Euro. Moje konto w banku jest oczywiscie w zlotowkach. Chcialbym wiedziec czy beda jakiekolwiek problemy z wyplata... dodakowymi oplatami itp. Wiem ze pierwsza wyplata w miesiacu jest za darmo. Jestem tylko ciekaw czy za przewalutowanie sa jakies oplaty i czy ewentualnie.. zaplace za nie ja czy B&W. Dzieki z gory za odpowiedz.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Oryginalnie wysłał Grzes123: [qb]Mam pytanie... Mam na koncie w B&W troszke kaski w Euro. Moje konto w banku jest oczywiscie w zlotowkach. Chcialbym wiedziec czy beda jakiekolwiek problemy z wyplata... dodakowymi oplatami itp. Wiem ze pierwsza wyplata w miesiacu jest za darmo. Jestem tylko ciekaw czy za przewalutowanie sa jakies oplaty i czy ewentualnie.. zaplace za nie ja czy B&W. Dzieki z gory za odpowiedz.[/qb] zapłaci BAW - jedyny minus to złodziejski kurs euro ustalany przez NBP
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Link skopiowany do schowka