|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
chudy dobre live ze stadionu dał  klękajcie narody można powiedzieć to nowość na forum chudy idz dzisiaj niech ci jakaś panna wytarmosi błażeja mecz.pl stawia robimy zrzutę
|
|
|
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Już mi to wisi ale Juve mogłoby dostać w plecak w ostatniej sekundzie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Legia z Zydkami? ciezki mecz
jutro z peffek słaba oferta, na niedziele lepsza ja ogólnie nastawiam się na LM i LE Atletico, Bayern, Barka, Sevka, Lazio moim zdaniem czyste 1
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Piast mistrza poprosze, to dla krawaciarzy będzie najwieksza kara Wincyj sprzedawaj, wincyj, bo cię z roboty wyjebią i będziesz musiał grać tylko czyjeś typy. Jak będziesz miał za co.  to ze sie pytam o typy to nic zlego, a co pogram i czy w ogole pogram to moj wybor. mam wyjebone i sprzedaje tak ze jestem w pracy na 9 a w domu o 13  kasa sie zgadza, nie narobie sie ale krawaciarzy jebiemy w pracy jak psow bo take tepaki akurat ze szok, nie chce wrzucac wszystkich do jednego wora ale u nas to tam w warszawce matoły pracuja naprawde
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Piast mistrza poprosze, to dla krawaciarzy będzie najwieksza kara Wincyj sprzedawaj, wincyj, bo cię z roboty wyjebią i będziesz musiał grać tylko czyjeś typy. Jak będziesz miał za co.  ciekawe co ty robisz ze tak szydzisz, pochwal sie 15 tysi mam do wziecia z awansow i 90% juz ma zaliczke i siedzi
|
|
|
|
|
specjalista
|
|
specjalista
chudy dobre live ze stadionu dał  klękajcie narody można powiedzieć to nowość na forum chudy idz dzisiaj niech ci jakaś panna wytarmosi błażeja mecz.pl stawia Chudy dzis idzie chlać. Urodziny ziomka byś, cs , kurwy w drodze Zyc nie umierać Arka Gdynia
|
|
|
|
|
|
|
Piast mistrza poprosze, to dla krawaciarzy będzie najwieksza kara Wincyj sprzedawaj, wincyj, bo cię z roboty wyjebią i będziesz musiał grać tylko czyjeś typy. Jak będziesz miał za co.  to ze sie pytam o typy to nic zlego, a co pogram i czy w ogole pogram to moj wybor. mam wyjebone i sprzedaje tak ze jestem w pracy na 9 a w domu o 13  kasa sie zgadza, nie narobie sie ale krawaciarzy jebiemy w pracy jak psow bo take tepaki akurat ze szok, nie chce wrzucac wszystkich do jednego wora ale u nas to tam w warszawce matoły pracuja naprawde Ale jak ich tak jebiecie to w ogumieniu czy na żywca??
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
przez telefon i meilowo , inaczej sie nie da 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ale krawaciarzy jebiemy w pracy jak psow bo take tepaki akurat ze szok, nie chce wrzucac wszystkich do jednego wora ale u nas to tam w warszawce matoły pracuja naprawde A jakbyś tak miał dobrego pomysła i byś sprzedawał 2,5,105 razy wincyj... I temu przodownikowi pracy zaproponowaliby etat w Warszawie. To co ? Aż jestem ciekawy szczerej - załóżmy - odpowiedzi.
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
mam wyjebone i sprzedaje tak ze jestem w pracy na 9 a w domu o 13  Uważaj bo może twój przełozony może mieć konto na mecz.pl i pójdzie podpierdolka w korpo 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nie rozumiem co Ty do mnie piszesz, powaga, pisz po polskiemu
to ze u was sa wieksze zarobki to wiadomo ale i zycie drozsze, ja jak tam jezdzilem na narady w bylej firmie to mnie trzepalo na sama mysl ze mam tam jechac, nie cierpie tego miasta, ludzie tez dziwni, widze u nas jak sie chca wywyzszac ci handlowcy a sa typowymi pionkami
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
mam wyjebone i sprzedaje tak ze jestem w pracy na 9 a w domu o 13  Uważaj bo może twój przełozony może mieć konto na mecz.pl i pójdzie podpierdolka w korpo  wątpliwe, mam na to wywalone nie ta to inna firma, wiesz ile razy zmienialem prace po powrocie z zagranicy, nie miałem problemów ze znalezieniem nowej, raz mnie wywalili, kolejnym razem ja odszedłem...zycie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nie rozumiem co Ty do mnie piszesz, powaga, pisz po polskiemu
to ze u was sa wieksze zarobki to wiadomo ale i zycie drozsze, ja jak tam jezdzilem na narady w bylej firmie to mnie trzepalo na sama mysl ze mam tam jechac, nie cierpie tego miasta, ludzie tez dziwni, widze u nas jak sie chca wywyzszac ci handlowcy a sa typowymi pionkami Beks a skąd jesteś?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
beks nie brnij w to dalej ja akurat znam ludzi z Warszawy
i są normalni
nie każdy z Poznania to chytrus Polak to złodziej ,Polka kurwa i pazerna na kasę a Niemka brzydka
szanujmy się
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Na Sląsku lepiej zarabiaja niz u nas, a Kumple ze Sląska mówia ze gowno prawda.
Slask lepiej płaci
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
i są normalni
nie każdy z Poznania to chytrus Polak to złodziej ,Polka kurwa i pazerna na kasę a Niemka brzydka
szanujmy się no z tym to prawie się nie zgodzę 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
i są normalni
szanujmy się a przeciez ja Akagiemu nie ciupie, do niego nic nie mam akurat, powiem wiecej to on mnie zaczepia
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Na Sląsku lepiej zarabiaja niz u nas, a Kumple ze Sląska mówia ze gowno prawda.
Slask lepiej płaci ale na jakim Śląsku? jest dolny czyli Wrocław i Górny czyli Katowice
|
|
|
|
|
Ekstraklasa Typer
|
|
Ekstraklasa Typer
Dokładnie. Nie szufladkujmy. Aczkolwiek jak patrzę na ulice w Trójmieście to bidy nie widzę. Co piąte auto over 100k pln.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|