|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
to kosztuje ok 140zł za butelkę, aż tyle to nie wyda  ale propozycja ciekawa  [/quote] bodajże 87 PLN płaciłem...mam kontakt dobry  [/quote] a co wy jakies wynalazki? no ja wiem ze na weselsa moda ze im wymyslniejsza etykieta tym lepiej i wtedy na bazarach nie obgadajo a jak dla mnie najlepsza klasyka - albo Wyborowa z zyta a jak ktos chce hajsem sie pochwalic to finlandia...ale osobisci tylko wyborowa i juz (byle nie ta nowa z ziemniakow). wyborowa to chyba jako jedna z nieliznych ze zboza sie ostala, nie lubie pic napoju z zgnitych pyr
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nasi to tacy mocni w obronie, niezły kurs na stratę bramki
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dzień dobry 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Niemcy u20 Włochy u20 Polska
Kto gra towarzyskie temu wchodzą wszystkie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Niezłe kursy w PNA na overy  jakieś propozycje?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
chad-tanzania overek a co
|
|
|
|
|
Ekstraklasa Typer
|
|
Ekstraklasa Typer
Dzień dobry  Co Wy tacy entuzjaści grania na Polskie? Nie lepiej jakiś BTS albo overek? PS. zbliżam się ku końcowi książki Grzesia Króla. Oj żal chłopa, żal...
|
|
|
|
|
Typer Dnia
|
|
Typer Dnia
dobra Uve się spasł od tych pierogów .. brzuch urósł kg przybyło sam będę niedługo wyglądał jak pieróg ...
wiec pora coś zmienić ... dietę wprowadziłem, biegam codziennie trochę ćwiczę choć się nie chce za cholerę ..
i tak myślę czy jakiś suplement diety czy coś zakupić co by przyspieszyło spalanie tłuszczu ...
tylko za cholerę nie wiem jaki bo na necie od zaje... tego a opisy/oceny praktycznie każdy ma takie samo laugh ...
kumpel mi coś mówił o mango afrykańskim o tabletkach z tego ze dobre ale czy ja wiem ... ktoś coś na ten temat ?
albo jakiś inne skuteczne tabletki ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Uve żadne tabletki ci nie pomogą  Musisz zmienić sposób żywienia. Dużo warzyw i owoców. Unikaj cukrów, pieczywa, ziemniaków, żeberka i golonki out  nie wspomnę o piwie. Zacznij się ruszać (nawet jak pokopiesz w piłę na hali 2-3 razy w w tygodniu to będzię ok). Najważniejsze aby aktywnie spędzać czas a brzuchol się zmniejszy  Broń borze nie kupuj tabletek i innych wynalazków 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
faken znow milika daje na skrzydle  niezly bezmozg ja bym go na stopera dal zebym byl selekcjonerem
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
* boże mały edit 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
faken znow milika daje na skrzydle  niezly bezmozg ja bym go na stopera dal zebym byl selekcjonerem jaga to są przypuszczalne składy, na 100% będzie wiadomo 1h przed meczem
|
|
|
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
faken znow milika daje na skrzydle  niezly bezmozg ja bym go na stopera dal zebym byl selekcjonerem Purystą językowym nie jestem ale Ciebie odczytać poprawnie to jest swego rodzaju sztuka 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
dobra Uve się spasł od tych pierogów .. brzuch urósł kg przybyło sam będę niedługo wyglądał jak pieróg ...
wiec pora coś zmienić ... dietę wprowadziłem, biegam codziennie trochę ćwiczę choć się nie chce za cholerę ..
i tak myślę czy jakiś suplement diety czy coś zakupić co by przyspieszyło spalanie tłuszczu ...
tylko za cholerę nie wiem jaki bo na necie od zaje... tego a opisy/oceny praktycznie każdy ma takie samo laugh ...
kumpel mi coś mówił o mango afrykańskim o tabletkach z tego ze dobre ale czy ja wiem ... ktoś coś na ten temat ?
albo jakiś inne skuteczne tabletki ? MEFEDRON
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
PS. zbliżam się ku końcowi książki Grzesia Króla. Oj żal chłopa, żal... Grzesiu Król ? Że niby w Amice grał i strzelał bramki ? Najbardziej przegrany to był wtedy Frankowski bądź Żurawski, nawet bardziej Kryszałowicz. A najbardziej Sypniewski. Ale jakiś Grzesiu Król? Poważnie? Pamiętam że Maladze strzelił bramki w Pucharze UEFA 15 lat temu, ale tylko tyle?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
faken znow milika daje na skrzydle  niezly bezmozg ja bym go na stopera dal zebym byl selekcjonerem Purystą językowym nie jestem ale Ciebie odczytać poprawnie to jest swego rodzaju sztuka  w czym moge ci pomoc kolego czego nie rozumiesz jakiego slowa? a moze ironii z checia pomoge
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
albo jakiś inne skuteczne tabletki ? MEFEDRON dieta kokainowa 
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
Nie opłaca się Sensi Taniej wyciąć sadełko z bembenka
|